آره.سرعتم تو PSN خیلی پایینه.(من همیشه تو XBL هاست بودم اما اینجاشاید سرعت اینترنتت پایینه .
آره.سرعتم تو PSN خیلی پایینه.(من همیشه تو XBL هاست بودم اما اینجا
شانس منه دیگهچه جالب شرایط من برعکس توـه رضا
تو XBL یه عکس تا لود بشه دو روزطول میکشه ولی از PSN 7-8 تا دمو دانلود کردم
و پینگم تو COD4 تو PS3 خیلی بهتره حتی سبزم میشه چیزی که تو XBL ارزو به دلم موند ببینم:cheesygri
دوسته غزیز بهترین سرعت 256است که برایش خوبه شما که نگفتی که سرعتت چند استمن چرا نمیتونم جایی رو دانلود کنم؟البته سرعتم پایینه ولی باید بشه که دانلود کرد نمیشه؟
خیلی بده خیلی بده حتما یک سرعته خوب بگیر تا راحتر بتونی بگردیمال من بدترین سرعت ممکن هست یعنی 64 البته تا آخر این هفته اگر خدا بخواد 256 میگیرم.من قبلا با همین سرعت تونستم بیرون اتاق(همون جا که مثل حیاط هست)رو دانلود کنم اما الان جاهایی مثل MALL رو نمیتونم دانلود کنم!!مشکل از چیه؟آخه همونطور که گفتم من قبلا دانلود کردم اما الان نمیتونم.(البته به احتمال زیاد مشکل از همین سرعت هست)راستی برای خرید چیز میز بری خونمون از MALL باید پول بدیم یا مجانیه؟
اره میشه با مستر کارت و کارتهای دیگر خارجی که معتبر هست میشه مشکلی ندارهاه اینکه خیلی بده اگر باید پول بدیم.اینا هم کار و کاسبی راه انداختنا :biggrin1: البته باز از 360 بهتره که برای آنلاین بازی کردن پول میگیرن
راستی غیر از کارت های PSN دیگه از چه کارت هایی میشه از PSS خرید کرد؟ (مستر کارت ،ویزا کارت و ...) البته ببخشید این سؤالم زیاد ربطی به اینجا نداشت .
اره باید پوله واقی دادباید پول واقعی داد ؟