سلام میشه چند تا از بهترین بازی های دیجیتالی ps4 رو معرفی کنید که ارزش خریددارن ؟من ماین کرفت رو میخواستم بگیرم ولی چون تو 360 گرفته بودم پشیمون شدم به نظرتون بهتر از اون چیزی هست؟
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
سلام
کنسول من ریجن 1 هست. آیا میتونم از فروشگاه های اینترنتی پلاس خریداری کنم یا باید حتما از PSN Card استفاده کنم ؟![]()
+
فروشگاهی هست که پلاس یک ماهه بفروشه ؟
Deadnation
Resogun
Trine 2
infamous second son اگه بازی کردی، First light هم گزینه خوبی.
میتونی هم مستقیم Plus Cardبگیری هم اینکه دلار بریزی تو اکانتت و از PS Store خرید رو انجام بدی.
اگه Sound Shape و Escape Plan رو هم تجربه نکردی من بهت توصیه می کنم. من هم روی ویتا بازی کردم و هم روی PS4. بازی های دیجیتالی قشنگی هستند.ممنون ولی سه تا اول با پلاس فری شده بودن چهارمی که عالیه ولی حجم دانلودشو ندارم حجم زیر3-4 گیگ باشه بهتره دیگه پیشنهادی ندارید؟
ممنون ولی سه تا اول با پلاس فری شده بودن چهارمی که عالیه ولی حجم دانلودشو ندارم حجم زیر3-4 گیگ باشه بهتره دیگه پیشنهادی ندارید؟
نه به هیچ وجه نیاز نیستسلام،بازی های پلاس رو باید آنلاین باشی تا بتونی بازی کنی؟
سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم
من می خواستم ps4 بگیرم داشتم راجع به psn می خوندم چندتا ابهام به وجود امده برام ممنون میشم کمکم کنید
میشه یه توضیح جامع در مورد نحوه ی بازی کردن آنلاین بدین؟
استور با شبکه psn فرق داره؟
بعد مثلا کسی شارژ یک ساله میگیره ترافیک محدودی داره؟
بازی های رایگان در کدوم قسمت معرفی میشن و برای دانلود فقط از ترافیک نت کسر میشه؟
شما در استور به خرید بازی های psn اقدام می کنید.
خیر محدودیت ترافیک در پلاس یک ساله وجود ندارد.
با خرید پلاس شما می توانید به بخش playstation plus بروید و هر ماه یک یا دو بازی به صورت رایگان دانلود و بازی کنید.
بله فقط از ترافیک نتتون کسر می شود برای دانلود
خیر فقط باید عضو PSN Plus باشید که سالانه 50 دلار هست البته راههایی هم هست برای دریافت رایگانممنون از شما
بعد برای آنلاین بازی کردن نیازی به کد هست؟و قیمت کدها برای بازی های مختلف متفاوته؟
ممنون از شما
بعد برای آنلاین بازی کردن نیازی به کد هست؟و قیمت کدها برای بازی های مختلف متفاوته؟