PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازیای پلاس ژانویه ریجن 2

24th December: DmC Devil May Cry
24th December: Borderlands 2
24th December: Soul Sacrifice
24th December: Blazblue Continuum Shift Extend
8th January: Don’t Starve

دوتا اولی پلی3
دوتا دومی ویتا
آخری پلی4

دوستان یه فروشگاه خوب برای خرید پلاس معرفی کنید که مال اروپا رو داشته باشه آخه دی سی نداره
پخ کنید لطفا که تبلیغ نباشه
ممنون

یکی از بچه ها توی بازارسنتر هم کارت پوندی میفروشه هم یورو هم دلار امارات....بری بگردی پیداش میکنی...من ازش همین دیروز دو تا پوندی گرفتم.(قیمت هاش هم خوبه)

سلام.دوستان من یه مشکلی داشتم تو وارد کردن کد پلاس و اونم اینکه وقتی کد رو میزنم و گزینه Next رو اوکی میکنم اطلاعاتی در مورد شماره کارت و این حرفا میخواد.کسی میدونه باید چیکار کنم!!:-/

سلام.دوستان من یه مشکلی داشتم تو وارد کردن کد پلاس و اونم اینکه وقتی کد رو میزنم و گزینه Next رو اوکی میکنم اطلاعاتی در مورد شماره کارت و این حرفا میخواد.کسی میدونه باید چیکار کنم!!:-/
عزیز اونی که تو خودشه به درد ایران نمیخوره چون ویزا کارت میخواد باید یک دونه جدا بخری

از پلاسی که اول روی کنسول هست استفاده میکنی ؟‌ اونی که روی دستگاه Free گذاشتن برای استفاده کردنش باید کارت اعتباری داشته باشی در غیر اینصورت نمیشه ازش استفاده کرد

عزیز اونی که تو خودشه به درد ایران نمیخوره چون ویزا کارت میخواد باید یک دونه جدا بخری
نمیشد یک دقیقه دیرتر پیام میدادی ؟
:d

از پلاسی که اول روی کنسول هست استفاده میکنی ؟‌ اونی که روی دستگاه Free گذاشتن برای استفاده کردنش باید کارت اعتباری داشته باشی در غیر اینصورت نمیشه ازش استفاده کرد

نمیشد یک دقیقه دیرتر پیام میدادی ؟
:d
شما هم داشتی میزدی اشکالی نداره ۲تا شد دیگه>:)

بعد هم سونی میاد اکانتمون رو از بیخ و بون بن میکنه ! :|

نترس عزیزم من الان ۶ ماه دارم با همین کریدیت کارت fake روی x360 استفاده میکنم از تمامه امکاناتشم استفاده کردم
منظورم از fake همون مجازی هم هست که قانونی هم هست نه اینکه بخوای کلاه sony رو برداری:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or