Playstation Network Games

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آره سر این کشیشه رو هارد که چکپوینتی هم وجود نداشت چندبار نزدیک بود دست به خودکشی بزنم! :d
روانم بهم ریخته بود شدید :d

آره سر این کشیشه رو هارد که چکپوینتی هم وجود نداشت چندبار نزدیک بود دست به خودکشی بزنم! :d
روانم بهم ریخته بود شدید :d
کلا شانسی بود اونجاش :d باید سرتو مینداختی پایین و میدویدی :d:)) و دعا میکردی موشک تو کلت نخوره:d:d

زیاد که سخت نیست فقط کافیه نقطه ضعف همه رو بدونی :d
اون avp هم فکر کنم اسونترین Boss بازی بود :d
مرحله ی کشتن کشیشه شدیدا رو اعصاب بود فقط :d

به نظر من که avp از همه بدتر بود..
بقیه رو همون دفعه اول کشتم غیر از سزار...

امروز دموی Kung Fu Live رو گرفتم، بسیار جالب، هیجان انگیز و باحال بود..
در اولین فرصت نسخه ی کاملش رو میگیرم..
دوستانی که PS EYE دارن، حتما دموش رو بگیرید بسیار جواب میده..
فقط باید توی اتاقتون حسابی جا داشته باشید و مثل من آدم گنده پُنده ایی نباشید.. :d

من دیروز modern combat : domination رو خریدم.
چیزه باحالیه قیمتش هم عالی یه چیزی شبیه کانتر هست.
با موو هم سازگاری داره.
آره دقیقا همینطوره که دوستمون میگه..
اگه Move Controller و Navigation دارین و می خواین یه بازی Shooter ارزون انجام بدید، این بازی جواب میده..

دوستان با کاربر ar93 بازی share نکنید. ایشون از من بازی گرفتن ولی بازی که من می خواستم ازش بگیرم 5 باز share شده بود و ایشون پسوودش رو عوض کرد و به من تهمت زد که بازی های دیگه دانلود کردم!
Be carefull with that ;)

دوستان با کاربر ar93 بازی share نکنید. ایشون از من بازی گرفتن ولی بازی که من می خواستم ازش بگیرم 5 باز share شده بود و ایشون پسوودش رو عوض کرد و به من تهمت زد که بازی های دیگه دانلود کردم!
Be carefull with that ;)

آقا جون من این بازی رو خودم + 2 نفر دیگه که جفتشون هم از این سایت هستن این بازی رو شیر کردم کسه دیگه ای هم وارده اکانت من نشده + اینکه شما انقدر تو اکانت من چرخ زدین که فهمیدین من مپ پکهای مدرن وارفار 2 و دموی بتلفیلد رو دانلود کردم.... من که مریض نیستم 5 باره بازیم پر باشه بیام با یکی دیگه هم شیرش کنم! من حتی در ازای شیر castle crashers از یکی هیچی نگرفتم ........

ادامه این بحث هم دیگه نکن اینجا یا پروفایل یا با یکی از مدیرا صحبت کن و سعی کن کمتر تهمت بزنی . . . .

آقا جون من این بازی رو خودم + 2 نفر دیگه که جفتشون هم از این سایت هستن این بازی رو شیر کردم کسه دیگه ای هم وارده اکانت من نشده + اینکه شما انقدر تو اکانت من چرخ زدین که فهمیدین من مپ پکهای مدرن وارفار 2 و دموی بتلفیلد رو دانلود کردم.... من که مریض نیستم 5 باره بازیم پر باشه بیام با یکی دیگه هم شیرش کنم! من حتی در ازای شیر castle crashers از یکی هیچی نگرفتم ........

ادامه این بحث هم دیگه نکن اینجا یا پروفایل یا با یکی از مدیرا صحبت کن و سعی کن کمتر تهمت بزنی . . . .
سلام
من نمیدونم موضوع چیه دقیقا اما علی رضا جان به منم بازی رو دادن و هیچ مشکلی هم نبود
legend gamer عزیز اگه بتلفیلد بازی میکنی من میتونم بدهیم رو در ضمینه شیر بازی به شما بدم(شیر کنم) تا کدورتی پیش نیاد

سلام
من نمیدونم موضوع چیه دقیقا اما علی رضا جان به منم بازی رو دادن و هیچ مشکلی هم نبود
legend gamer عزیز اگه بتلفیلد بازی میکنی من میتونم بدهیم رو در ضمینه شیر بازی به شما بدم(شیر کنم) تا کدورتی پیش نیاد

نه دانیال جان مشکلی نیست من به خودم مطمئنم ولی حالا واسه ی اینکه 1 در 100 هم ممکنه اکانت من پسوردش لو رفته باشه یا چیزه دیگه ......من این مپ پکهای cod bo رو (هروقت که بیاد به ایشون میدم )
-----------------------------
sry for spam

نه دانیال جان مشکلی نیست من به خودم مطمئنم ولی حالا واسه ی اینکه 1 در 100 هم ممکنه اکانت من پسوردش لو رفته باشه یا چیزه دیگه ......من این مپ پکهای cod bo رو (هروقت که بیاد به ایشون میدم )
-----------------------------
sry for spam

مگه من مرض دارم دروغ بگم؟ :|
کی اصلا مپ کال رو خواست ؟ من میگم 5 بار این بازی شیر شده بود منم هیچی دانلود نکردم
وقتیم بهت گفتم سریع پسو عوض کردی و دیگه تفره میرفتی
شمام اصلا جوابم رو درست ندادی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or