all4u
Loyal Member
نفهميدم ولی اگه منظورت باز cod هست آنلاینش خیلی کم حجم کم میکنه
نه دوست عزیز کم حساب نمی کنه و کم کم تو ٢ساعت ١، ٥ گیج از حجم تون میره
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by a moderator:
نفهميدم ولی اگه منظورت باز cod هست آنلاینش خیلی کم حجم کم میکنه
نه مشکلی نداره بنم نمیشیدسلام
اگه من یه اکانت زاپن بسازم و یه اکانت us و از هر دو اکانت رو یه دستگاه استفاده کنم و ماهانه بازیای رایگانه هر دو رو دان کنم این کار من مشکلی نداره ؟؟یعنی باعث بن شدن نمیشه ؟؟
پازل، پازل و باز هم پازلچه سبکیه؟ میشه یه توضیح بدی عکسش وسوسم کرد!!
خوب اکانتی که کیلزون روش بوده پلاسش تموم شده ولی یک دونه اکانت دیگه درست کردم و شیر هم کردم ولی میگه باید پول بدیبه شرطی که اکانت پلاس داشته باشی و اکانتت مال همون ریجنی باشی که تو استورش بازی فری شده
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
صفحه پیش نوشتم براتونخوب اکانتی که کیلزون روش بوده پلاسش تموم شده ولی یک دونه اکانت دیگه درست کردم و شیر هم کردم ولی میگه باید پول بدی
خودت میگی یه اکانت دیگهخوب اکانتی که کیلزون روش بوده پلاسش تموم شده ولی یک دونه اکانت دیگه درست کردم و شیر هم کردم ولی میگه باید پول بدی
والله من دو تا سه ساعت بازی میکنم 50 مگ میبرهنه دوست عزیز کم حساب نمی کنه و کم کم تو ٢ساعت ١، ٥ گیج از حجم تون میره
والله من دو تا سه ساعت بازی میکنم 50 مگ میبره
دوست عزیز ، شگفتی ساز حجمیه که از شما میره!دوست عزیز مال شما شگفتی سازه!
سرعت تون چنده؟
بنده با سرعت ١٢ مک هربار بازی یک ٢ گیگ به فنا میره بقیه دوستان cod باز هم که تو لای و هستند حرف بنده رو تایید میکنن
خوش به حالتون
دوست عزیز ، شگفتی ساز حجمیه که از شما میره!
چه خبره 1.5 تا 2 گیگ تو هر بار بازی!!!مگر اینکه هر بار بازی شما 8-10 ساعت طول بکشه!
من اینترنت ماهیانم 1 مگ محدوده و زیر 10 گیگ حجمشه با این حال یک ماه باهاش آنلاین بازی میکنم!
مطمن باش مشکل جایی دیگست من خیلی انلاین نمیزدم ولی بازی ندیدم از کال کمتر حجم بخوره اصلا نگاه میکردم بعد یکی دوساعت انگار چیز خاصی مصرف نشده بوددوست عزیز مال شما شگفتی سازه!
سرعت تون چنده؟
بنده با سرعت ١٢ مک هربار بازی یک ٢ گیگ به فنا میره بقیه دوستان cod باز هم که تو لای و هستند حرف بنده رو تایید میکنن
خوش به حالتون
دقیقامطمن باش مشکل جایی دیگست من خیلی انلاین نمیزدم ولی بازی ندیدم از کال کمتر حجم بخوره اصلا نگاه میکردم بعد یکی دوساعت انگار چیز خاصی مصرف نشده بود
بازیهای انلاین از دقیقه ای 200~kb تا نهاینا 1.5 مگ بیشتر نمیبره
cod -bf4 اینا خیلی ببره ساعتی 45 الا 75 مگ بیشتر نیست
من قبلا traffice monitor روی bf3 و bo2 اینا داشتم ساعتی 50-60 تهش بود