PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با تشکر. متاسفانه بدون پلاس با قیمت بالاتر pes2016 نسخه معمولی و fifa16 رو با قیمت هر کدوم 60 دلار خریدم، بدون پلاس این نسخه که فرمودین 70 دلاره... دوست عزیز الان اگه پلاس بخرم دیگه نمیتونم از تخفیف بازیهایی که به تازگی خریدم استفاده کنم؟

خواهش میکنم .

درمورد سوالتون هم باید عرض کنم خیر . باید قبل از خرید ، اکانت شما پلاس داشته باشه تا از تخفیف ویژه ی پلاس دارها استفاده کنید .

كسي MAGICKA 2 بازي مي كنه ؟
چرا اين مدليه :| سخت ميزنه :| اخه اين همه اسپل رو كي ميتونه حفظ بكنه :| توي اون بحبوحه ايي كه 50 مدل دشمن دور ادم مي ريزه تازه بايد اسپل درست رو بزني و اون هم با اين سيستم ناقص انتخاب قدرت شون كه وارد كردنش با كنترلر خيلي سخته :|
اگر هم اسپل رو اشتباه بزني كه هيچي امكان داره خودت دميج بگيري ! اسپل خوب بزني همه چي رو مي تركونه

كسي MAGICKA 2 بازي مي كنه ؟
چرا اين مدليه :| سخت ميزنه :| اخه اين همه اسپل رو كي ميتونه حفظ بكنه :| توي اون بحبوحه ايي كه 50 مدل دشمن دور ادم مي ريزه تازه بايد اسپل درست رو بزني و اون هم با اين سيستم ناقص انتخاب قدرت شون كه وارد كردنش با كنترلر خيلي سخته :|
اگر هم اسپل رو اشتباه بزني كه هيچي امكان داره خودت دميج بگيري ! اسپل خوب بزني همه چي رو مي تركونه
شاید یک درصد میشد نسخه 1ـشو روی پی سی بازی کرد...
ولی با دسته :|
برا همینه 5از10 گرفته...

واقعا سخت و الکی شده اصن نمیشه اسپل زد...من 20ثانیه فکر میکنم کدوم دکمه ها رو بزنم تا بشه مثلا سنگ و آتیش.بعد میفهمم L1 نگرفتم مثلا یا فلان دکمه رو میزنم خودم آتیش میگیرم :|

شاید یک درصد میشد نسخه 1ـشو روی پی سی بازی کرد...
ولی با دسته :|
برا همینه 5از10 گرفته...

واقعا سخت و الکی شده اصن نمیشه اسپل زد...من 20ثانیه فکر میکنم کدوم دکمه ها رو بزنم تا بشه مثلا سنگ و آتیش.بعد میفهمم L1 نگرفتم مثلا یا فلان دکمه رو میزنم خودم آتیش میگیرم :|

من كه فقط همين طوري دكمه ميزنم بلكه يه اسپل خفن بشه :d
بعد بعضي مواقع يه اسپلي ميشه كه همه گابلين ها اون وسط منفجر ميشن :d

L1 رو فكر مي كنم براي اسپل هاي دفاعي استفاده مي كنن !
شايد بازي رو روي درجه اسونتر بذارم ( اگر داشته باشه :| ! ) بشه رد كرد ولي اين رو نميشه :| الان هنوز مرحله اول و تموم نكردم و اون جايي كه گابلين هاي اتش زن ميان ديگه گير مي كنم :|

من كه كلي خودم رو اتيش زدم :d يا برق گرفتتم :d سنگ هم با حاله بزني روي R1 اگر حركت نكني ميفته رو سر خودت :d
اسپلي كه باهاش ميشد ضربات دشمن رو خون كرد براي خودمون خيلي خوب بود ولي توي اون شلوغي يادم نمياد :|

احتمالاً پاكش كنم چون فايده ايي نداره :| مگر انلاين بشه كاري كرد ! خيلي سبك اش رو دوست داشتم ولي الكي الكي سخته :|

سلام دوستان

آیا سونی برای جمعه سیاه تخفیف اشتراک پلاس در نظر گرفته؟! لطفا اگر خبری هست بهم بگید به شدت به پلاس نیاز دارم!

سلام
فعلا که سونی هیچ تخفیفی برای بلک فرایدی در نظر نگرفته ... البته امشب استور آپدیت میشه و ممکنه خبری بشه

شایعه شده که بازیهای پلاس دسامبر قرار هستش اینها باشن ، حالا در چه حد به واقعیت نزدیکه خدا میدونه :

PS4 : Angry Birds Space - Shadow Warriors

PS3 : Watch Dogs , Ragnarok Oddysey Ace

PSVita : Freedom Wars , Metal Slug 3

سلام
فعلا که سونی هیچ تخفیفی برای بلک فرایدی در نظر نگرفته ... البته امشب استور آپدیت میشه و ممکنه خبری بشه

شایعه شده که بازیهای پلاس دسامبر قرار هستش اینها باشن ، حالا در چه حد به واقعیت نزدیکه خدا میدونه :

PS4 : Angry Birds Space - Shadow Warriors

PS3 : Watch Dogs , Ragnarok Oddysey Ace

PSVita : Freedom Wars , Metal Slug 3

به اين شايعات توجه نكنيد ولي اگر قراره AB : S براي PS4 و پلاس اش بياد من يكي ميرم در نهايت افق خودمو دار ميزنم :|
AB براي ما بعد WD روي PS3 بياد :|

