PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بین ac4 metal lara croft کدوم رو پیشنهاد میدید؟
لارا کرافت سبکش چه طوریه؟

MGS:GZ بازی بدی نیست و مرحله اصلیش رو میشه در عرض 45 دقیقه تا 1 ساعت تموم کرد. مراحل اضافی رو هم میشه 2-1 ساعته تموم کرد. ( مصطفی کلا با این بازی جور نیستیا :d ) [MENTION=50626]mostafa682[/MENTION]

AC4 هم بازیه خوبیه ولی گرافیکش نسل هشتمی نیست. قیمت بازی 20$ شده که میشه همون 75 تومن. بازی رو فیزیکی میتونی با همین قیمت بخری.

LC هم سبکش Action / Adventure هست و بازی جالبی به نظر میاد. ( اطلاع زیادی ندارم )

MGS:GZ بازی بدی نیست و مرحله اصلیش رو میشه در عرض 45 دقیقه تا 1 ساعت تموم کرد. مراحل اضافی رو هم میشه 2-1 ساعته تموم کرد. ( مصطفی کلا با این بازی جور نیستیا :d ) @mostafa682
بازیش زیاد کوتاه بود البته من کرایه اش کردم نرفت تو پاچه ام;))
ولی کلا زده شدم شانس اوردم اون زمان توی عید بود وقت برای بازی زیاد نداشتم:d

دوستان من یه اکانت سه ماهه پلاس داشتم که تموم شد
حالا یه اکنت یه ساله پلاس خریدم
کجا باید کد وارد کنم تا یه ساله فعال بشه ؟
برو تو منوی PS4 همون گزینه اول
icon_store.png
(PlayStation Store) رو انتخاب کن بعد بیا پایین "Redeem Codes" رو بزن کدت رو بزن بقیش هم مشخصه دیگه

دوستان بین بازی دراگون اگ ...فارکرای و پلنت زامبی کدوم بهتر میشه ترتیب بندی کنید میخوام نظر شما رو بدونم؟؟؟؟
همون ترتیبی که خودت گفتی :d
البته Dragon Age یه بازی کاملا RPG هست . احیانا اگر تو حال و هوای RPG نیست و Shooter- action میخوای Far Cry انتخابه بهتری هست ... البته اینم بگم Dragon aGe شروع خوبی هم برای ورود به دنیای RPG میتونه باشه ! واقعا بازی لذت بخشی هست از همه نظر

سلام به همگی
دوستان چرا دیگه نمیشه اکانت ژاپن ساخت؟!؟!
من تا 2 هفته پیش میساختم پلاس 14 روز میگرفتم
ولی امشب که اومدم بسازم تقریبا تا اخرش میره ولی اخرش یه ارور ژاپنی میده
منم نمیفهمم میشه یه تست کنین ببینین قضیش چیه؟!!؟
خیلی ممنون
<3

سلام به همگی
دوستان چرا دیگه نمیشه اکانت ژاپن ساخت؟!؟!
من تا 2 هفته پیش میساختم پلاس 14 روز میگرفتم
ولی امشب که اومدم بسازم تقریبا تا اخرش میره ولی اخرش یه ارور ژاپنی میده
منم نمیفهمم میشه یه تست کنین ببینین قضیش چیه؟!!؟
خیلی ممنون
<3

از سایت سونی با PC اکانت رو بسازید و بعدا با کنسول Sign in کنید.

بین ac4 metal lara croft کدوم رو پیشنهاد میدید؟
لارا کرافت سبکش چه طوریه؟
مرحله اصلی رو دفعه اول توی 25 دقیقه رفتم !! . مرحله های فرعی هم از 4 دقیقه تا 12 دقیقست . واسه پلاتش توی 17 دقیقه رفتم مرحله اصلی رو . فقط میخوام کلکشو بکنم هیچ لذتی نداشت . حتی منی که فن متالگیرم حالم بدجور گرفته شد . بشین کات سینشو ببین کلا به 10 دقیقه همه چی مرحله اصلی دستگیرت میشه . حالا جالبه رفتم توی تاپیک خودش با دلیل نظرمو میگم طرف میگه تو میخوای بگی من هاردکورمو اینا :| بعد از کلی طرفداری میفهمم بازی نکردش :))

لارا رو بازی نکردم ولی فکر نمیکنم با این یکی حال کنی حالت سوم شخص نیست .

دوستان یه سوال.بازی lara craft and the temple of osiris میشه تک نفره هم بازی کرد؟توحالت تکنفره خوبه بازیش؟ارزش خرید داره؟ممنون
هم Single -player داره هم coop به صورت Offline-online اگر اشتباه نکنم !
بازیش قشنگه !
من با قبلیش خیلی حال کردم ! البته سره این هنوز رفتم
اما بازی بیشتر معما جل کردن و platforming هست و بخشه دیگش هم boss fight ها بخشه اکشنش هست .
کلا همه مدهاش حال میده .
بازیه خوبی هست اگر دوست داری
باز چند تا gamplay و trailre ببین ازش.

مرحله اصلی رو دفعه اول توی 25 دقیقه رفتم !! . مرحله های فرعی هم از 4 دقیقه تا 12 دقیقست . واسه پلاتش توی 17 دقیقه رفتم مرحله اصلی رو . فقط میخوام کلکشو بکنم هیچ لذتی نداشت . حتی منی که فن متالگیرم حالم بدجور گرفته شد . بشین کات سینشو ببین کلا به 10 دقیقه همه چی مرحله اصلی دستگیرت میشه . حالا جالبه رفتم توی تاپیک خودش با دلیل نظرمو میگم طرف میگه تو میخوای بگی من هاردکورمو اینا :| بعد از کلی طرفداری میفهمم بازی نکردش :))

لارا رو بازی نکردم ولی فکر نمیکنم با این یکی حال کنی حالت سوم شخص نیست .
MGS V که پلات نداره ×_×

هم Single -player داره هم coop به صورت Offline-online اگر اشتباه نکنم !
بازیش قشنگه !
من با قبلیش خیلی حال کردم ! البته سره این هنوز رفتم
اما بازی بیشتر معما جل کردن و platforming هست و بخشه دیگش هم boss fight ها بخشه اکشنش هست .
کلا همه مدهاش حال میده .
بازیه خوبی هست اگر دوست داری
باز چند تا gamplay و trailre ببین ازش.

MGS V که پلات نداره ×_×
تروفی پلاتینیوم نداره ولی توی اصطلاح عامیانش میگن آرمان کدوم بازیاتو مثلا تا حالا پلات کردی :d. دیگه گلچین نمیکنی اونایی که 100ن یعنی پلات شدن .
100 کردن بازی فکر نمیکنم معنی قشنگتری جز پلات بده .

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت اساتید گرامی
در پی اون سوال قبلیم باید بگم که یه بازی که توی Store برای پلاس free شده بود رو داخل اکانتیم که پلاس داره دانلود کردم (secret ponchos) اما الان وقتی میرم توی اون یکی اکانت که اکانت اصلیم هست و میخوام اونجا بازیش کنم اصلا این بازی توی منو نیستش حتی توی library هم نبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or