رفیق مهلتش تمام شد و الان هیچ راهی نداری جز خریدشبچه ها یک سوال
در اون مدت که کیلزون مفتی شده بود من یک اکانت ژاپن درست کردم(مرده شور این زبان چینی را ببرند)بعد کیلزون پیدا کردم و بعد روی دانلود کلیک کردم که خود بازی با آبدیتش رفت تو قسمت نوتیفیکیشن_دانلود،من اون را قطع کردم که سر فرصت دانلود کنم
یکی از بچه ها داخل همین فروم گفته بود که نباید موقع دانلود بازی کیلزون توقف بخوره و باید پشت سرهم دانلود کنید که بعدا مشکلی پیش نیاد،من هم از تو قسمت دانلودم اونا را پاک کردم که سر وقت پشت سرهم دانلود کنم
حالا دیشب که رفتم که دانلودش کنم اصلا داخل لابرری من نبود و تو خود استور هم پولی بود
الان من باید چیکار کنم
مگه وقتی بازی یا دمویی را دانلود میکنیم به صورت اتوماتیک وارد لیبرری نمیشهرفیق مهلتش تمام شد و الان هیچ راهی نداری جز خریدش
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
مشکلی نداره بازی کردنش منتهی هر اکانت فقط یک بار primary میشه و روی دو دستگاه هم فعال میشه.یه سوال ، اگر یکی رو پیدا کنم با همین پروفایل ژاپنی Killzone رو گرفته باشه ، میتونم پروفایل رو دانلود کنم بعد روی کنسولم اکتیوش کنم ، و بازی اجرا کنم؟
توی library اکانت مروبطه ( که بازی خریداری شده یا گرفته شده ) اد میشه نه برای هر اکانتیمگه وقتی بازی یا دمویی را دانلود میکنیم به صورت اتوماتیک وارد لیبرری نمیشه
به شرطی که اکانت پلاس داشته باشی و اکانتت مال همون ریجنی باشی که تو استورش بازی فری شدهمگه وقتی بازی یا دمویی را دانلود میکنیم به صورت اتوماتیک وارد لیبرری نمیشه
واسه پلاسه؟؟![]()
The Swapper
رو از دست ندین فوقالعادست
دز کمال ناباوری الان اکانت آمریکام پلاس نداره ولی با برزیل پلاس مجانی first light را دارم رو اکانت آمریکام بازی میکنم.کلا خیر . با هر اکانت بازی پلاس گرفتی با همونم باید تمدید بشه .
بله...PSN چقدر ترافیک اینترنت میبره ، ساده بگم برای یه بازیی مثل CoD اگر هاست نباشی ساعتی چقدر میبره ؟
واسه پلاسه؟؟
نفهميدم ولی اگه منظورت باز cod هست آنلاینش خیلی کم حجم کم میکنهPSN چقدر ترافیک اینترنت میبره ، ساده بگم برای یه بازیی مثل CoD اگر هاست نباشی ساعتی چقدر میبره ؟
کمال ناباوریش چیه معلوم بود میشهدز کمال ناباوری الان اکانت آمریکام پلاس نداره ولی با برزیل پلاس مجانی first light را دارم رو اکانت آمریکام بازی میکنم.
چه سبکیه؟ میشه یه توضیح بدی عکسش وسوسم کرد!!اره خیلی خوبه
چه سبکیه؟ میشه یه توضیح بدی عکسش وسوسم کرد!!