.:Zangetsu:.
کاربر سایت
ارهسلام میخوام بگم که یکی از بستگان move بیاره واسم از دبی..
یه move starter بخرم و یه نویگیتور؟ یه دونه move کافیه؟
بازی هست که دو تا move لازم داشته باشه؟
ممنون
نه کجاش میارزه . یعنی نزدیک 300 و خورده شد همینایی که گفتی. مگه رو گنج خوابیدیم این همه پول بدیم
بابا اینا دیگه کی ان ؟؟
پس اگه نمیارزه برو همه اونارو دونه دونه بخر تا واست گرون تر تموم شه حالشو ببر :d
تازه اون قیمتی که گفتم واسه SOCOM4 ریجن 2 بود . ریجن یک اش رو 75 ایناس
به نظر من اگه میخواین صرفه جویی کنین فقط همون Move Starter Pack رو بخرین چون نویگیشن ارزش 50 تومنو نداره
یعنی من اگه به پک استارتر بخرم دیگه برای بازی کردن به مشکل بر نمیخورم ؟ دیگه نویگیشن لازم نمیشه ؟
خب این پک استارتر و نویگیشن رو هم چقدر میشه ؟ بعد پک استارتر eye هم توش هست دیگه ؟
اکثرا شنیدم که بدرد نمیخوره و حال نمیده ........... ارزش خرید داره؟
بین این همه بازی که واسه Move اومده فکر کنم فقط 3-4 تا بازی درست حسابی باشه مثل The Fight و Sports Champions و اینا که کلا Navigation بدردشون نمیخوره . بقیه بازی ها مثل Virtua Tennis و Top Spin و ... Move Support بودنشون بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا لذت بردن ازش یعنی شما با Joestick بشینین اون بازی ها رو بازی کنین هم راحت ترین هم کیف اش بیشتره . حالا میل خودتونه هر جور که دوست دارین خرید کنین :d ( فکر نکنم کسی بیاد توی محیط آنلاین بازی هایی مثل K3 و SOCOM4 و ... رو با Move آنلاین بازی کنه )
خوب دوستان از راهنماییاتوون ممنون میخوام برم یگیرم فقط چند نکته هست
خیلی دوست دارم تنیس دو نفره بازی کنم یعنی با داداشم
و اینکه بازی تنیس بهم معرفی کنید که ارزش بازی داشته باشه خیلی نفس گیر باشه
و اصلا دوست ندارم یه دسته معمولی بگیرم توو دست چپم چون راحت نیست
با این اوصاف هر چی لازمه که بگیرم بگید . البته اصلحه نمیخواد (یعنی از هر کدوم چندتا لازمه یا چه نوعی)
اگه قیمتم که بزنید معرکست دمتون گرم