PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی سونی واسه بلک فرای دی نمیخواد چند تا تخفیف تپل بزنه؟؟
بازی مجانی خوب واسه پلاس نخواستیم حداقل یه چندتا بازیو تخفیف بزنه :|

به هر حال سونی داره نون اسمش رو میخوره
یه عده فقط بخاطر اسم سونی میرن محصولات این شرکت رو با قیمتهای خیلی بالاتر میخرن وگرنه تو خیلی مسایل سونی حتی از شرکتهای دیگه هم عقبتر افتاده ولی بخاطر اسمش داره سود خوبی میبره
حکایت همین پلاس و این مسایل شده
الان حدودا یکساله کنسول دارم و هنوز یه بازی خوب برای پلاس نداده و این یعنی .....

به هر حال سونی داره نون اسمش رو میخوره
یه عده فقط بخاطر اسم سونی میرن محصولات این شرکت رو با قیمتهای خیلی بالاتر میخرن وگرنه تو خیلی مسایل سونی حتی از شرکتهای دیگه هم عقبتر افتاده ولی بخاطر اسمش داره سود خوبی میبره
حکایت همین پلاس و این مسایل شده
الان حدودا یکساله کنسول دارم و هنوز یه بازی خوب برای پلاس نداده و این یعنی .....
برای ایمیل یه چیزی فرستاده مثل اینکه باندل(نمیدونم چجوری مینویسن :d) انچارتد کاکلکشن رو با قیمت 299 دلار برای فروش گذاشته به خاطر جمعه سیاه البته بازم دلیل بر این کارای مسخره نیست ولی در هر حال گفتم اطلاع رسانی بشه :d

k2h_2.jpg

مشخصه این چیزه خوبی واسه کسایی که 2 ساله PS4 دارن نیست :|

برای ایمیل یه چیزی فرستاده مثل اینکه باندل(نمیدونم چجوری مینویسن :d) انچارتد کاکلکشن رو با قیمت 299 دلار برای فروش گذاشته به خاطر جمعه سیاه البته بازم دلیل بر این کارای مسخره نیست ولی در هر حال گفتم اطلاع رسانی بشه :d
از سونی این چیزا طبیعی هست
حسابش رو بکن تازه یکی دو سال هست که فرمتهای تصویری رو میشه از طریق فلش رو تلویزیونهاش دید در حالیکه این تکنولوژی ده سالی هست روی بقیه برندها وجود داشته
به هر حال
فعلا که استور کنسول در حالت تعمیر قرار داره و چیزی نمیشه خرید کرد
اینم از جمعه سیاه امسال
تا جمعه سال دیگه خدا بزرگه
شاید کنسول هک شد و از دست این سیاستها راحت شدیم
:d

يعني سوني با بازي هاي اين ماه اش تنها كاري كه نكرد اين بود كه براي هر كدوم از دارندگان پلاس يه نفر رو بفرسته در خونه طرف تا طرف رو قهوه ايش كنه :|
اين اشغال ها به درد هيچ كسي نمي خوره :|

اگر ميشد پلاس رو PAUSE كرد همين الان اين كارو مي كردم :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or