AM!R HOS3!N
کاربر سایت
کسی میدونه مهلت تخفیف injustice تا کی؟
22 گیگ خیلی ظلمه!!!!!!!!آقا هرکی تا الان injustice رو نخریده عجله کنه. قیمتش خیلی مناسبه. ۸ دلار کجا میتونید بازی اورجینال بخرید؟ من که دیشب تا دیدم اینقدر آف خورده، سریع یه کارت ۱۰ دلاری خریدم زدم دانلود. خیلی بازی قشنگیه.
عزیزم ۴ گیگش که دانلود شه قابل بازی میشه. بعدش خرد خرد خودش قسمتهای دیگه بازی رو اتوماتیک دانلود میکنه. مال منم ۴ گیگش که دانلود شد اینستال شد، الانم دارم story رو میرم جلو، دستگاهم که خودش اتوماتیک داره دانلود میکنه بقیه چیزاشو و فکر کنم الان حدود ۱۱ گیگش رفته. سیستم دانلود و نصب بازی توی ps4 خیلی جالب شده.22 گیگ خیلی ظلمه!!!!!!!!
ببخشید 'پلی استیشن نتورک پلاس' و ' پلی استیشن نتورک کارد ' که بعضی سایت ها برای فروش دارن چه فرقی داره با هم ؟ برای انلاین بازی کردن باید کدوم رو خرید ؟
و اینکه من تا الان به جز تخته نرد انلاین بازی نکردم :d لذت انلاین بیشتر از بخش داستانیه که ادم کلی پول و حجم اینترنت براش خرج کنه ؟
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk HD
تا جایی که یادم میاد بتا تا 27 جولای قابل بازی بود و بعد از اون دیگه تموم میشهدوستان الان رفتم psn رو نگاه کردم دیدم بتای destiny غیر فعال شده دیگه کلا قابل بازی نیست یا اونایی که قبا بتا رو گرفتن میتونن هنوز بازیش کنن
اگر بشه بالاخره پی میبریم حکمتش حضور پررنگ ترش از W_D و AC چی بوده
فکر کنم اون یکی بازی هم فلاور باشه![]()
این کراس پلتفرم ها خیلی باحالنخوبه خیلی دلم میخواد جفتشونو بازی کنمخصوصا آکتو دَد ، احتمالا یه بازی کراس پلتفرمم بذارن !