PlayStation Plus

• Thread starter Thread starter SMM9
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اونایی که بازی کردن،میفهمن محبوبیت برای چیه! :d
و چرا تا قبل از عرضه ی این نسخه،خیلیا همچنان هم داشتیم اون نسخه ی 2011 رو بازی میکردیم! :d

بازی ها فقط به گرافیک ختم نمیشن! یه چیزی به نام گیم پلی هم دارن :d یک چیزی به نام گیم پلی چالش بر انگیز هم دارن! وقتی Isaac رو بزنی خوب با اینا آشنا میشی :d

اینو تو موبایل هم میشه نجربه کرد.. من تو پلاس دنبال یه بازی در حد و اندازه های ps4 بودم :d

اینو تو موبایل هم میشه نجربه کرد.. من تو پلاس دنبال یه بازی در حد و اندازه های ps4 بودم :d
باشه برو تجربه کن! 8-|

دوباره فکر کنم کم کم بحث "بازی های پلاس چقدر فلان میباشند" شروع میشه! :-" پس بی خیال ...

باید یه سال از عرضه بازی ها بگذره تا مجانی بشن واسه پلاس... بازی هایی مثل Hitman Absolution یا Dishonored مثلا تازه واسه 360 مجانی شدن... واسه وان هم چیز خاصی فری نشده... صبر کنید

دوستان پلاس امریکا با اروپا چه فرقی میکنن؟و باید اکانت کنسول یکی باشه ریجن پلاس؟؟؟
دوستان یه سایت خوب و معتبر برای خرید پلاس بهم معرفی کنید

آخرین ویرایش:
دوستان پلاس امریکا با اروپا چه فرقی میکنن؟و باید اکانت کنسول یکی باشه ریجن پلاس؟؟؟
دوستان یه سایت خوب و معتبر برای خرید پلاس بهم معرفی کنید

قدیما بازی ها مجانی ای که میدادن با هم فرق می کرد، اما الان نزدیک 5 ماهه که بازیهاشون یکسانه و هیچ فرقی نداره.
از لحاظ تخفیفاشون هم به نظرم مال آمریکا بهتره. در کل استور آمریکا استور بهتری از اروپا است، چون بازیها زودتر عرضه میشن
و کمی هم قیمتا برای بعضی بازیها کمتره.
ریجن اکانتی که تو پی اس ان ساختی باید با ریجین کارت پلاست بخونه، یعنی کارت پلاس آمریکا واسه اکانت انگلیس کار نمی کنه.
تو سایتها هم حتما لازم نیست سایتی پیدا کنی که کارت پلاس بفروشه، اگه کارت پی اس ان دلاری یا پوندی
بفروشه کافیه. چون میتونی با پول حاصصل از این کارتا بری استور و پلاس بخری. البته اینجوری بهت دیگه کد
پلاس نمیده و همون اکانتی که داری با هاش پلاس میخری، پلاس دار میشه.

بازیهای Killzone Shadowfall و natural doctrine دسامبر براي plus Japan رایگان میشند :(
کاشکی چندماه دیگه برای US هم رایگان بشند:bighug:
سلام خوش خبر باشی داداش:d منم از پلاس Japan استفاده میکنم خیلی وقت بود میخواستم این Natural Doctrine رو بازی کنم بینم چجوریه.. این بازیها ی فری Japan رو از کجا میشه پیگیر شد که واسه ماههای دیگه چی میزارن..؟

سلام دوستان خوبین یه سوال داشتم پلاس الان ارزش داره بگیرم ؟؟؟؟هم واسه فیفا15 انلاین و هم واسه دانلود بازی ؟؟؟یه سایت که با قیمت مناسب بده هم معرفی کنید ممنون رفقا

بازیهای Killzone Shadowfall و natural doctrine دسامبر براي plus Japan رایگان میشند :(
کاشکی چندماه دیگه برای US هم رایگان بشند:bighug:

يكي بگرده پست منو كه گفتم KZ براي پلاس مجاني ميشه رو پيدا كنه :d

فقط مشكل اينه من KZ رو روي اكانت ريجن 2 دانلود كردم حالا نميدونم اكانت ژاپن رو بزنم پريماري كنم اون رو هم باز مي كنه يا نه كه فكر نكنم :|
هر چند KZ براي ژانويه يا فوريه توي اروپا و US ديگه تضمين شده است :d

يكي بگرده پست منو كه گفتم KZ براي پلاس مجاني ميشه رو پيدا كنه :d

فقط مشكل اينه من KZ رو روي اكانت ريجن 2 دانلود كردم حالا نميدونم اكانت ژاپن رو بزنم پريماري كنم اون رو هم باز مي كنه يا نه كه فكر نكنم :|
هر چند KZ براي ژانويه يا فوريه توي اروپا و US ديگه تضمين شده است :d

بازیهای ماه ژانویه که مشخص شدن قبلا:d.
Infamous first light و the swapper
این ماه که قبلا مشخص شده.
Injustice و secret ponchos:d
اگر قرار باشه فری باشه میره برای فوریه هر چند احتمالش به نظر من خیلی کمه چون سونی اصولا بازیهای پرطرفدارشو فری نمیکنه.کیلزون هم چون اول شخصه و تو ژاپن خیلی طرفدار نداره فری شده.

بازیهای ماه ژانویه که مشخص شدن قبلا:d.
Infamous first light و the swapper
این ماه که قبلا مشخص شده.
Injustice و secret ponchos:d
اگر قرار باشه فری باشه میره برای فوریه هر چند احتمالش به نظر من خیلی کمه چون سونی اصولا بازیهای پرطرفدارشو فری نمیکنه.کیلزون هم چون اول شخصه و تو ژاپن خیلی طرفدار نداره فری شده.

اَه درست مي گي من فكر كردم هنوز نوامبر رو رد نكرديم :| inj رو توي نوامبر حساب كرده بودم :|
فرقي نداره فوريه يا يكي دو ماه اين ور اونور ! به هر حال اين خودش نشون ميده امكان فري شدن بازي زياده
ديگه kz هم فروشي نداره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or