Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه دانیال جان مشکلی نیست من به خودم مطمئنم ولی حالا واسه ی اینکه 1 در 100 هم ممکنه اکانت من پسوردش لو رفته باشه یا چیزه دیگه ......من این مپ پکهای cod bo رو (هروقت که بیاد به ایشون میدم )
-----------------------------
sry for spam

شما یه اکانتو به 5 نفر میتونی بدی نه یه بازیو به 5نفر مثلا اگه 5تا بازی تو اکانتت باشه یکی بیاد یکیشو دانلود کنه اون 4تا بازی دیگه هم حساب میشه دیگه نمیتونی اون 4تای باقی مونده رو به 5نفر دیگه بدی اون بازیای دیگه هم یه بارش میره

شما یه اکانتو به 5 نفر میتونی بدی نه یه بازیو به 5نفر مثلا اگه 5تا بازی تو اکانتت باشه یکی بیاد یکیشو دانلود کنه اون 4تا بازی دیگه هم حساب میشه دیگه نمیتونی اون 4تای باقی مونده رو به 5نفر دیگه بدی اون بازیای دیگه هم یه بارش میره

[فکرنکنم اینطوری باشه
ولی اگرم اینطوری باشه فرقی نمیکنه من اکانتو فقط به 3 نفره دیگه غیر ازخودم دادم که یکیشون ایشون هستند

آقای legend gamer حیف که این چند وقته کارم گیره بازیسنتره نمیخوام بن بشم...

[فکرنکنم اینطوری باشه
ولی اگرم اینطوری باشه فرقی نمیکنه من اکانتو فقط به 3 نفره دیگه غیر ازخودم دادم که یکیشون ایشون هستند

آقای legend gamer حیف که این چند وقته کارم گیره بازیسنتره نمیخوام بن بشم...

جدا منظورت رو متوجه نمی شم. من دارم میگم شما اصلا هیچ بازی به من ندادی شما میگی نمیخوام بن شم/:)
می تونی همین دوستت دانیاله چیه اکانتت رو بهش بده تا بفهمی که حق بامنه .

دوستان دیگه تمومش کنید. از این به بعد پستی در این زمینه ببینم برخورد می کنم. هر بحثی که دارید رو لطفا به پروفایل های خودتون ببرید. ممنون

دوستان مپ ویتنام bad company2 برای ریجن 2 میخوام کسی داره؟(منم لالا کرفت رو دارم)
فوری نیاز دارم

یکی از دوستان قرار بود بده که ازش خبری نشد

نه R6V 2 تروفی نداره!
کلا برای اینکه بدونید چه بازیی تروفی داره برید به www.ps3t.org خیلی سایته کاملیه هم لیست بازی ها کامله هم راهنماهای بازی ها تقریبا زود آماده میشه! :d :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or