PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
میخواستم بیام بگم چنین چیزی رو الان:D

دوستان گرامی...
یاکوزا0 رو بزارید تو لیستتون :D
بازی از خیلی نظرها شاید با استانداردهاتون تفاوت هایی داشته باشه، شاید از نظرتونوماموریت فرعی هاش طنز... یا اصلا کرینج باشه (باحالن:-" مینی گیم کابارت کلاب هم از دست ندید:D )

ولی مطمئنم خط اصلی داستانیش و داستانش، براتون تجربه ی ماندگاری میشه:D

خلاصه که یاکوزا 0 رو دریابید! :D

---

خودم الان دیدم BL3 تو لیستم بود و داره میره...
اما الان اصلا حسش نیست:دی
ولش...نهایت بعدتر میخرمش:(
اره من دوتا جاجمنت هارو بازی کردم اونام همینطورن خیلی از ماموریت ها و داستان های فرعی از شدت کرینج بودن تن و بدن آدمو میلرزونن ولی خط اصلی داستان عالیه. اینم که خیلی ازش تعریف میکنن و اگر داستان در حد همون جاجمنت هم باشه برا من خوبه

• Like
Reactions: navid_x360
یادمه اون موقع هم که عرضه شد از بهترین های گرافیکی ۳۶۰ بود
الانم که کبفیت تکسچر ها و نور پردازیشو بردن بالا👍
ولی خودمونیم نسل ۹ اصلا اون جهش عجیب نسل هفت نداشته حداقل تا الان امیدوارم امسال استارت بخوره با نسخه دوم این بازی
من اول فکر کردم شاید نهایت قدرت نسل ۹ همینه بعدش یکی از دوستان در مورد دموی ماتریکس یاد اوری کرد که روی نسل ۹ اجرا میشد و واقعا قدرت نسل ۹ رو نشون میداد .

خیالم فقط بابت موندن بازیای Ubisoft+ Classics راحت بود که اونم استارت خروجشون خورد. امیدوارم تنها دلیل خروج The Crew 2 ریلیز Motorfest باشه و بقیه بازیای یوبی حالا حالا ها بمونن تو کاتالوگ! :-"
ولی در کل این FOMOی subscription service برای امثال من عجب سم بدیه. به شخصه به جای اینکه تایممو برای گیمایی بذارم که بیشتر از بقیه علاقه دارم، هر ماه دارم میرم سراغ بازیایی که دارن از سرویس میرن و تو بک‌لاگم خیلی اولویت بالایی ندارن. اون ماه قبل سر Avengers رفت این ماهم باید بذارم برای Borderlands 3 و The Crew 2. :|
منم فکر می‌کردم بازی‌های یوبیسافت حالا حالاها می‌مونن، ولی دیگه واجب شد برم سراغ Assassin's Creed Unity. :D
دقیقاً بزرگ‌ترین مصیبت سرویس‌های اشتراکی همینه و مخصوصاً برای کسی که اهل تنوع باشه و نخواد فقط سراغ معروف‌ترین AAAها بره، این موضوع خیلی کار رو سخت می‌کنه و منم الآن کلی بازی روی پلاس و گیم پس هست که دوست دارم انجام بدم، ولی هنوز نوبت بهشون نرسیده.
نمی‌شه به سونی و مایکروسافت هم گیر داد و به هر حال این قضیه طبیعیه. چون اگه بازی‌ها رو خارج نکنن که خرج‌شون خیلی بالا می‌ره و اگه از مدت‌ها قبل هم اطلاع‌رسانی کنن، دیگه مفهوم ریسک برای کاربرها از بین می‌ره که به ضرر این سرویس‌ها هست. :D یعنی یه جوری اینا رو طراحی کردن که آدم احساس خطر کنه و همیشه مشترک بمونه تا بتونه بازی‌های دلخواهش رو تموم کنه، نه اینکه مثلاً سالی یکی دو بار اشتراک کوتاه‌مدت بگیره و یه جا کلی بازی رو تموم کنه و خلاص!
ولی دو تا راه حل نصفه نیمه برای این قضیه وجود داره که کم و بیش برای من جواب داده:
یکی تعداد ساعات لازم برای تموم کردن بازی‌ها که توی جاهایی مثل How Long to Beat می‌شه دید. از یه سال پیش به این فکر افتادم که بازی‌های گیم پس که ازشون خوشم میاد ولی بالای ۲۵ ساعت هستن رو کم‌کم پاکسازی کنم. مثلاً Yakuza 7 رو خیلی دوست داشتم انجام بدم، ولی لامصب بازی طولانی‌ای هست و فقط بخش داستانی ۴۰ و خورده‌ای ساعت طول می‌کشه و برای من که به ۷۰ و خورده‌ای رسید، تازه بدون در نظر گرفتن یه سری از مأموریت‌های فرعی. همچین بازی‌ای اگه هشدار خروجش بیاد، خیلی سخت می‌شه توی دو هفته جمع و جورش کرد ولی الآن دیگه خیالم راحته. :D
یکی دیگه هم مراجعه به اینجا (پلاس) و اینجا (گیم پس) برای دیدن لیست بازی‌هایی که احتمال خروج‌شون در آینده نزدیک وجود داره. هنوز زیاد با وضعیت پلاس آشنا نیستم، ولی حداقل برای گیم پس که این لیست خیلی خوب جواب می‌ده و توی ۹۹٪‌ موارد، بازی‌هایی که خارج می‌شن رو قبلش می‌نویسه. این‌طوری آدم می‌تونه به جای دو هفته فرصت برای تموم کردن بازی موردعلاقه‌ش، زمان بیشتری صرفش کنه و نیازی به عجله و کوفت شدن بازی نیست. :D
البته هر چیزی اونجا می‌نویسن، حتماً به طور ۱۰۰٪ خارج نمی‌شه و فقط یه پیش‌بینی براساس زمان ورود بازی‌ها به سرویس هست. این دیگه بستگی به مدل قرارداد سونی و مایکروسافت با ناشر داره و ممکنه یه بازی بعد از یه سال خارج بشه، یکی هم بعد از دو سال. بعضی بازی‌ها هم خیلی بیشتر می‌مونن و یه سری نمونه‌ها مثل نسخه‌های ریمستر GTA رو هم داشتیم که فقط ۶ ماه موندن و من سر همین قضیه نتونستم اون طور که باید و شاید از GTA: San Andreas لذت ببرم! :|

