اونایی که میگفتن بزرگه نگفتن اندازه بازی gta محیط داره که!HOMEمن خیلی کوچیکه به جز بولینگ و Shop و یه چیز دیگه هیچی نداره این همه میگفتند 400mb دانلود داره جای بزرگیه و دنیایه مجازی و... این از حیاط خونه ی ما کوچیک تره!!!
GTA کجا Home کجا !!!!!!!اونایی که میگفتن بزرگه نگفتن اندازه بازی gta محیط داره که!
منظور اینه که ظرفیت خیلی بالایی داره
تا حالا شنیدی میگن دل فلانی بزرگه؟
آیا واقعا دل اون از بقیه بزرگتره یا ...
منظورمو میفهمی که
این چیزای جدید که هر روز اضافه میشه رو باید دانلود کنیم از PS Store یا باید از طریق PC بگیریم یا به صورت Auto خودش Update میده یا کلا اصلا نمیفهمیم کی دانلود شد؟هنوز بتا هست اما هر روز داره چیزایه جدید بهش اضافه میشه!!!
1 سال دیگه میشه بزرگترین community گیم!
این چیزای جدید که هر روز اضافه میشه رو باید دانلود کنیم از PS Store یا باید از طریق PC بگیریم یا به صورت Auto خودش Update میده یا کلا اصلا نمیفهمیم کی دانلود شد؟
وقتی یه مکان جدید اومد استارت رو میزنی و بعد World Mapفکر کنم و میبینی که یه مکان جدید به مکان ها اضافه شده میری روش و Xرو میزنی و حجمشو بهت میگه به اضافه یه سری توضیحات بعد DLمیکنی و بعد هم کیف میکنیاین چیزای جدید که هر روز اضافه میشه رو باید دانلود کنیم از PS Store یا باید از طریق PC بگیریم یا به صورت Auto خودش Update میده یا کلا اصلا نمیفهمیم کی دانلود شد؟
E چی باحالحجماشون چقدری هست؟وقتی یه مکان جدید اومد استارت رو میزنی و بعد World Mapفکر کنم و میبینی که یه مکان جدید به مکان ها اضافه شده میری روش و Xرو میزنی و حجمشو بهت میگه به اضافه یه سری توضیحات بعد DLمیکنی و بعد هم کیف میکنی
Homeرو از خودPs3دانلود میکنی از Xmbكسي نگفت اين home رو بايد از كجا دانلود كنم ؟؟؟ توضيح كامل بديد
بستگی داره متغیر هست ولی بیشتر دوروبر 20mbتا30mbهستE چی باحالحجماشون چقدری هست؟
بیشترینی که من دیدم 32 مگ بود!E چی باحالحجماشون چقدری هست؟
وقتی فیم ویر دستگاهتون آخرین نسخه باشه یه عکس میاد تو منوی network اتون به اسم HOME روش میرید و شروع به دانلود میکنید!كسي نگفت اين home رو بايد از كجا دانلود كنم ؟؟؟ توضيح كامل بديد