PlayStation 4K بطور رسمی توسط سونی تایید شد

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
ps4_glacier_white1-600x337.jpg

مدیر بخش سرگرمی های سونی آقای اندرو هاوس در مصاحبه ای با Financial Times بطور رسمی وجود این کنسول را تایید کرد.

هاوس از آن با عنوان PS4 High End یاد کرده و خاطرنشان کرد که در E3 حظور نخواهد داشت.

همچنین اضافه کردند که این کنسول قیمتی بسیار بالاتر از 350$ خواهد داشت.

در ادامه ایشان می گویند این نسخه از کنسول پابه پای کنسول قبلی و مکملی برای آن در نظر گرفته شده است. ما هر دو کنسول را تا پایان عمر این نسل بطور همزمان فروخته و ساپورت خواهیم کرد.

این کنسول از قابلیت اجرای Ultra HD یا همان 4K برخوردار است.

من خودم 99.9% اطمینان دارم انتشار کنسول جدید بخاطر هدست واقعیت مجازی هست, یک چیز کاملاً مشخصیه که سخت افزار PS4 فعلی به هیچ عنوان جوابگوی اهداف هاردکور با گرافیک و فریم مناسب برای VR نیست . فکر نمیکنم که سونی انقدر احمق باشه اجازه بده کنسولی غیر از کنسول پایه اش که تا زمان رونمایی و عرضه 'نئو' 50-60 میلیون فروخته لید پلتفرم قرار بگیره و همچنین فکر نمیکنم هیچ ناشری هم اینقدر احمق باشه سهم عمده بازار رو بیخیال بشه و بازیش رو برای کنسولی که تازه منتشر شده و عملکردش نامشخصه اپتیمایز کنه :D .
اپتیمایز کردن به کنار ولی اینکه مثلا یک بازی 3rd party فرض کنید battlefield 1 مثلا روی کنسول 4 فعلی 900P و 60 فریم باشه ولی راحت میتونه 1080 و 60 یا حتی بیشتر روی 4 قوی تر بیادش (بسته به قدرت 4 قوی تر و ...) . یا مثلا اگه بخواند راحت میتونند به نظرم 60 فریم بخش تک نفره آنچارتد 4 رو روی 4 قویتر اجرا کنند . یا بازی هایی دیگه . اگه حتی 2 برابر هم قویتر باشه گرافیکش که هست به نظرم . به راحتی کنسول جدید میتونه مثلا 60 فریم بیاره ولی 4 فعلی مثلا 30 فریم
به هر حال آینده نشون میده
به به تبریک میگم به دوستانی که فقط میخواستن یه ۸-۹ سالی بازی رو بذارن تو دستگاه و لم بدن رو مبل که بازیچه شدن و هر ۲-۳ سال باید از مبل بیان پایین :-j
از شوخی گذشته اگه این کار جبران اشتباه باشه یعنی از این به بعد شاهد سخت افزار تاریخ گذشته رو کنسولها نباشیم و سرشون به سنگ خورده باشه میشه تحمل کرد ولی امیدوارم بهشون مزه نده از این به بعد شاهد دو نسخه کنسول باشیم و شیر تو شیر بشه

باید دید چقدر قوی شدن . حالا راحت میگیم 4k ولی خودش برای اجرا خیلی قدرت میخواد چیز راحتی نیست ، مثلا الان همین بازیها ی ps4 رو بخواد 4k اجرا کنه خودش نصف قدرت دستگاه رو میگیره ... بعد همین 4k شده رو بخوان 60 فریم کنن بازم نصف قدرت کنسول میره :D دیگه جایی واسه افزایش گرافیک بمونه

یه چیزی تو مایه های gtx 1080 قدرت میخواد مثلا . ولی بازم دوام بیارم یکی دو سال باز بازی های قوی تر میاد نیاز به کارتهای قوی تر هست .

در کل همه تقصیرا هم گردن این playstation VR هست:D

الان بازی ها با کیفیت 1080 و 900p چیزی حدود 40 50 گیگ حجم دارن :| حالا اگه 4k بشه تعداد دیسک + قیمیت هم میره بالا :|
حالا بگیم 4k هم بشه مگه همه توان خرید tv 4k دارن ؟/:)
حالا اگه واقعیت داشته باشه امیدوارم بیشتر 500 دلار نشه #:-S

به نظرم بخش عظیمی از گیمرها هنوز‌ از tvهای 1080 استفاده می کنند، به خرج خرید کنسول جدید هزینه ی ارتقا به نمایشگرهای 4k رو هم اضافه کنید! به هر حال تثبیت شدن نمایشگرهای 4k و اقبال بیشتر‌ بهشون علاوه بر سینما و سرویس‌های تحت وب‌ به قشر‌ بزرگ گیمرها هم نیاز داره که سونی و مایکروسافت دارن زحمتش رو می کشن :دی

باید دید چقدر قوی شدن . حالا راحت میگیم 4k ولی خودش برای اجرا خیلی قدرت میخواد چیز راحتی نیست ، مثلا الان همین بازیها ی ps4 رو بخواد 4k اجرا کنه خودش نصف قدرت دستگاه رو میگیره ... بعد همین 4k شده رو بخوان 60 فریم کنن بازم نصف قدرت کنسول میره :D دیگه جایی واسه افزایش گرافیک بمونه

یه چیزی تو مایه های gtx 1080 قدرت میخواد مثلا . ولی بازم دوام بیارم یکی دو سال باز بازی های قوی تر میاد نیاز به کارتهای قوی تر هست .

