دوستان یه فروشگاه خوب برای خرید پلاس معرفی کنید که مال اروپا رو داشته باشه آخه دی سی نداره
پخ کنید لطفا که تبلیغ نباشه
ممنون
یکی از بچه ها توی بازارسنتر هم کارت پوندی میفروشه هم یورو هم دلار امارات....بری بگردی پیداش میکنی...من ازش همین دیروز دو تا پوندی گرفتم.(قیمت هاش هم خوبه)
عزیز اونی که تو خودشه به درد ایران نمیخوره چون ویزا کارت میخواد باید یک دونه جدا بخریسلام.دوستان من یه مشکلی داشتم تو وارد کردن کد پلاس و اونم اینکه وقتی کد رو میزنم و گزینه Next رو اوکی میکنم اطلاعاتی در مورد شماره کارت و این حرفا میخواد.کسی میدونه باید چیکار کنم!!
از پلاسی که اول روی کنسول هست استفاده میکنی ؟ اونی که روی دستگاه Free گذاشتن برای استفاده کردنش باید کارت اعتباری داشته باشی در غیر اینصورت نمیشه ازش استفاده کردسلام.دوستان من یه مشکلی داشتم تو وارد کردن کد پلاس و اونم اینکه وقتی کد رو میزنم و گزینه Next رو اوکی میکنم اطلاعاتی در مورد شماره کارت و این حرفا میخواد.کسی میدونه باید چیکار کنم!!
نمیشد یک دقیقه دیرتر پیام میدادی ؟ :dعزیز اونی که تو خودشه به درد ایران نمیخوره چون ویزا کارت میخواد باید یک دونه جدا بخری
بلیدوستان من میخوام مثلا Batelfildo آنلاین بازی کنم باید Plus بخرم برای ps4?
شما هم داشتی میزدی اشکالی نداره ۲تا شد دیگهاز پلاسی که اول روی کنسول هست استفاده میکنی ؟ اونی که روی دستگاه Free گذاشتن برای استفاده کردنش باید کارت اعتباری داشته باشی در غیر اینصورت نمیشه ازش استفاده کرد
نمیشد یک دقیقه دیرتر پیام میدادی ؟ :d
بعد هم سونی میاد اکانتمون رو از بیخ و بون بن میکنه !خوب کریدیت کارت fake بسازید بعد اون ۱ ماه plus رو وارد کنید
بعد هم سونی میاد اکانتمون رو از بیخ و بون بن میکنه !