PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینم استور آلمان
eb60bc3ee2ad782bf3e7479987b387ba.jpg

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

بچه ها راست میگن بازی killzon shadow fall برای پلاس ژاپن در دسامبر مجانی میشه

تو سایت خارجی نوشته بود بازی killzon shadow fall در 3 دسامبر برای دارندگان پلاس ژاپن مجانی میشه

یه سوال:

اگر با اشتراک plus بازی دانلود کنم بعدش اشتراکم تموم بشه بازم میتونم از بازی استفاده کنم ؟؟
یعنی بازی بعد از اتمام اشتراک اجرا میشه ؟

یه سوال:

اگر با اشتراک plus بازی دانلود کنم بعدش اشتراکم تموم بشه بازم میتونم از بازی استفاده کنم ؟؟
یعنی بازی بعد از اتمام اشتراک اجرا میشه ؟

بازی بعد از اتمام اشتراک پلاس غیر قابل استفاده میشه
ولی زمانی که دوباره اکانتت پلاس بشه میتونی از بازی های قبلی که دانلود کردی استفاده کنی.

بازی بعد از اتمام اشتراک پلاس غیر قابل استفاده میشه
ولی زمانی که دوباره اکانتت پلاس بشه میتونی از بازی های قبلی که دانلود کردی استفاده کنی.

خدایی ضایع هست !!

از پلاس 14 روزه ژاپن بازی crew رو زدم دانلود 13 گیگ هست ، این که 14 روزه حتی اگه 1 ماه هم بود ارزش دانلود نداره والا

اگه یک اکانت دیگه به غیر اکانت ژاپنی که بازی plus باهاش دانلود شده ُ پلاس داشته باشه باز هم قابل اجرا نیس ؟
چون رو اکانت us چند ماه دیگه plus دارم و میخاستم که بازی های پلاس ژاپن رو هم دانلود کنم

اگه killzone shadowfall رو از استور japan دانلود کنم بعد از ۱۵ روز دیگه قابل استفاده نیس ؟‌

تا موقعی که اکانت پلاس داره میتونی بازی کنی ، مثلا روزی که میاد تو یه اکانت ژاپن میسازی تا 14 روز بازی میتونی بکنی، تا بازی تو استور فریه میتونی دوباره اکانت بسازی بازی کنیش
پس مثلا روز آخری که بازی تو استوره اکانت بسازی دوباره تا 14 روز بعدش میتونی بازی کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or