در کل همه تقصیرا هم گردن این playstation VR هست:D
اره 4k اجرا کردن که چیز الکی نیست طرف خدا تومن خرج pc کرده 4k اجرا نمیتونه بکنه درست اگه هم اجرا کنه با افت فریم شدید:))
یعنی ps4 میخواد با pc رقابت کنه؟ =)):))

من قبلاً گفتم باز هم میگم :D, اگر لید و پایه ی ساخت بازی ها PS4 Base باشه (دقیقاً مثل چیزی که تا الآن بوده) و بعد با فریم 60 یا ثابت و رزولوشن بالا و همچنین بهبود های گرافیکی برای Neo پورت بشن هیچ مشکلی با این قضیه PS4 قویتر ندارم اما اگر قرار باشه قضیه عکس این بشه دیگه ...
یه سوال! وقتی PS4 روانه ی بازار شد ، بازی ساز ها لید پلتفورمشون رو باز هم PS3 قرار دادن یا PS4؟ اینجا هم همینه! اصلا شما خودت رو بذار جای یه سازنده! شما میای ساخت بازیت رو روی پلتفورم ضعیفتر با محدودیت های زیادتر و دنگ و فنگ بیشتر شروع می کنی و وقتی ساختش تموم شد دوباره کار روی اون رو از نو شروع می کنی تا با سخت افزار قوی تر سازگاری و بهبود پیدا کنه یا اینکه میای اول خیلی راحت روی سخت افزار قوی تر با محدودیت کمتر بازیت رو میسازی و برای سازگاریش با پلتفورم ضعیف تر از اینور اونورش میزنی و سر و ته قضیه رو هم میاری؟ (مسئله اصلی در اجرای پروژه ها ، وقت ، هزینه و کیفیت هست که مسلما روش اول زمان و هزینه رو افزایش میده ولی کیفیت رو لزوما افزایش نمی ده)

آخرین ویرایش:
من فکر می کنم این 4k صرفا به فیلم و یک شعار تبلیعاتی خلاصه بشه

الان 1080 به اون عظمتش فعلا برای 4K Gaming باید روی 30fps روش حساب کرد
خیلی از بازی ها رو زیر 60 فریم اجرا می کنه

بعد اون ور مساله CPU هم میاد وسط، توی 4K Gaming سی پی یو شما به مراتب نقشش بیشتر مشخص می شه (توی FHD هم می بینیم که پردازنده ها گلوگاه می شن)
AMD مگه این که واقعا معماری ZEN اش قدرتمند باشه و بخواد از اون توی PS4K استفاده کنه که این کنسول بتونه بازی 4K اجرا کنه، در غیر این صورت اگر از معماری فعلیش استفاده کنه 4K Gaming خیلی دور از واقعیت به نظر می رسه

در کنار این ها باید کنسول بسیار گرون قیمت باشه که تاریخ نشون داده مردم روی خوشی به کنسول های گرون قیمت نشون ندادن

کلا من فکر می کنم این اسم 4K روی این کنسول جدید بیشتر جنبه تبلیغاتی داره

من که بعید میدونم حتی کنسول های جدیدم بتونن بازی ها رو رو رزولیشن 4k اجرا کنن

کنسولای فعلی زیر بار پردازش بازی های 1080 الان موندن و سازنده ها مجبورن واسه این که 60 فریم تحویل بدن هی از جزئیات و رزولیشن بزنن
کنسولای نسل جدید بتونن بازی ها رو 1080 و 60 فریم با جزئیات و افکت های very high مثل pc اجرا کنن خوبه

• Like
Reactions: sadegh93
به نظر من اسم PS4K به اسم الکی هست.آخه این کنسول که قراره بیاد نهایتا ۵۰۰ دلار قیمتش باشه بعدش توی کنسول ۵۰۰ دلاری چه کارت گرافیکی جا دادن که بتونه بازی ها رو به صورت 4K اجرا کنه؟؟
ممکنه بازیا 4K و ۳۰ فریم باشن.یا ممکنه رزولوشن اصلی فول ا چی دی باشه و فقط به 4K آپ اسکیل بشه

خوب با این معرفی بریم ps4رو بفروشیم پول جمع کنیم برا کنسول جدید با این وضعی که من از سازنده دارم بهتر کنسول جدبد بخرم دیگه نگاه نکنم ببینم اکنی و یوبی چه فریمی رو ps4معمولی بهم تحویل بدن

• Like
Reactions: sadegh93
فقط میتونم بگم برای این نسل ۳ ساله دروغین متاسفم....
واقعا متاسف شدم...
خاک بر سرشون با این فکر کردنشون...
عمرا دیگه پی اس۴ ساپورت نمیشه...
برید تو کار جدیده که من عمرا دیگه بخرش نیستم...

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or