PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
اگه من یه اکانت زاپن بسازم و یه اکانت us و از هر دو اکانت رو یه دستگاه استفاده کنم و ماهانه بازیای رایگانه هر دو رو دان کنم این کار من مشکلی نداره ؟؟یعنی باعث بن شدن نمیشه ؟؟

سلام
اگه من یه اکانت زاپن بسازم و یه اکانت us و از هر دو اکانت رو یه دستگاه استفاده کنم و ماهانه بازیای رایگانه هر دو رو دان کنم این کار من مشکلی نداره ؟؟یعنی باعث بن شدن نمیشه ؟؟
نه مشکلی نداره بنم نمیشید

به شرطی که اکانت پلاس داشته باشی و اکانتت مال همون ریجنی باشی که تو استورش بازی فری شده

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
خوب اکانتی که کیلزون روش بوده پلاسش تموم شده ولی یک دونه اکانت دیگه درست کردم و شیر هم کردم ولی میگه باید پول بدی

والله من دو تا سه ساعت بازی میکنم 50 مگ میبره

دوست عزیز مال شما شگفتی سازه!
سرعت تون چنده؟
بنده با سرعت ١٢ مک هربار بازی یک ٢ گیگ به فنا میره بقیه دوستان cod باز هم که تو لای و هستند حرف بنده رو تایید میکنن
خوش به حالتون

Sent from my iPhone using Tapatalk

سرعت تون چنده؟
بنده با سرعت ١٢ مک هربار بازی یک ٢ گیگ به فنا میره بقیه دوستان cod باز هم که تو لای و هستند حرف بنده رو تایید میکنن
خوش به حالتون
دوست عزیز ، شگفتی ساز حجمیه که از شما میره!
چه خبره 1.5 تا 2 گیگ تو هر بار بازی!!!:|مگر اینکه هر بار بازی شما 8-10 ساعت طول بکشه!
من اینترنت ماهیانم 1 مگ محدوده و زیر 10 گیگ حجمشه با این حال یک ماه باهاش آنلاین بازی میکنم!

دوست عزیز ، شگفتی ساز حجمیه که از شما میره!
چه خبره 1.5 تا 2 گیگ تو هر بار بازی!!!:|مگر اینکه هر بار بازی شما 8-10 ساعت طول بکشه!
من اینترنت ماهیانم 1 مگ محدوده و زیر 10 گیگ حجمشه با این حال یک ماه باهاش آنلاین بازی میکنم!

دوست عزیز اینطوریه بقیه دوستان بیان بگممیفهمید
برای بیشتر دوستای بنده هم اینطوری شدید مصرف میکنه

بازیهای انلاین از دقیقه ای 200~kb تا نهاینا 1.5 مگ بیشتر نمیبره
cod -bf4 اینا خیلی ببره ساعتی 45 الا 75 مگ بیشتر نیست
من قبلا traffice monitor روی bf3 و bo2 اینا داشتم ساعتی 50-60 تهش بود

سرعت تون چنده؟
خوش به حالتون

مطمن باش مشکل جایی دیگست من خیلی انلاین نمیزدم ولی بازی ندیدم از کال کمتر حجم بخوره اصلا نگاه میکردم بعد یکی دوساعت انگار چیز خاصی مصرف نشده بود

بازیهای انلاین از دقیقه ای 200~kb تا نهاینا 1.5 مگ بیشتر نمیبره
cod -bf4 اینا خیلی ببره ساعتی 45 الا 75 مگ بیشتر نیست
من قبلا traffice monitor روی bf3 و bo2 اینا داشتم ساعتی 50-60 تهش بود

درسته چنین حجمی برای cod اعجاب انگیزه :d

ممکنه اون پشت مشتا داره اپديتي چیزی یواشکی دانلود میشه و شما هم داري بازی میکني ;;)چون سرعت بالا هست اینترنت مشکلی تو بازی کردن ایجاد نمیشه اما بعد که ميري چک میکنی میبینی کلی حجم خورده شده :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or