حالا ببینیم بعد از بازی کردن COL ، کدومتون زورتون به اون یکی میرسه!من تا اون سبك رو كاملا از بين نبرم بيخيال نميشم![]()
Isaac برای نوامبر میباشد! :d
هیچ فرقی نداره چه ریجنی بگیری! کلا ریجن کنسول اصلا مهم نیست(برای فیلم های BD فقط مهمه
)
دست از سر مبارزات نوبتی برداراین بازی بسی عالی و جذاب میباشد!
![]()
کاش حالا که اینقدر اول دستشون بستس برا رایگان کردن بازیها ، تخفیف بیشتری بریزن رو پلاس ، حداقل تخفیفهای 50 درصدی
اونم مهم نیستاها:d
خیالم راحت شد
پس فقط ریجن پلاسی که میخوام بخرم مهمه که با ریجن اکانتم یکی باشه !
بازیو کنسول نخودی ان ! :d![]()
این ماه و ماه بعد بستتونه دیگه:d این ماه که یکیش DC هست اون ماه هم Isaac رو داره که خیلی خوبه، همیشه تو استیم بهم چشمک میزد بخرمش ولی خسیسیم میومد:d برای ماه بعد MGS V: GZ هم پیش زمینش رو داره چون هم، هم قیمت بازی های دانلودی هست هم کم حجم این ماهم یه Castle Stormـی چیزی بزارن خیلی عالی میشه:d
آقا تروخدا یکی بگه برنامه برای castle storm ندارن؟
پلاسی ، تخفیف تپلی چیزی؟
خیلی داره چشمک میزنه به من ولی دلم نمیاد 50 تومن پاش بدم . جریانش چیه یه سری میگن 10 دلار قیمت خورده بوده؟
نمیدونم دلیل ناراحتی بعضی ها چیه!. گیم بالای 3 گیگ اصلا برای ما بصرفه نیست حالا میخواد TLOU R باشه یا هرچی. دردسر و هزینه بینهایت گرون دانلود ارزشش رو نداره.
گیمهای کوچیک و ارکید باعث میشن شما تا رسیدن گیم مورد نظرتون سرگرمی داشته باشید.
دوره ی که هر هفته 50$ PSN یا 4000 MP میگرفتین و با گونی و هارد 2 ترابایت گیم میخریدیم گذشت. غناعت (قناعت قناعط غناعط!) پیشه کنید.
خوب چه بهتر، رسماً ماه خوبی هست برای پلاس. ممنون از اطلاع رسانیتون.مثل اینکه اطلاع ندارید DC از بازی های مجانی این ماه محسوب نمیشه. در کنار DC دو تا بازی دیگه قراره بده سونی.![]()