به اين شايعات توجه نكنيد ولي اگر قراره AB : S براي PS4 و پلاس اش بياد من يكي ميرم در نهايت افق خودمو دار ميزنم :|
AB براي ما بعد WD روي PS3 بياد :|

دقیقا منم مثل خودت همین حس رو پیدا میکنم
واقعا تو کار سونی موندم ، پس کی میخواد بازیهای 2 سال قبل رو برای پلاس بده
بازیهایی مثل Knack , KZ shadow fall , Black Flag یا حتی همین واچ داگز که همچین آش دهن سوزی هم نبود رو راحت میتونه هر ماه یکیشون رو بده واسه پلاس و در کنارش هم یک بازی جمع و جور بده
ولی یک حسی بهم میگه این لیست درست نیستش

کیسه سونی فعلا از انواع و اقسام بازیهای ایندی پره
هر وقت اسم همین بازیهایی که نوشتید از یادمون رفت اون وقت دیگه رایگان میشن

استور آمریکا آپدیت شد و ظاهرا سونی یک کد تخفیف 10 درصدی گذاشته که میتونید یکبار ازش تو خریداتون استفاده کنید و تا تاریخ 1 دسامبر قابل استفاده هستش

البته فکر کنم برای بازیهای Pre order نمیشه استفاده کرد

امیدوارم سونی برای کاربرای پلاسش تو دسامبر بازی های خوبی بده چون اولین باره Ps Plus گرفتم جوری بشه خاطره خوبی ازش داشته باشم =((
الان واقعا دستش برای دادن بازی خیلی بازه : ار همون Black Flag بگیر تا Tomb Raider یا حتی NFS Rivals :bighug:
هر چه قدر هم که این بازی ایندی که میده شاهکار باشه بازم جای خالی بازی های بالا احساس میشه :-s
Knack هم گزینه خوبی هست :x
بشخصه بیشتر منتظر Black Flag هستم :(

با سلام
منم تصمیم گرفتم پلاس بگیرم
البته احتمال ژانویه
سوالم از دوستانی که چند سالی هست تو کار انلاین هستند اینه که ممکنه استور امریکا برای تعطیلات کریسمس تخفیفهای خوبی بده یا نه؟
پارسال بر روی استیم تخفیفهای خوبی دیدم
حالا نمیدونم روال کار کنسول و سونی چطوره
به هر حال اگر کسی تجربه ای داشته ممنون میشم بگه
هر چند فکر میکنم ارزشش رو داره حداقل یه ماه دیگه صبر کنم شاید تخفیفی بخوره

ولی با نظر دوستان موافقم
متاسفانه بازیهای پلاس چنگی به دل نمیزنه و حداقل باید هر ماه شاهد یه بازی شاخ قدیمی بودیم مثل کیلزون یا نک یا واچ داگ ولی متاسفانه سالی یه بار هم شاهد چنین بازیهایی نیستیم و بعید هم میدونم بازم خبری بشه

با تشکر

با سلام
منم تصمیم گرفتم پلاس بگیرم
البته احتمال ژانویه
سوالم از دوستانی که چند سالی هست تو کار انلاین هستند اینه که ممکنه استور امریکا برای تعطیلات کریسمس تخفیفهای خوبی بده یا نه؟
پارسال بر روی استیم تخفیفهای خوبی دیدم
حالا نمیدونم روال کار کنسول و سونی چطوره
به هر حال اگر کسی تجربه ای داشته ممنون میشم بگه
هر چند فکر میکنم ارزشش رو داره حداقل یه ماه دیگه صبر کنم شاید تخفیفی بخوره

ولی با نظر دوستان موافقم
متاسفانه بازیهای پلاس چنگی به دل نمیزنه و حداقل باید هر ماه شاهد یه بازی شاخ قدیمی بودیم مثل کیلزون یا نک یا واچ داگ ولی متاسفانه سالی یه بار هم شاهد چنین بازیهایی نیستیم و بعید هم میدونم بازم خبری بشه

با تشکر

کریسمس همه‌ی شبکه ها تخفیف‌های خوبی میدن. بازی ها هم معلوم نیست. ولی درست میگید. احتمال مجانی شدن بازی خوب خیلی کم شده از طرف سونی.

کریسمس همه‌ی شبکه ها تخفیف‌های خوبی میدن. بازی ها هم معلوم نیست. ولی درست میگید. احتمال مجانی شدن بازی خوب خیلی کم شده از طرف سونی.
من تقریبا همه استورهای امریکا و انگلیس و هنگ کنگ رو در مقاطع خاصی بررسی کردم
تقریبا میشه گفت که تخفیفهای استور امریکا از همه جاها بیشتره
البته در موقع کریسمس رو هنوز نمیدونم
ولی با احتساب قیمت دلار و اینکه پلاس یکساله هنگ کنگ تقریبا 150 هست و پلاس یکساله امریکا حدودا 180 شده
ولی بازم بعید میدونم بازیهای پلاس هنگ کنگ بهتر از امریکا باشه

اینطور هم که من بررسی کردم استورهای امارات و استرالیا و نیوزلند تقریبا همه شبیه استور انگلیس هستند
به عبارتی میشه گفت که حدودا 4 تا 5 استور کلی داریم
فقط ای کاش در ژانویه شاهد یه تخفیف خوب باشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or