PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان Road 96 رو بنظرم از دست ندید. الانم حال و هوای انتخابات امریکا هست، بازی هم دقیقا تو حال و هوای انتخابات هست که همزمان با انتخابات یه سری تینیجر قرار هست که از کشور فرار کنند و تا رسیدن به مرز با اتفاقات مختلفی رو به رو میشید.

بازی اصلا گیمپلی خاصی نداره اما عجیب حال و هواش آدم رو میگیره. بعضی لحظه های بازی با اینکه گرافیک خیلی کارتونی داره اما حسی که از محیط و موقعیت های مختلف میگیرید شما رو غرق اون محیط میکنه‌.
در کنار کاراکترهای خیلی خوب بازی، موسیقی متن و اهنگ ها حرف ندارن.
دوست دارم که یکی از اهنگ های بازی رو همینجا بزارم ولی وقتی برای اولین بار تو بازی تو اون موقعیت خاص میشنوید حس دیگه ای داره.

لیست پلاس اکسترا و پرمیوم این ماه

PS+ Extra
-The Plucky Squire
-Under The Waves
-Night in the Woods
-Chernobylite
-Wild Card Football
-Space Engineers
-Road 96
-Ben 10
-Far Cry 5

PS+ Premium
-Pistol Whip (PSVR2)
-Secret Agent Clank (PSP)
-Sky Gunner (PS2)
-Mister Mosquito (PS2
بی انصاف اخه Ben 10 =))

لیست پلاس اکسترا و پرمیوم این ماه

PS+ Extra
-The Plucky Squire
-Under The Waves
-Night in the Woods
-Chernobylite
-Wild Card Football
-Space Engineers
-Road 96
-Ben 10
-Far Cry 5

PS+ Premium
-Pistol Whip (PSVR2)
-Secret Agent Clank (PSP)
-Sky Gunner (PS2)
-Mister Mosquito (PS2
این چیه ناموسا :))
Far cry 5 حکم مختارنامه رو داره برا پلاس

یه اف تاپیک بگم من یکی از بزرگترین اشتباهات تمام عمر گیمریم خرید ps vr 2 بود هم گرون خریدم هم نمیتونم باهاش بازی کنم حالت تهوع و سرگیجه میگیریم تو اکثر بازی ها الانم افتاده گوشه خونه خاک میخوره حالا من کلا براش ۵ ۶ تا بازی خریده بودم مثل synth rider pistol whip kayak و walking dead رسما هر ما که سونی یه بازی vr 2 رایگان میکنه یکی از این بازیهاست که من گرفتم اینم شانس منه:)):))
منم زخم خوردم تا الان سه تا از بازیایی که برای وی ار گرفتم رو پلاس اومد دیگه تصمیم گرفتم هیچی براش نخرم و با همین پلاس برم جلو. اون ماجرای حالت تهوع هم بنظرم یکم بیشتر باهاش بازی کنی اوکی میشه منم اوایل مشکل داشتم ولی به مرور خیلی کمتر شد.

• Like
Reactions: ashe
بمناسبت 30 سالگی پلی استیشن ، این هفته ۵ شنبه لست اف اس 1 ریمیک بر روی پلاس اکسترا خواهد آمد

IMG_5327.jpeg

حجم بازی ها :

WWE 2K24 :

🔸 PS4 : 79.647 GB
🔸 PS5 : 90.275 GB

Dead Space :

🔸 PS5 : 31.105 GB

Doki Doki Literature Club Plus! :

🔸 PS4 : 4.100 GB
🔸 PS5 : 1.785 GB

🚨 PS+ Extra/Premium

The Last of Us™ Part I

🔸 PS5 : 65.852 GB

آخرین ویرایش:
تریلرهای The Plucky Squire خیلی خوب بودن و بهش می‌خوره بازی جالبی باشه. :دی
Road 96 رو هم اگه اهل بازی‌های متفاوت هستین، حتماً تجربه کنین و می‌تونه به یکی از بازی‌های خاص و به‌یادموندنی عمرتون تبدیل بشه. یه ماجراجویی جالب که توش با کاراکترهای مختلفی همراه می‌شین و هر دفعه اتفاقات متفاوتی می‌افتاده و پُر از لحظات تلخ و شیرین هست.
------------
فقط این وسط دیگه رسماً مشخص شد که حتی بازه زمانی دو ساله هم برای بازی‌های فرست‌پارتی کافی نیست و The Last of Us Part 1 که سپتامبر ۲۰۲۲ اومده بود، هنوز برای پلاس نیومده. نه به اون دورانی که Demon's Souls بعد از ۱.۵ سال و Horizon Forbidden West بعد از یک سال برای پلاس اومدن و نه الآن که دیگه بعد از دو سال هم خبری نمی‌شه، حتی برای یه ریمیک.

