Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوشنبه بعدی بازیهای پلاس May مشخص میشه (بجز هیتمن)
وعده داده شده ماه فوق العاده ای خواهد بود برای اروپا:d
مگه تا الان نبوده؟ :-" :d کم مونده بیان بگن برای پلاس اروپا میخوایم Bioshock : Infinite و Tomb Raider بزاریم ماه دیگه:-"
از اونطرف آمریکا هم ...
من از آمریکا دیگه هیچی نمیخوام به جز Okami HD ! :d اذیت نکنند دیگه:-" برای اروپا گذاشتن،بازیش هم 20 دلاره، بازی 60 دلاری نیست خساست به خرج بدن :d
هی زندگی... :d

مگه تا الان نبوده؟ :-" :d کم مونده بیان بگن برای پلاس اروپا میخوایم Bioshock : Infinite و Tomb Raider بزاریم ماه دیگه:-"
از اونطرف آمریکا هم ...
من از آمریکا دیگه هیچی نمیخوام به جز Okami HD ! :d اذیت نکنند دیگه:-" برای اروپا گذاشتن،بازیش هم 20 دلاره، بازی 60 دلاری نیست خساست به خرج بدن :d
هی زندگی... :d
خب می میخواد بترکونه دیگه
پ.ن: okami همین الان رو دانلوده>:)

Malicious_PS3Game_banner-F_BR.jpg

[h=5]Malicious[/h]PSN Price: $9.99, Free for PS Plus members
براي امريكا هست:d
----
در مورد پلاس اروپا از نظر من انچنان خوب هم نبوده اين همه بازي براش اومده من فقط Lord of rings و mortal kombat رو بازي كردم:d در عوض امريكا مياد Demon souls رو ميزاره كه من خيلي دوست داشتم اروپا بزاره, منظورم اينه كه بيشتر سليقه اي هست:d

Malicious_PS3Game_banner-F_BR.jpg

Malicious

PSN Price: $9.99, Free for PS Plus members
براي امريكا هست:d
----
در مورد پلاس اروپا از نظر من انچنان خوب هم نبوده اين همه بازي براش اومده من فقط Lord of rings و mortal kombat رو بازي كردم:d در عوض امريكا مياد Demon souls رو ميزاره كه من خيلي دوست داشتم اروپا بزاره, منظورم اينه كه بيشتر سليقه اي هست:d
حالا منم مثلا اگر پلاس اروپا داشتم، DOA و MK و اینا رو دانلود نمیکردم( MK رو دارم :d ) ولی به طور کلی بازی هایی که میزاره،بازی های درست حسابی تری نسبت به US هستن! :d چه برای PS3 چه برای ویتا :d
---
در مورد این DS ، به نظرت دانلودش کنم؟ :d به نظر من که وحشتناک سخته! سبک RPG هم که من داغونم توش! :d تنها چیزایی که تموم کردم بردرلندز و ME2 هست توی این سبک! که خودم RPG نمیدونمشون=))
به نظرت میتونم بازی رو تموم کنم ؟ :d (اینجا بحث پلات نیست! فقط تموم کردنش مهمه=)) )

حالا منم مثلا اگر پلاس اروپا داشتم، DOA و MK و اینا رو دانلود نمیکردم( MK رو دارم :d ) ولی به طور کلی بازی هایی که میزاره،بازی های درست حسابی تری نسبت به US هستن! :d چه برای PS3 چه برای ویتا :d
---
در مورد این DS ، به نظرت دانلودش کنم؟ :d به نظر من که وحشتناک سخته! سبک RPG هم که من داغونم توش! :d تنها چیزایی که تموم کردم بردرلندز و ME2 هست توی این سبک! که خودم RPG نمیدونمشون=))
به نظرت میتونم بازی رو تموم کنم ؟ :d (اینجا بحث پلات نیست! فقط تموم کردنش مهمه=)) )
اره خوب به طور كلي بازي هاش خيلي بهترن:d ولي من بيشتر arcade هاشو بازي كردم، جديدا هم كه The cave رو گذاشته و بازي مثل Okami رو من اصلا طرفش نميرم:d
-----
من Demon رو بازي نكردم:d فقط dark souls رو بازي كردم اتفاقا خيلي راحته كلا من تا اخر بازي ٢٠ بار مردم:d البته من همه مرحله هاشو با ٢ تا از دوستانم تموم كردم ،تنهايي خيلي سخت تر ميشه
١٠٠ درصد ارزش داره حتما دانلودش كن:) اينقدر زياد ميميري كه پلات كردن رو فراموش ميكني:d

اره خوب به طور كلي بازي هاش خيلي بهترن:d ولي من بيشتر arcade هاشو بازي كردم، جديدا هم كه The cave رو گذاشته و بازي مثل Okami رو من اصلا طرفش نميرم:d
-----
من Demon رو بازي نكردم:d فقط dark souls رو بازي كردم اتفاقا خيلي راحته كلا من تا اخر بازي ٢٠ بار مردم:d البته من همه مرحله هاشو با ٢ تا از دوستانم تموم كردم ،تنهايي خيلي سخت تر ميشه
١٠٠ درصد ارزش داره حتما دانلودش كن:) اينقدر زياد ميميري كه پلات كردن رو فراموش ميكني:d

OMG !!! الان رفتم تریلر Malicious رو دیدم! این همون بازیست که پارسال خبر عرضه ـش رو خودم گذاشتم و ازش خوشم هم اومده بود! :d دستشون هم درد نکنه یک حرکت مثبت رفتن>:d< زودتر بیاد بگیرمش>:)
ولی همچنان من Okami هم میخوام:-s
---
خوب این مورد رو هم در نظر بگیر که تو RPG بازی :-" من توی این سبک نووب نووب ـم! :d به طور کلی میدونم بازی خیلی خوبیه DS ، ولی با این سختیی که میگن نمیدونم از پسش بر میام یا نه=))
بعضی بازی ها رو قبل از شروعشون کلا فکر پلات از سرم میپره :-" مثل همین DS یا NGS2 :-" اصلا به تروفیشون هم فکر نمیکنم=))

سلام دیروز از sony اروپا برام یه امیل امده که حاوی کد 30 روز رایگان پلاس هستش..................:d

کسی بازی Motor storm RC رو خریده از psn من میخوام..............:(

اقا این 10$ قضیش چیه؟ مگه نمیگه به ازای هر خرید 50 $ یه 10$ میده؟!
من 1 اپریل 1ساله پلاس زدم ولی هیچی نداد؟
تا جایی که یادمه این 10 دلار رو فقط به ازای خرید 50 دلار تو ماه مارچ میداد سونی ...

اینم از پلاس این ماه اروپا:)

1st May:
Hitman Absolution
1st May: Catherine
1st May: Malicious
8th May: Sine Mora
15th May: Velocity Ultra HD

پ.ن:خدا رو شکر اون موقع که اولین بار داشتم اکانت می ساختم به خاطر مشکل آدرس آمریکا که اون موقع بلد نبودم بیخیال شدم و اکانت انگلیس ساختم:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or