Silenthill_ir
کاربر سایت
دوستان یه سوالی داشتم از خدمتتون
میخواستم نظرتون رو راجب به خرید هر کدوم از این دستگاهها بدونم؟
MOVE یا فرمون ماشین واسه PS3 شما بودین کدوم رو میگرفتین و چرا؟
البته میدونم کاربردش کاملا متفاوته اما بنظرتون کدوم بیشتر ارزش داره خریدش ؟
ممنون از کمکتون
بچه ها من میخوام یه بازی بگیرم که باهاش ورزش کنم
کدوم رو بگیرم ؟
ممنون
GOOD LUCK
آقا ممنون از جوابتون یکم کامل تر جواب میدین یعنی کسل کننده و بی خودن 2 تاش؟به نظر من هیچکدوم رو، باور کن چون من خودم هر دوش رو داشته ام.
تنها بازی ورزشی خوب روی PS3 بازی Get Fit with Mel B هستش.
آقا ممنون از جوابتون یکم کامل تر جواب میدین یعنی کسل کننده و بی خودن 2 تاش؟
این بازی Fight هست ..یک مقاله دیشب خوندم که طرف میگفت بازی کردن با این تونسته وزنش رو کم کنه :d
من بازی نکردم ببینم چقد فشار داره رو بازی کننده ...
%100 ps3+move
380+120
100 تومن هارد و بازی (1 ترا)
=600
سلام دوستان میخواستم بدونم من که فقط بازی کپی بازی میکنم و یه سری بازیهام خریدم حالا میخواستم بدونم اون بازیا اجرا میشه یا باز باید برم واسه هر بازی کلی پول بدم؟... و بازیهای که move edition باشه اگه خود بازی رو داشته باشی میتون پچ لازم رو از اینترنت دانلود کنی و حجمش چقدر است؟
سلام
میشه یه توضیح بدین که این Move Navigation به چه دردی میخوره و کاراییش چیه؟
ممنون
منظورت از Update Move 2 چیه دقیقا ؟کسی میدونه update move 2 از کجا باید بگیرم ؟؟
نه الزامی نیست، اون اسمش Navigation هستش که کارـه همون Dualshock رو میکنه ولی خوشدستر و سبکتر ...سلام دوستان کسایی که move دارن امکانش هست در موردش توضیح بدن
اینکه از دو قسمت تشکیل شده و موقع بازی هر دو لازمه؟
چون بیشتر عکسا فقط یکی تو دست بازیکن دیده میشه ممنون میشم توضیح بدید
پس کسی بخواد move بخره باید هر دورو داشته باشه ؟بازی هایی مثل killxone 3 و UC 3 هم احتمالا قوی navigation و لازم دارن پس درسته؟نه الزامی نیست، اون اسمش Navigation هستش که کارـه همون Dualshock رو میکنه ولی خوشدستر و سبکتر ...
توی همه ی بازیها هم الزامی نیست و فعلا ازش توی HR Move Edition و RE 5 Gold Edition Move استفاده شده.