PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
outlast اومده تو استور انگلیس؟
استور رو چک نکردم ولی معمولا اپدیت پلاس یعد از ظهر اعمال میشه. 1-2 چک کن احتمالا اومده برای پلاس

- - -ویرایش - - -

outlast اومده تو استور انگلیس؟
استور رو چک نکردم ولی معمولا اپدیت پلاس یعد از ظهر اعمال میشه. 1-2 چک کن احتمالا اومده برای پلاس

- - -ویرایش - - -

واسه us که اومده من گرفتمش

با این نت ما... این همون که باید روز آذوقه جمع کنی واسه شب؟ بعد این دانلود کنی واسه همیشه میمونه یا پلاس و بعد چند مدت میره؟

Sent from my HTC One using Tapatalk

با این نت ما... این همون که باید روز آذوقه جمع کنی واسه شب؟ بعد این دانلود کنی واسه همیشه میمونه یا پلاس و بعد چند مدت میره؟

Sent from my HTC One using Tapatalk
واسه هميشه داخل اكانتتون هست اما اگر پلاستون تموم بشه بايد تمديد كنيد تا دوباره بتونيد بازي كنيد.

سلام بچه ها من میخواستم پلاس بخرم بعد اکانتم uk بین دو راهی موندم اکانت شارژ کنم بعد پلاس بخرم با صرفه تره یا پلاس بخرم یه دفعه !
کسی جای معتبری سراغ داره ازش گرفته باشه بهم معرفی کنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام بچه ها من میخواستم پلاس بخرم بعد اکانتم uk بین دو راهی موندم اکانت شارژ کنم بعد پلاس بخرم با صرفه تره یا پلاس بخرم یه دفعه !
کسی جای معتبری سراغ داره ازش گرفته باشه بهم معرفی کنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

به نظر من کارت بگیر بعد عضو پلاس بشو
این سایت هم قیمت هاش خیلی خوبه من همیشه از اینجا میگیرم :

به نظر من کارت بگیر بعد عضو پلاس بشو
این سایت هم قیمت هاش خیلی خوبه من همیشه از اینجا میگیرم :

خوب آره ولی برای پلاس 1 ساله نمیشه با 1 کارت خرید باید دو تا کارت گرفت 1 ساله پلاس uk تقریبا 39£ ولی کارت 35 £ هزینش اینجوری بیشتر میشه فکر کنم:(

خوب آره ولی برای پلاس 1 ساله نمیشه با 1 کارت خرید باید دو تا کارت گرفت 1 ساله پلاس uk تقریبا 39£ ولی کارت 35 £ هزینش اینجوری بیشتر میشه فکر کنم:(
آخ آره ، ببخشید ! من حواسم به US بود که اینطوری به صرفه تره :d
با این اوصاف پس همون کد پلاس رو بگیر :d

بازی outlast تو India, Kuwait, Saudi Arabia, Turkey, Qatar, UAE در دسترس نیست:|
و استور این کشور ها بجا این بازی sound shapes v رو برای اعضا پلاس فری کرده.

حالا یکی مثل من که قبلا sound shapes رو خرید و رو پلی4 هم از قبل رایگان بوده براش چه حسی باید بهش دست بده:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or