اشتباه ميكنى كه هنوز متقاعد نشدى عبدى جان خيلى تفاوت با ps3 زياده توشحدودن 1650 قیمت خود کنسول هست .. 60 دلار هزینه یک سال پلاس که میشه 180 تومن + یه دونه بازی که اونم 200 بگیم .. میرسه تقریبن به دوملیون .
بعد واسه آنلاین بازی کردن هم بایستی یه فیل شکن خوب و بدون قطعی داشته باشی مثل اینکه که اون هم هوتوتو !
هنوز متقاعد نشدم برم رو ps4 .
^ يك سال پلاس 50$ـه
براى آنلاين بازى كردن هم نياز به چيز نيست فقط استور نياز داره.
اون 10 دلار برای یکسری بازی بود که جزوش فیفا نیستE ! کی بود میگفت باید حتمن فیل شکن داشته باشی تا sign in بشی !
راستی هنوز اون گزینه هست که تخفیف میداد واسه آپدیت بازی ئی که رو ps3 داشتی و میخواستی بیاریش رو ps4 .. مثلا من فیفا 14 دیجیتالی گرفتم .. اونو میشد با 10 دلار ( اگه یادم نرفته باشه ) میتونستم ورِژن ps4 ش رو بگیرم .. هنوز هست اون ؟
E ! کی بود میگفت باید حتمن فیل شکن داشته باشی تا sign in بشی !
راستی هنوز اون گزینه هست که تخفیف میداد واسه آپدیت بازی ئی که رو ps3 داشتی و میخواستی بیاریش رو ps4 .. مثلا من فیفا 14 دیجیتالی گرفتم .. اونو میشد با 10 دلار ( اگه یادم نرفته باشه ) میتونستم ورِژن ps4 ش رو بگیرم .. هنوز هست اون ؟
E ! کی بود میگفت باید حتمن فیل شکن داشته باشی تا sign in بشی !
خسته نباشید بچه ها چند تا سوال داشتم اول اینکه برا مولتی زدن باید پلاس داشته باشی؟ دوم اینکه من که فقط مولتی میخوام و دانلود رایگان نمیخوام پلاس امریکا اروپا و امارات چه فرقی میکنه؟سوم اینکه استور چیه
حدودن 1650 قیمت خود کنسول هست .. 60 دلار هزینه یک سال پلاس که میشه 180 تومن + یه دونه بازی که اونم 200 بگیم .. میرسه تقریبن به دوملیون .
بعد واسه آنلاین بازی کردن هم بایستی یه فیل شکن خوب و بدون قطعی داشته باشی مثل اینکه که اون هم هوتوتو !
هنوز متقاعد نشدم برم رو ps4 .
ممنون که جوابه سوالامو میدی اخه من تا حالا تجربه کار با psnندارماره باید حتما پلاس باشی
پلاس امریکا از همه ارزونتره و بازیهاشم روی ps4 با بقیه فرق نمیکنه
پلاس اروپا گرونتره و قبلا بهتر بوده
استور هم یه فروشگاه مجازی هست که ازش خرید میکنی و بازیهارو دانلود میکنی یا میری پلاس میشی
خواهشممنون که جوابه سوالامو میدی اخه من تا حالا تجربه کار با psnندارم
به نظر شما اکانته ukبسازم یاus چون من تویه یه سایت دیدم فرقه قیمتشون خیلی کم بود و کده کارتو پلاسو باید تو استور وارد کنی؟
اره اینجوریه ولی فک نکنم به این زودیا عوض بشهیه سوال داشتم ps3plus وقتی یه چند ماه بازی تو پلاسش قرار میداد بعد چند ماه ور می داشت الان برا 4 هم همینه؟؟؟؟؟؟ اگه اینطوری باشه خیلی بده که مثلا بعد چند ماه driveclub ر وردارن؟؟؟؟؟؟