Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
و من همچنان مثل دوستم در کف Okami HD خواهم ماند ... :((

راستی پشتیبانی آنلاین سرورهای دمون سولز رو از سال پیش نامکو جمعش کرد ! :دی

سرور ها که بخوبی هنوز دارن کار میکنن
من هم نسخه اروپا رو بازی میکنم هم امریکا
البته فعلا فقط امریکا

یک مرحله از Malicious رو بازی نمودم! نچ! اصلا و ابدا حال نداد! :d به هیچ وجه پیشنهادش نمیکنم! :d خیلی بازی بیخودی میباشد:-"
نمیدونم حسش میاد تمومش کنم یا نه:-" ولی امیدوارم حسش بیاد :d تا رسیدن بازی های بعدی،همون دارکنس 2 رو بازی میکنم که بسیار جذاب تر میباشد :d

با 2عدد خبر نه چندان جدید مزاحم میشم(2-3 روز پیش :d )

اولیش اینکه در صورت خرید جدیدترین بازی Telltale (سازنده ی TWD که پارسال GOTY درو کرد :d ) یعنی Poker Night 2 یک سری Skin از چند بازی مختلف،برای Borderlands 2 میگیرید! :d
البته خرید که نمیشه گفت :d توی PN2 در صورت رد کردن یک سری مراحل،اینا به عنوان جایزه بهتون داده میشه! :d

خود بازیش که جالب نیست(برای من البته):-" تنها جایی هم که بازی کردم، توی RDR بود که برای یک تروفی لازم بود! :d (توی راهنمای BC ، میتونید قوانین بازی کردنش رو یاد بگیرید :d ) ولی نامرد Skinـهای خیلی جالبی گذاشتن :d
فعلا تاریخ انتشاری ندادن،اما قیمتش 10 دلار خواهد بود.

---
خبر دوم هم اینکه بازی Zombie Tycoon 2 که هفته ی دیگه منتشر میشه، و همین هفته ی اول هم برای پلاس آمریکا Free خواهد بود، پلات خواهد داشت :-"
کلاس های زامبی هاش رو هم معرفی کردن! سامورایی هم توشون بود:p
Multiplayer هم خواهد داشت! البته در مورد گیم پلی ـش چیز خاصی نمیدونم(حس دیدن ویدیو نیست :d ) ولی به نظر استراتژیک میومد! چون برای هر کلاس عکس یک ساختمون هم زده بود! قاعدتا باید استراتژیک باشه دیگه :d

منتظریم ببینیم پلاس امریکا چی میذاره یکم بخندیم:d
پلاس آمریکا چون خیلی چرته کلا،خبرهاش رو هم لحظه ی آخر میزاره :d 10 روز دیگه صبر کن :d
خوشت میاد من هر ماه بیام حرص بخورما:-"
Zombie tycoon 2 يكش كه اصلا بدرد نميخورد ، اينم فكر نكنم خوب باشه:d:|
سبکش چیه؟ :d الان همون تریلرش رو هم دیدم،ولی از گیم پلی نبود:|

صادق من ربع ساعت FC3 : BD رو ديدم بالا اوردم :|
دقيقا" همون FC3 ه كه فقط يه اسكين جدد انداختن روش ! چيز جديدي اصلا" توش نديدم

به نظرم جالب نيست ولي اگر اصلا" FC3 بازي نكردي به نظرم خوبه بخريش 10 روز ديگه مياد گمونم

صادق من ربع ساعت FC3 : BD رو ديدم بالا اوردم :|
دقيقا" همون FC3 ه كه فقط يه اسكين جدد انداختن روش ! چيز جديدي اصلا" توش نديدم

به نظرم جالب نيست ولي اگر اصلا" FC3 بازي نكردي به نظرم خوبه بخريش 10 روز ديگه مياد گمونم
اره واقعا مزخرفه!
خواستن رو بردرلندز اسكي برن!؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or