Playstation Plus | PS Vita

دهن سرویسا تا من بازی رو خریدم زدن رایگانش کردن...:|
ولی بسیار حرکت خوبی بود

دی
گفتم که خودمم داشتم میگربتم عیبی نداذه ارشیو کن بزارش خونه دی
امیدوارم سونی بازی های دیگه رو هم اینطوری داغغووون کنه ما هم یک فیضی ببریم

Sent from my iPhone using Tapatalk

چی چسبید برادر. آخه NFS هم شد بازی. :-& .
کاشکی خود سونی یه بازی خوب فری میکرد حداقل. :|
والا تو این قیمت های نجومی بازی های ویتا (اساسین PS3 گذاشته 5 دلار بعد همون رو ویتا گذاشته 26 دلاره، باید برعکس باشه) یه بازی هم مجانی کنه خوبه،
بعدش خداوکیلی بازی خیلی بدی نیست، من الان خودم تقریبا اغلب بازی های پراسم و رسم دار ویتا رو بازی کردم ولی معتقدم بعضی بازی ها روش جواب میده مثل بازی های ورزشی و ریسینگ.
الان فقط موندم آنچارتد رو بگیرم یا Soul Sacrifice Delta رو، میترسم بگیرم اینم مجانی بشه.:d

والا تو این قیمت های نجومی بازی های ویتا (اساسین PS3 گذاشته 5 دلار بعد همون رو ویتا گذاشته 26 دلاره، باید برعکس باشه) یه بازی هم مجانی کنه خوبه،
بعدش خداوکیلی بازی خیلی بدی نیست، من الان خودم تقریبا اغلب بازی های پراسم و رسم دار ویتا رو بازی کردم ولی معتقدم بعضی بازی ها روش جواب میده مثل بازی های ورزشی و ریسینگ.
الان فقط موندم آنچارتد رو بگیرم یا Soul Sacrifice Delta رو، میترسم بگیرم اینم مجانی بشه.:d
آخه مشکل من اینه که هیچ چیز برام Gran Turismo نمیشه. این نید فور اسپید و امثالشون همه بچه بازیه .
اگه آنچارتد رو بازی نکردی تا الان که حتما همین الان برو بخرش و بازیش کن و لذتشو ببر. مجانی هم شد در آینده فدای سرت. نمیتونی بشینی هی که شاید یه روزی مجانی بشه. مطمئن باش پشیمون نمیشی.;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or