PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من الان پست های صفحه قبل رو خوندم. اول از همه بگم که سازنده های بازی تا به امروز هیچ حرفی در مورد تروفی و این حرف ها نسخه پلاس نزدن و حداقل من چیزی به چشمم نخورده. این حدس ها رو هم در حد همون حدس نگه داریم و به کل تعمیم ندیمش بهتره در مورد بازی های آینده یا بازی ها این ماه و این حرف ها:دی

اما هدف اصلی که اومدم تو تاپیک اینه که دست پر اومدم و براتون خبر خوب دارم. خبر خوب هم اینه که این ماه مثل همیشه و به احتمالا زیاد همون اول اکتبر بازی های پلاس آپدیت میشه. اما اشتباه نکنید درایو کلابی تو اون روز در کار نیست بلکه قضیه اینه که سونی ماه دیگه دو تا بازی میده + نسخه رایگان بازی درایو کلاب. باز برید پشت سر سونی بگید این شرکت جهان خوار هست و بده :دی

سلام
کنسول من ریجن 1 هست. آیا میتونم از فروشگاه های اینترنتی پلاس خریداری کنم یا باید حتما از PSN Card استفاده کنم ؟ :-/
+
فروشگاهی هست که پلاس یک ماهه بفروشه ؟

سلام میشه چند تا از بهترین بازی های دیجیتالی ps4 رو معرفی کنید که ارزش خریددارن ؟من ماین کرفت رو میخواستم بگیرم ولی چون تو 360 گرفته بودم پشیمون شدم به نظرتون بهتر از اون چیزی هست؟

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

سلام میشه چند تا از بهترین بازی های دیجیتالی ps4 رو معرفی کنید که ارزش خریددارن ؟من ماین کرفت رو میخواستم بگیرم ولی چون تو 360 گرفته بودم پشیمون شدم به نظرتون بهتر از اون چیزی هست؟

Deadnation
Resogun
Trine 2
infamous second son اگه بازی کردی، First light هم گزینه خوبی.

سلام
کنسول من ریجن 1 هست. آیا میتونم از فروشگاه های اینترنتی پلاس خریداری کنم یا باید حتما از PSN Card استفاده کنم ؟
yahoo_7.gif

+
فروشگاهی هست که پلاس یک ماهه بفروشه ؟

میتونی هم مستقیم Plus Cardبگیری هم اینکه دلار بریزی تو اکانتت و از PS Store خرید رو انجام بدی.

Deadnation
Resogun
Trine 2
infamous second son اگه بازی کردی، First light هم گزینه خوبی.

میتونی هم مستقیم Plus Cardبگیری هم اینکه دلار بریزی تو اکانتت و از PS Store خرید رو انجام بدی.

ممنون ولی سه تا اول با پلاس فری شده بودن چهارمی که عالیه ولی حجم دانلودشو ندارم حجم زیر3-4 گیگ باشه بهتره دیگه پیشنهادی ندارید؟

ممنون ولی سه تا اول با پلاس فری شده بودن چهارمی که عالیه ولی حجم دانلودشو ندارم حجم زیر3-4 گیگ باشه بهتره دیگه پیشنهادی ندارید؟

اگه Sound Shape و Escape Plan رو هم تجربه نکردی من بهت توصیه می کنم. من هم روی ویتا بازی کردم و هم روی PS4. بازی های دیجیتالی قشنگی هستند.

Stick It To The Man بازی قشنگیه حجمشم انچنان بالا نیست بازیش نکردی بخر

سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم
من می خواستم ps4 بگیرم داشتم راجع به psn می خوندم چندتا ابهام به وجود امده برام ممنون میشم کمکم کنید
میشه یه توضیح جامع در مورد نحوه ی بازی کردن آنلاین بدین؟
استور با شبکه psn فرق داره؟
بعد مثلا کسی شارژ یک ساله میگیره ترافیک محدودی داره؟
بازی های رایگان در کدوم قسمت معرفی میشن و برای دانلود فقط از ترافیک نت کسر میشه؟

سلام دوستان ببخشید یه سوال داشتم
من می خواستم ps4 بگیرم داشتم راجع به psn می خوندم چندتا ابهام به وجود امده برام ممنون میشم کمکم کنید
میشه یه توضیح جامع در مورد نحوه ی بازی کردن آنلاین بدین؟
استور با شبکه psn فرق داره؟
بعد مثلا کسی شارژ یک ساله میگیره ترافیک محدودی داره؟
بازی های رایگان در کدوم قسمت معرفی میشن و برای دانلود فقط از ترافیک نت کسر میشه؟

شما در استور به خرید بازی های psn اقدام می کنید.

خیر محدودیت ترافیک در پلاس یک ساله وجود ندارد.

با خرید پلاس شما می توانید به بخش playstation plus بروید و هر ماه یک یا دو بازی به صورت رایگان دانلود و بازی کنید.

بله فقط از ترافیک نتتون کسر می شود برای دانلود

شما در استور به خرید بازی های psn اقدام می کنید.

خیر محدودیت ترافیک در پلاس یک ساله وجود ندارد.

با خرید پلاس شما می توانید به بخش playstation plus بروید و هر ماه یک یا دو بازی به صورت رایگان دانلود و بازی کنید.

بله فقط از ترافیک نتتون کسر می شود برای دانلود

ممنون از شما
بعد برای آنلاین بازی کردن نیازی به کد هست؟و قیمت کدها برای بازی های مختلف متفاوته؟

ممنون از شما
بعد برای آنلاین بازی کردن نیازی به کد هست؟و قیمت کدها برای بازی های مختلف متفاوته؟
خیر فقط باید عضو PSN Plus باشید که سالانه 50 دلار هست البته راههایی هم هست برای دریافت رایگان

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or