Phoenix555
کاربر سایت
زیاد که سخت نیست فقط کافیه نقطه ضعف همه رو بدونی :dیه ذره دیگه بازی کردم خیلیم سخت نیست...:d
اون avp رو اعصاب بود...
اون avp هم فکر کنم اسونترین Boss بازی بود :d
مرحله ی کشتن کشیشه شدیدا رو اعصاب بود فقط :d
زیاد که سخت نیست فقط کافیه نقطه ضعف همه رو بدونی :dیه ذره دیگه بازی کردم خیلیم سخت نیست...:d
اون avp رو اعصاب بود...
کلا شانسی بود اونجاش :d باید سرتو مینداختی پایین و میدویدی :d و دعا میکردی موشک تو کلت نخوره:d:dآره سر این کشیشه رو هارد که چکپوینتی هم وجود نداشت چندبار نزدیک بود دست به خودکشی بزنم! :d
روانم بهم ریخته بود شدید :d
زیاد که سخت نیست فقط کافیه نقطه ضعف همه رو بدونی :d
اون avp هم فکر کنم اسونترین Boss بازی بود :d
مرحله ی کشتن کشیشه شدیدا رو اعصاب بود فقط :d
آره دقیقا همینطوره که دوستمون میگه..من دیروز modern combat : domination رو خریدم.
چیزه باحالیه قیمتش هم عالی یه چیزی شبیه کانتر هست.
با موو هم سازگاری داره.
دوستان با کاربر ar93 بازی share نکنید. ایشون از من بازی گرفتن ولی بازی که من می خواستم ازش بگیرم 5 باز share شده بود و ایشون پسوودش رو عوض کرد و به من تهمت زد که بازی های دیگه دانلود کردم!
Be carefull with that
آقا جون من این بازی رو خودم + 2 نفر دیگه که جفتشون هم از این سایت هستن این بازی رو شیر کردم کسه دیگه ای هم وارده اکانت من نشده + اینکه شما انقدر تو اکانت من چرخ زدین که فهمیدین من مپ پکهای مدرن وارفار 2 و دموی بتلفیلد رو دانلود کردم.... من که مریض نیستم 5 باره بازیم پر باشه بیام با یکی دیگه هم شیرش کنم! من حتی در ازای شیر castle crashers از یکی هیچی نگرفتم ........
ادامه این بحث هم دیگه نکن اینجا یا پروفایل یا با یکی از مدیرا صحبت کن و سعی کن کمتر تهمت بزنی . . . .
سلام
من نمیدونم موضوع چیه دقیقا اما علی رضا جان به منم بازی رو دادن و هیچ مشکلی هم نبود
legend gamer عزیز اگه بتلفیلد بازی میکنی من میتونم بدهیم رو در ضمینه شیر بازی به شما بدم(شیر کنم) تا کدورتی پیش نیاد
-----------------------------نه دانیال جان مشکلی نیست من به خودم مطمئنم ولی حالا واسه ی اینکه 1 در 100 هم ممکنه اکانت من پسوردش لو رفته باشه یا چیزه دیگه ......من این مپ پکهای cod bo رو (هروقت که بیاد به ایشون میدم )
sry for spam