اریا میشه ازت خواهش کنم دور بعدی برای چشم زدن و انتقاد کردن یادی از گاد او وار راگناروک بکنی چون من اون رو دلم میخواد :D

تا گفتی لست یک زارت اومد دو هفته شد، من پلاسم رو به اتمامه و میخوام بازیش کنم :D

از بین بازی های جدید فکر کنم این ریمیک دد اسپیس رو تست کنم، از اونجایی که طرفدار بازی های وحشتناک نبودم و اینو هم تا حالا بازی نکردم، فکر کنم تو این برزخ و یا حتی جهنم بی بازی پلاسی بودن بهتره برم یه سانسی به نسخه ریمیک‌اش هم به خودم هم به بازی بدم

• Smile
Reactions: Destro and Dinosaur
اریا میشه ازت خواهش کنم دور بعدی برای چشم زدن و انتقاد کردن یادی از گاد او وار راگناروک بکنی چون من اون رو دلم میخواد :D

تا گفتی لست یک زارت اومد دو هفته شد، من پلاسم رو به اتمامه و میخوام بازیش کنم :D

از بین بازی های جدید فکر کنم این ریمیک دد اسپیس رو تست کنم، از اونجایی که طرفدار بازی های وحشتناک نبودم و اینو هم تا حالا بازی نکردم، فکر کنم تو این برزخ و یا حتی جهنم بی بازی پلاسی بودن بهتره برم یه سانسی به نسخه ریمیک‌اش هم به خودم هم به بازی بدم
والا یه وضعیتی شده که آدم نمی‌تونه هیچی رو در مورد سونی پیش‌بینی کنه! :دی همین TLoUP1 رو هم مثل آدم در کنار بقیه بازی‌ها اعلام نکردن و گذاشتن توی SoP!
ولی به طور کلی اکثر بازی‌های فرست‌پارتی بعد از دو سال برای پلاس میان (به جز Horizon Forbidden West که با وجود فروش خوب، بعد از یه سال اومد که تبلیغی برای پلاس باشه و GT7 هم کلا نیومد). برای همین شاید GoW Ragnarok دو ماه دیگه بیاد، ولی چون بازی پرفروشی هست و سونی هم از چند وقت پیش به اندازه قبل به پلاس اهمیت نمی‌ده، امید ۱۰۰٪ نداشته باش. :دی

واقعا بازی عالی و خوش ساختیه.
از همه نظر برای من عالی بود.
تست کن که جواهریه dead space

• Like
Reactions: NERO 7
اکسترا:

🧟 Dead Island 2
🎓 Two Point Campus
🏨 The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me
🖌️ Gris
🐒 Return to Monkey Island

Ghostbusters: Spirits Unleashed | PS4, PS5
Firefighting Simulator The Squad | PS4, PS5
Overpass 2 | PS5
Tour de France 2023 | PS4, PS5
Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands* | PS4

پرمیوم:

The Last Clockwinder | PS VR2
Dino Crisis | PS4, PS5
Siren | PS4, PS5
R-Type Dimensions EX | PS4

IMG_5361.jpeg

اکسترا:

🧟 Dead Island 2
🎓 Two Point Campus
🏨 The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me
🖌️ Gris
🐒 Return to Monkey Island

Ghostbusters: Spirits Unleashed | PS4, PS5
Firefighting Simulator The Squad | PS4, PS5
Overpass 2 | PS5
Tour de France 2023 | PS4, PS5
Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands* | PS4

پرمیوم:

The Last Clockwinder | PS VR2
Dino Crisis | PS4, PS5
Siren | PS4, PS5
R-Type Dimensions EX | PS4

View attachment 352929
کی این بازیا میاد؟ این ماه برای من عالیه دارم وسوسه میشم که پلاس اکسترا رو تمدید کنم

• Like
Reactions: ps34

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or