gamer20
کاربر سایت
دوست عزیز شما ایران بخری به صرفه تره چون تو مکه ملوم نیست چی بهت بفروشن تازه قیمتها اونجا بیشتر از اینجاستسلام تو مکه یا مدینه موو کجا پیدا میشه؟
دوست عزیز شما ایران بخری به صرفه تره چون تو مکه ملوم نیست چی بهت بفروشن تازه قیمتها اونجا بیشتر از اینجاستسلام تو مکه یا مدینه موو کجا پیدا میشه؟
مبارک باشه.بازی eye pet هم خیلی خنده داره حتما بازی من.kill zone 3 هم واقعا با حالهمرسی .
دوستان موو گرفتم ، خیلی باهاله . واقعا این اسپورت چمپیونخیلی توپه . هنوز فرصت نکردم بقیه بازی ها رو تست کنم .
در پست های قبلی و تاپیک های مربوط به موو توضیح داده شدهمو مثل wii ؟
اخه وی خیلی چرته
دوستان این sport champion demo که تویه استور هست با دیسک بلوری فرقی میکنه ؟
بعد یه آنلاک پک هم داره 2 دلار هست ؟
کلا من قضیه sport champion رو نگرفتم . موو گرفتم حالا اینو دانلود کنم ؟ چون خودش sport champion نداره
؟؟؟؟؟؟
تشکر فراوان
اگه هک نکردی باید دیسک ارج رو بخری چون اینا همه دمو هستن و بازیاشون ناقصه هم توی پک و هم توی استور
الان 100 تا 120 تومنه !سلام دوستان.
این پک sport champions چنده؟
دوستان کمک:d
این موو ما چراغش روشن نمیشه در نتیجه کار نمیکنه
بقیه دکمه هاش کار میکنه ولی خود موو نه
چراغ ps eye هم آبی هست
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چراغ قرمز روشن نمیشه اصلا !!!
دوست عزیز چراغ موو در منو کنسول روشن نمیشه و فقط وقتی بری تو بازی ها اون چراغ به رنگ های مختلف روشن میشه (رنگش بستگی داره به بازی ای که انجام می دید )دوستان کمک:d
چراغ ps eye هم آبی هست
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان کمک:d
چراغ ps eye هم آبی هست
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کی انجوری شد؟از همون موقع که خریدی؟اگه اینجوریه ببر بده به یارو پسش بده . از کجا خریدی
من زیاد اطلاعات درباره ی move ندارم حالا شما سیم ps eye بکن و بعد دوباره وصل کن شاید درست شه؟
با این حال که چراغش روشن نمیشه بازم میتونی بازی کنی یا کلا خاموشه؟
بچه ها دستون درد نکنه واسه جواب دادن
sport champion رو dl کردم مشکلی نبود و درسته
ولی این مشکلی که گفتم تو kz3 دارم و هنوزم پابرجاست