eandm
کاربر سایت
یکی از بدترین ماههای پلاس بود .
احتمالا سونی بخاطر محرم زیاد این ماه حرکتی نزده
یکی از بدترین ماههای پلاس بود .
باحال بودیکی از بدترین ماههای پلاس بود .
احتمالا سونی بخاطر محرم زیاد این ماه حرکتی نزده
نت رو یکبار خاموش روشن کن یا کنسول ریست کن یا نت اگه میتونی عوض کن برای اد کردندوستان هر بازی میخوام از پلاس دانلود کنم ارور something Wentworth میده
بازیهای اکسترا و پرمیموم بعد از مدتی حذف میشن شاید ۶ماه تا یسال ولی بازیای اسنشال یک ماه فرصت داری اد کنی که تا وقتی پلاس داری میتونی پلی بدیشون.الن ویکم هنوز میتونی اد کنی تا هفته دیگ فرصت هستدوستان بازی های ماه قبل برای کسایی که اکسترا دارن باقی میمونه یا بعد یه ماه حذف میشه؟
هنوز Alan Wake رو شروع نکردم میخواستم بدونم میپره یا نه.
سلام.درود دوستان 2 تا سوال داشتم
ظرفیت های پلاس که برای ترکیه هستش بنی چیزی نداره از این نظر میگم فروشنده ها به چند نفر نفروشن...
و یک سوال دیگه اینه ک ظرفیت دوم افلاین انلاین میشد و سوم هم فقط انلاین درسته؟(نظر خودم بیشتر اینه یک اکانت بسازم و بگم روی اکانت خودم فعال کنه چون ترس بن دارم)
یک فروشگاه خوب اگه میشه معرفی کنید
پیش پیش سپاسگزارم برای پاسختون ♥
سلام.اساتید من رفیقم پلاس گرفتیم ظرفیت کامل
فقط برای من تو اطلاعات بازیایی که دانلود کردم تایم ۱۳ روز زده که باید هر ۱۳ روز وصل شم که قفل نشه بازی چرا اینجوری شده قبلا اینجوری نبود یه کمکی برسونید دمتون گرم
برای بازی هایی پلاس نیاز هست که هر 14 روز یک بار آنلاین بشیاساتید من رفیقم پلاس گرفتیم ظرفیت کامل
فقط برای من تو اطلاعات بازیایی که دانلود کردم تایم ۱۳ روز زده که باید هر ۱۳ روز وصل شم که قفل نشه بازی چرا اینجوری شده قبلا اینجوری نبود یه کمکی برسونید دمتون گرم
خب بر فرض مثال یه بازی اکسترا قراره فردا حذف بشهبرای بازی هایی پلاس نیاز هست که هر 14 روز یک بار آنلاین بشی
بازی هایی که که خریده باشی شامل این موضوع نمیشن (به شرطی که offline play فعال شده باشه روی اون کنسول)
برا من بایوشاک 2 همینطوری قفل شدخب بر فرض مثال یه بازی اکسترا قراره فردا حذف بشه
اگه از امروز تا دو هفته بعد آنلاین نشی میمونه تو اون دو هفته یا همون فرداش قفل میشه؟
آره 18هم از سرویس حذف شد شبش اومد بازی کنم قفل شده بود. البته قبلا مافیا 1 هم با همین شرایط تست کردم با اینکه آنلاین هم شده بودم تا چند روز بعدش کار میکردیعنی همون فرداش پرید؟
کسی هست با هم it takes two رو بریم ؟