آخرین ویرایش:
انقدر بازی هر ماه روی پلاس میاد من خودم به شخصه دانلود میکنم یه تست میزنم حال نده پاک میکنم میره اما این the ascent بد جور گرفتارم کرده اگه بازی شوتر لوتر با زاویه دوربین دیابلویی و تم سایبرپانکی دوست دارید اصلا از دستش ندید البته اگه تا الان روی pc یا ایکس باکس بازیش نکردید.یه سری مشکلات داره ولی واقعا حال میده امیدوارم تا 3 شنبه که رمنانت 2 میاد تمومش کنم B-)

از وقتی این مدل جدید پلاس اومده هم‌ خیلی عالیه که کلی بازی روشه هم خیلی بده چون آدم دیگه نمیتونه نصمیم بگیره کدوم بازی رو بخره یا نخره :-s
برا چندتا ایندی منتظر تخفیف بودم حالا میگم نکنه رایگان بشن :-SS

از وقتی این مدل جدید پلاس اومده هم‌ خیلی عالیه که کلی بازی روشه هم خیلی بده چون آدم دیگه نمیتونه نصمیم بگیره کدوم بازی رو بخره یا نخره :-s
برا چندتا ایندی منتظر تخفیف بودم حالا میگم نکنه رایگان بشن :-SS
من یه مشکل دیگه دارم ، قبلاً بازی می‌خریدم تا تهش میرفتم دیگه حتی اگه خیلی هم مورد پسندم نبود سعی میکردم لذت ببرم ، الان دیگه اینجوری نیست مثلا فارکرای ۵ تا وسطاش رفتم دیگه دوست ندارم ادامه بدم ، هر وقت کنسول روشن میکنم اولین فکری به ذهنم میزنه پاک کردن بازیه:دی

دوستان بازی های ماه قبل برای کسایی که اکسترا دارن باقی میمونه یا بعد یه ماه حذف میشه؟

هنوز Alan Wake رو شروع نکردم می‌خواستم بدونم میپره یا نه.

دوستان بازی های ماه قبل برای کسایی که اکسترا دارن باقی میمونه یا بعد یه ماه حذف میشه؟

هنوز Alan Wake رو شروع نکردم می‌خواستم بدونم میپره یا نه.
سلام
بازیا اسنشیال که اد تو لایبرری میکنید تا زمانی که پلاس داشته باشین روی همون اکانتی که اد کردین میمونه مثله اکسترا نیست شش ماه بعد مثلا حذف بشه!

• Like
Reactions: NaRiiMaN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or