قانع کردنی در کار نیست !!!
دارم پست میذارم و اجباری هم نیست و تو پست هام صد بار گفتم هر کسی هر جوری دلش بخواد میتونه همون کار رو بکنه !! و بیشتر دارم درباره تفاوت دو کنسول صحبت میکنم و باز هم باید تکرار مکررات کنم تفاوت یه نسل نیست و سونی هم همچین قصدی نداره ولی تفاوت دو کنسول چشمگیر هستش این رو دیگه بعد نمایش ها و صحبت های سایت های نقد سخت افزاری میشه کاملا متوجه شد !!
بحث هم فقط 4K نیست دوست عزیز !!!
خیلی بازی ها رو به صورت 1080P هم میشه بازی کرد با تنظیمات گرافیکی بالاتر و فرم ریت بهتر !!! این خودش کلیه .......... و تفاوت گرافیک وخشتناک ؟؟!!! تا چه جوری بخوایم بهش نگاه کنیم !!!
اصلا هم فقط و فقط ربطی به HDR و رزولشن فقط نداره ! تفاوت تو افکت های دیگه و تنظیمات گرافیکی هم هستش دوست عزیز تو هورایزون کاملا مشهورد بود همین طور تو تامب رایدر ! و به طبع HDR و رزولشن هم تاثیر داشته !! مگه رزولشن 4K خودش کم چیزیه ! کنسول باید قدرت داشته باشه چنین چیزی رو بکشه !
هورایزون و GOD و بازی های انحصاری سونی مثل بازی های بعدی استدیوی ND که صد در صد تفاوت ها وحشتناک هستش . دیشب تفاوت تو همون هورایزون کاملا مشهود بود ! به جز رزولشن و HDR مو های شخصیت بازی و برگ و درخت ها و دیستانس و AA و ....... خلاصه همه چیزی از پلی استیشن 4 عادی قوی تر بود و اصلا عجیب هم نیست و کسی هم نگفته پلی استیشن 4 عادی ضعیف و داغون !!! نه خیلی هم خوبه و منم دارم باهاش کیف میکنم و کامل از این کنسول راضیم .
قانع کردنی در کار نیست . ولی فکت رو نمیشه که عوض کردش ! ........... پلی استیشن 4 پرو کنسول قدرمند تری هستش و کاملا طبیعی هم هست و تفاوت ها رو هم میشه به راحتی دید .........