PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ورژن فری برای مشترکین پلاس درایو کلاب شامل بخش هایی از مد آنلاین همچنین آفلاین میشه.11 تا مپ توی کشور هند قابل دسترسیه.به 10 تا ماشینم دسترسی داریم.

[h=3]Dust: An Elysian Tail (PS4)[/h][h=3]Spelunky (PS4 – Cross-Buy)[/h][h=3]Bonus! DriveClub PlayStation Plus Edition (PS4)[/h][h=3]Batman: Arkham Asylum (PS3)[/h][h=3]Dungeons & Dragons: Chronicles of Mystara (PS3)[/h][h=3]Pix the Cat (PS4/PS Vita)[/h][h=3]Rainbow Moon (PS3/PS Vita)[/h]
رسما زده ترکونده سونی!!

مرده شور EU رو ببرن كه يه تخفيف رو پلاس نميده :|
مرده شور US رو ببرن كه پارسال به ازاي هر 50 دلار خريد 10 دلار جايزه ميداد امسال به ازاي 100 دلار 15 دلار :|

البته الان يه چشنواره بازي هاي زير 8 پوندي گذاشتن ولي فقط براي PS3 , PSVITA
بازي هاي اين ماه به نظر خوب ميان !!!

اميدوارم ماه ديگه بخاطر سالگرد اول PS4 چيزهاي خفن بدن :|:d

آخرین ویرایش:
من که زیاد با عناوین ماه های گذشته پلاس حال نکردم، از شندین اسم بازیهای رایگان این ماه خیلی خوشحال شدم. مخصوصا Dust که اگه رایگان نمیشد، به نظر میاد بازی خوبی رو از دست میدادم.

مرده شور EU رو ببرن كه يه تخفيف رو پلاس نميده :|
مرده شور US رو ببرن كه پارسال به ازاي هر 50 دلار خريد 10 دلار جايزه ميداد امسال به ازاي 100 دلار 15 دلار :|

البته الان يه چشنواره بازي هاي زير 8 پوندي گذاشتن ولي فقط براي PS3 , PSVITA
بازي هاي اين ماه به نظر خوب ميان !!!

اميدوارم ماه ديگه بخاطر سالگرد اول PS4 چيزهاي خفن بدن :|:d

دقیقا وقتی دیدم نوشته با خرید 100دلار 15 دلار هدیه میدیم اینجوری شدم " :| " .
ولی منم داشتم فکر میکردم برا یه سالگی 4 ممکنه یه بازی خوبیو فری کنن یا یه تخفیف گنده رو یه بازی AAA بزنن ! هیچ چیز بعید نیست !

کسی جواب ما را نمیده؟؟ دوستان اگه من یکی از بازی ها رو از استور بخرم ، می تونم برم دستگاه را بدم به یه فروشگاه تا بازی را برام بریزه رو دستگاه که خودم دانلود نکنم ؟

اولا" رفيق اين جا جاي پرسيدن اين مدل سوالات نيست
دوما" اگر اون فروشنده همون بازي رو داشته باشه و ريجن هاشون يكي باشه اره ميشه
سوما" اگر حجم بازي زياد نيست خودت دانلود كن براي چي الكي پول بدي ؟!

دقیقا وقتی دیدم نوشته با خرید 100دلار 15 دلار هدیه میدیم اینجوری شدم " :| " .
ولی منم داشتم فکر میکردم برا یه سالگی 4 ممکنه یه بازی خوبیو فری کنن یا یه تخفیف گنده رو یه بازی AAA بزنن ! هیچ چیز بعید نیست !

خيلي اين حركت زشت بود :| حداقل مثل پارسال عمل مي كردن نه اين مدلي :| يا اينكه تخفيف هارو بيشتر مي كردن :|

منم منتظر هون موقع هستم :| اميدوارم باز اين برنامه ريزهاي بازي ها و پلاس هاشون تو در و ديوار نباشن چرت و پرت بدن برا ملت:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or