مگه تا الان نبوده؟ :d کم مونده بیان بگن برای پلاس اروپا میخوایم Bioshock : Infinite و Tomb Raider بزاریم ماه دیگهدوشنبه بعدی بازیهای پلاس May مشخص میشه (بجز هیتمن)
وعده داده شده ماه فوق العاده ای خواهد بود برای اروپا:d
خب می میخواد بترکونه دیگهمگه تا الان نبوده؟ :d کم مونده بیان بگن برای پلاس اروپا میخوایم Bioshock : Infinite و Tomb Raider بزاریم ماه دیگه
از اونطرف آمریکا هم ...
من از آمریکا دیگه هیچی نمیخوام به جز Okami HD ! :d اذیت نکنند دیگه برای اروپا گذاشتن،بازیش هم 20 دلاره، بازی 60 دلاری نیست خساست به خرج بدن :d
هی زندگی... :d
حالا منم مثلا اگر پلاس اروپا داشتم، DOA و MK و اینا رو دانلود نمیکردم( MK رو دارم :d ) ولی به طور کلی بازی هایی که میزاره،بازی های درست حسابی تری نسبت به US هستن! :d چه برای PS3 چه برای ویتا :d
Malicious
PSN Price: $9.99, Free for PS Plus members
براي امريكا هست:d
----
در مورد پلاس اروپا از نظر من انچنان خوب هم نبوده اين همه بازي براش اومده من فقط Lord of rings و mortal kombat رو بازي كردم:d در عوض امريكا مياد Demon souls رو ميزاره كه من خيلي دوست داشتم اروپا بزاره, منظورم اينه كه بيشتر سليقه اي هست:d
اره خوب به طور كلي بازي هاش خيلي بهترن:d ولي من بيشتر arcade هاشو بازي كردم، جديدا هم كه The cave رو گذاشته و بازي مثل Okami رو من اصلا طرفش نميرم:dحالا منم مثلا اگر پلاس اروپا داشتم، DOA و MK و اینا رو دانلود نمیکردم( MK رو دارم :d ) ولی به طور کلی بازی هایی که میزاره،بازی های درست حسابی تری نسبت به US هستن! :d چه برای PS3 چه برای ویتا :d
---
در مورد این DS ، به نظرت دانلودش کنم؟ :d به نظر من که وحشتناک سخته! سبک RPG هم که من داغونم توش! :d تنها چیزایی که تموم کردم بردرلندز و ME2 هست توی این سبک! که خودم RPG نمیدونمشون
به نظرت میتونم بازی رو تموم کنم ؟ :d (اینجا بحث پلات نیست! فقط تموم کردنش مهمه )
اره خوب به طور كلي بازي هاش خيلي بهترن:d ولي من بيشتر arcade هاشو بازي كردم، جديدا هم كه The cave رو گذاشته و بازي مثل Okami رو من اصلا طرفش نميرم:d
-----
من Demon رو بازي نكردم:d فقط dark souls رو بازي كردم اتفاقا خيلي راحته كلا من تا اخر بازي ٢٠ بار مردم:d البته من همه مرحله هاشو با ٢ تا از دوستانم تموم كردم ،تنهايي خيلي سخت تر ميشه
١٠٠ درصد ارزش داره حتما دانلودش كن اينقدر زياد ميميري كه پلات كردن رو فراموش ميكني:d
1 روز دیر خریدی ! :dاقا این 10$ قضیش چیه؟ مگه نمیگه به ازای هر خرید 50 $ یه 10$ میده؟!
من 1 اپریل 1ساله پلاس زدم ولی هیچی نداد؟
پ.ن:خدا رو شکر اون موقع که اولین بار داشتم اکانت می ساختم به خاطر مشکل آدرس آمریکا که اون موقع بلد نبودم بیخیال شدم و اکانت انگلیس ساختم:d
1st May: Hitman Absolution
1st May: Catherine
1st May: Malicious
8th May: Sine Mora
15th May: Velocity Ultra HD
1st May: Hitman Absolution
1st May: Catherine