PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
تخفیف هاش به مفت نمیرزه
یعنی گند زدن به هر چی تخفیفه
اینا هم شد بازی؟

تخفيف هاش براي كساني كه نخريده باشن عاليه !

LBP 3 چند شده؟؟ توی عکس نوشته purchased -__-
خیلی دوست دارم امتحانش کنم.

براي پلاس رو ديدم 9.99 !!!

با پلاس ٢ روزه ميشه بازيهاى تخفيف خورده بخرم؟ بعد اگه پلاس رو تمديد نكنم دوباره ميشه بازى كرد؟

بلي ! البته بازم بايد بپرسي ولي خودم يه بار بازي هاي پلاس رو توي همون 2 روزه كه وارد كردم تونستم بعد تمديد پلاس باز هم ازشون استفاده كنم و اين جا هم حتماً همينطوره
بلي چون شما بازي رو خريداري كردي

لووول, جی تی ای سه پونزده دلاره بعد lb3 هشت دلار? مگه چرته ,من دوشو دو سه ساعت رفتم, یه چیزاییش خیلی باحال بود یه چیزایسش نه !
ولی این انلاین داره حداقل آخه اون کرکی بود.

با عرض سلام خدمت پلاس بازان که اینجا پلاس شده اند:d
اقا ما یه پلاس 3 ماهه اروپا گرفتیم (در واقع رفته تو پاچمون:d) حالا چند تا سوال پیش اومده برام
1-اگه اکانت اروپا پرایمری کنم میشه با اکانت امریکا هم انلاین بازی کرد؟
2-بازی هایی که تو مدت پلاس با تخفیف خریداری میشه بعد از پلاس قابل بازی هست؟
3-اگه پلاس اروپام تموم شد بعدا پلاس امریکا بگیرم میشه بازی های تخفیف خورده ای که با پلاس اروپا را خریدم بازی کنم؟
4-میشه الان اکانت امریکا را شارژ کنم و باهاش بازی بخرم که ارزون تر در بیاد و از پلاس اروپا برا انلاین بازی کردن استفاده کنم؟(این سوال خیلی مهمه:d)
پیشاپیش از صبر و شکیبایی شما در پاسخ گویی به سوالات سپاسگذاریم:x:d

با عرض سلام خدمت پلاس بازان که اینجا پلاس شده اند:d
اقا ما یه پلاس 3 ماهه اروپا گرفتیم (در واقع رفته تو پاچمون:d) حالا چند تا سوال پیش اومده برام
1-اگه اکانت اروپا پرایمری کنم میشه با اکانت امریکا هم انلاین بازی کرد؟
2-بازی هایی که تو مدت پلاس با تخفیف خریداری میشه بعد از پلاس قابل بازی هست؟
3-اگه پلاس اروپام تموم شد بعدا پلاس امریکا بگیرم میشه بازی های تخفیف خورده ای که با پلاس اروپا را خریدم بازی کنم؟
4-میشه الان اکانت امریکا را شارژ کنم و باهاش بازی بخرم که ارزون تر در بیاد و از پلاس اروپا برا انلاین بازی کردن استفاده کنم؟(این سوال خیلی مهمه:d)
پیشاپیش از صبر و شکیبایی شما در پاسخ گویی به سوالات سپاسگذاریم:x:d
:دی
1. بله.
2.بله
3. مطمئن نیستم که بخوام جواب بدم. فکر کنم نه. بازم شاید دوستان بهتر بدونن.
4. بله. با گیفت کارت اکانت امریکا رو شارژ کنید و بازی بخرید. اکانت اروپا هم که کد پلاس توش زده شده رو اکتیو کنید. پلاس واسه همه اکانتا شیر میشه و میشه آنلاین بازی کرد.

3- هر بازی به هر شکلی از استور پول بدی و بخری کلا ماله خودت میشه چه با تخفیف چه بی تخفیف ، چه با پلاس یا بدون پلاس

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• jdepp
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or