PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Isaac برای نوامبر میباشد! :d

هیچ فرقی نداره چه ریجنی بگیری! کلا ریجن کنسول اصلا مهم نیست:-" (برای فیلم های BD فقط مهمه:-" )

دست از سر مبارزات نوبتی بردار:-" این بازی بسی عالی و جذاب میباشد! :x

اها:d
خیالم راحت شد
پس فقط ریجن پلاسی که میخوام بخرم مهمه که با ریجن اکانتم یکی باشه !
بازیو کنسول نخودی ان ! :d:|

کاش حالا که اینقدر اول دستشون بستس برا رایگان کردن بازیها ، تخفیف بیشتری بریزن رو پلاس ، حداقل تخفیفهای 50 درصدی

اتفاقا" تخفيف ها تا الان بد نبوده هز چند نميشه گفت اون چيزي كه ادم انتظار داشته نبوده ولي روي بازي هاي EA و يوبي تا حالا چند بار تخفيف زدن
بيشتر بايد منتظر كريسمس موند

اها:d
خیالم راحت شد
پس فقط ریجن پلاسی که میخوام بخرم مهمه که با ریجن اکانتم یکی باشه !
بازیو کنسول نخودی ان ! :d:|
اونم مهم نیست:-"
با هر اکانت دیگه و ریجنی که پلاس بشی، میتونی با بقیه ی اکانت هات هم بازی کنی :d
اما خوب،همون اکانت اصلی خودت پلاس بشه بهتره! :d

اگر هنوز هیچ اکانتی نداری،پیشنهاد میکنم ریجن1 بسازی! چون تخفیف های بهتری میزنه! >:)

آقا تروخدا یکی بگه برنامه برای castle storm ندارن؟
پلاسی ، تخفیف تپلی چیزی؟:(
خیلی داره چشمک میزنه به من ولی دلم نمیاد 50 تومن پاش بدم . جریانش چیه یه سری میگن 10 دلار قیمت خورده بوده؟

این ماه و ماه بعد بستتونه دیگه:d این ماه که یکیش DC هست اون ماه هم Isaac رو داره که خیلی خوبه، همیشه تو استیم بهم چشمک میزد بخرمش ولی خسیسیم میومد:d برای ماه بعد MGS V: GZ هم پیش زمینش رو داره چون هم، هم قیمت بازی های دانلودی هست هم کم حجم این ماهم یه Castle Stormـی چیزی بزارن خیلی عالی میشه:d

نمیدونم دلیل ناراحتی بعضی ها چیه!. گیم بالای 3 گیگ اصلا برای ما بصرفه نیست حالا میخواد TLOU R باشه یا هرچی. دردسر و هزینه بینهایت گرون دانلود ارزشش رو نداره.
گیمهای کوچیک و ارکید باعث میشن شما تا رسیدن گیم مورد نظرتون سرگرمی داشته باشید.

دوره ی که هر هفته 50$ PSN یا 4000 MP میگرفتین و با گونی و هارد 2 ترابایت گیم میخریدیم گذشت. غناعت (قناعت قناعط غناعط!) پیشه کنید :دی.

این ماه و ماه بعد بستتونه دیگه:d این ماه که یکیش DC هست اون ماه هم Isaac رو داره که خیلی خوبه، همیشه تو استیم بهم چشمک میزد بخرمش ولی خسیسیم میومد:d برای ماه بعد MGS V: GZ هم پیش زمینش رو داره چون هم، هم قیمت بازی های دانلودی هست هم کم حجم این ماهم یه Castle Stormـی چیزی بزارن خیلی عالی میشه:d

مثل اینکه اطلاع ندارید DC از بازی های مجانی این ماه محسوب نمیشه. در کنار DC دو تا بازی دیگه قراره بده سونی. ;)

آقا تروخدا یکی بگه برنامه برای castle storm ندارن؟
پلاسی ، تخفیف تپلی چیزی؟:(
خیلی داره چشمک میزنه به من ولی دلم نمیاد 50 تومن پاش بدم . جریانش چیه یه سری میگن 10 دلار قیمت خورده بوده؟

این بازی فوق العادس تو 360 خریده بودمش بعد دوتا دی ال سیش رو هم جدا خریدم حالا نسخه پلی4 همش باهم هست بهتر فقط یه سوال من یادمه روز اول اومد تو استور 10$ قیمت داشت منم 10$داشتم فرداش اومدم بگیرم شد 15$ دلیلش چیه؟:D

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk

نمیدونم دلیل ناراحتی بعضی ها چیه!. گیم بالای 3 گیگ اصلا برای ما بصرفه نیست حالا میخواد TLOU R باشه یا هرچی. دردسر و هزینه بینهایت گرون دانلود ارزشش رو نداره.
گیمهای کوچیک و ارکید باعث میشن شما تا رسیدن گیم مورد نظرتون سرگرمی داشته باشید.

دوره ی که هر هفته 50$ PSN یا 4000 MP میگرفتین و با گونی و هارد 2 ترابایت گیم میخریدیم گذشت. غناعت (قناعت قناعط غناعط!) پیشه کنید :دی.

اتفاقا" من يكي خيلي منتظر بازي هاي AAA و حجم بالا هستم !
ميشه يه بازي رو دانلود كرد تيكه تيكه شايد حتي يك ماه هم طول بكشه اما كاملا" به صرفه است !
شما پول يه بازي دست اول رو ميدي براي پلاس شدن ! بعد مياي يه بازي AAA رو كه دست كم 100-150 تومن مي ارزه ( تازه دست دومش ) با خيلي كه بخواي خرج كني 40-50 تومن دانلود مي كني !!!
من خودم فقط موقعي دوباره پلاس ميشم كه يه بازي به درد بخور و AAA براي پلاس بياد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or