ممنون پس با 150 تومن میشه دونفره بازی کرد
میشه بازی های باحالشو چنتاشو بزارید برای دونفر
ممنون
بعضی از بازیها مثل kill zone.top spin.virtual tenis.socom و خیلیهای دیگه به یه نویگیشن هم نیاز دارین که قیمتش حدود40 تا 45 هستش و اگر بخوایین دونفره بازی کنین دوتا باید بگیرین بیشتر دوستان میگن میشه به جای نویگیشن از دسته sixaxis استفاده کنید ولی روش کاملا نا مناسب و سختیهممنون پس با 150 تومن میشه دونفره بازی کرد
میشه بازی های باحالشو چنتاشو بزارید برای دونفر
ممنون
داداش پک استار حدود 90 ایناسنه داداش . موو تک تقریبا 70- 80 تومن هست . پک استارتر هم 120 . جمع بزن و برو بخر. بازی مثل پینگ پونگ اسپورت چمپیونز و استارت د پارتی و ...
ممنون پس فعلا یدونه نویگیشن جوابمو میده تا بعدا بگیرم یکی دیگهبعضی از بازیها مثل kill zone.top spin.virtual tenis.socom و خیلیهای دیگه به یه نویگیشن هم نیاز دارین که قیمتش حدود40 تا 45 هستش و اگر بخوایین دونفره بازی کنین دوتا باید بگیرین بیشتر دوستان میگن میشه به جای نویگیشن از دسته sixaxis استفاده کنید ولی روش کاملا نا مناسب و سختیه
داداش پک استار حدود 90 ایناس
مو هم 65تومن ایناس
ممنون مرسی
---------- نوشته در 09:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:58 PM ارسال شده بود ----------
ممنون پس فعلا یدونه نویگیشن جوابمو میده تا بعدا بگیرم یکی دیگه
داداش اگه 90 و 65 پیدا کردی آدرس بده ما هم بریم بگیرم . من در اوج ارزونی پی اس 3 و موو ، موو استارتر پک رو گرفتم 95-100 .
دوستم قشم بود گفت این قیمت استارتر پکداداش اگه 90 و 65 پیدا کردی آدرس بده ما هم بریم بگیرم . من در اوج ارزونی پی اس 3 و موو ، موو استارتر پک رو گرفتم 95-100 .
دوست عزیز مطمیینی؟؟؟؟؟؟؟دوستان بهتون توصیه میکنم اگر کسی از دوستانتون میرن مکه بگین از اونجا بیارن براتون (یا هر کشوری که نمایندگی رسمی سونی داره)
من از مکه 2 تا move + دوربین + یه بلوری که بازی های دمو برای move توش بود خریدم 110 دلار
سلام دوستان.این سایت کنج معتبره؟می خوام ازش یه استارتر پک بگیرم.میده 98 تومن
http://eshop.konj.ir/product/PlayStation_Move_Starter_Pack.html
نمیخوام تبلیغ کنما اما خیلی وقته هستشوالله من که اولین باره میبینمش !!!
ولی سایت باحالی هستش
همه چی داره
کسی نمیدونه مطمئن هستش یا نه؟؟؟؟