PlayStation 4K بطور رسمی توسط سونی تایید شد

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
ps4_glacier_white1-600x337.jpg

مدیر بخش سرگرمی های سونی آقای اندرو هاوس در مصاحبه ای با Financial Times بطور رسمی وجود این کنسول را تایید کرد.

هاوس از آن با عنوان PS4 High End یاد کرده و خاطرنشان کرد که در E3 حظور نخواهد داشت.

همچنین اضافه کردند که این کنسول قیمتی بسیار بالاتر از 350$ خواهد داشت.

در ادامه ایشان می گویند این نسخه از کنسول پابه پای کنسول قبلی و مکملی برای آن در نظر گرفته شده است. ما هر دو کنسول را تا پایان عمر این نسل بطور همزمان فروخته و ساپورت خواهیم کرد.

این کنسول از قابلیت اجرای Ultra HD یا همان 4K برخوردار است.

دوست عزیز با اومدن فروشگاه های اینترنتی (مثل دیجی کالا) که کالا ها رو به صورت قانونی و با قیمت مناسب به همراه گارنتی عرضه می کنن دیگه خیلی وقته ملت اعصابشونو تو پشت شهرداری خورد نمی کنن با قیمتای نجومی توی ویترین!
تا اونجایی که من میدونم دیجیکالا از همه فروشگاههای ایران گرونفروشتره .و موقع لانچ کنسول های فعلی هم به قیمت بالاتر از توپخونه میفروخت .الانم گرونتر میفروشه

کلا خیرها اینجا نهایت تحریف کردنه کجای خبر گفته قیمت بسیار بالاتره گفته قیمتی بیشتر 350 دلار فعلی داره احتمالا همون 400 دلار باشه. (از تو بعیده دیگه فردین)

Andrew House, president and global chief executive of Sony Interactive Entertainment, told the Financial
Times that the “high-end PS4” would be more expensive than the current $350 version
خوب ایشون چی گفتن؟/:):|

درکش ساده بود نگفته قیمتش بسیار بالاتر فقط اشاره کرده قیمت بالاتری داره این دوتا خیلی با هم فرق دارن
راضیم ازتO:-)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: s.1
این همه ادم VR پیش خرید کردن تکلیف اونا چی میشه اونوقت؟ 400 دلار دادن بابت VR بعد کنسول جدید 500 600 دلار باشه 1000 دلار خرج میندازه که :-?:|

حالا بر فرض ما اومدیم این کنسول جدید رو هم خریدیم، سوال این که این جدیده تا کی ساپورت میشه؟ نزنه دو سال بعد بیاد ps5 معرفی کنه و بعد از سه سال از اون که گذشت بیاد ps5.5 معرفی کنه :| :-q
جالب این که بیشتر خارجیا با این اتفاق کنار اومدن و کمتر اعتراضی دیده میشه.

این قضیه ....این همه مخالفت نداره که، حالا ی کم برا اونایی که تازه خریدن شاید درد داشته باشه :D

قرار نیست که سونی 50 میلیون کاربرو ول کنه ، پشتیبانی خواهد کرد ، بازی خواهد اومد درنتیجه ....فرقی نمیکنه. فقط یک کنسول قوی تر داده بنا به شرایط بازار.

نکته منفی میتونه بازخورد سازنده ها باشه و پراکندگی کاربرا که اینم نمیشه پیش بینی کرد، باید منتظر موند و دید.

عمر 5-6 سال هم برا ی کنسول خوبه و مشکلی نمیبینم این وسط.

دزدی توو روز روشن! یادش بخیر 4 سال از زمان عرضه ی PS3 گذشته بود که من تازه رفتم PS3 خریدم و تا 4 سال هم توو اوج بود و ساپورت شد! 1 سال و نیم پیش PS4 خریدم حدود 2/100 واسم اب خورد. حالا پولش به درک! اینکه اینجوری با شعور و احساسات گیمرها بازی میکنن خیلی بده! موقع معرفی کنسول میان شیک و مجلسی میگن تا 10 سال این کنسول تنها کنسول خانگی سونی خواهد بود اونوقت بعد از 3 سال به خاطر پول و سود بیشتر قلقلکشون میاد که دوباره یه کنسول جدید عرضه کنن و پول بیشتری به جیب بزنن!

مثل روز واسم روشنه که PS4 نهایتا تا دو سال دیگه ساپورت میشه و بعدش سازنده ها میان میگن بازیهایی که میخوایم بسازیم از توان PS4 معمولی خارجه و به همین شیکی PS4 از رده خارج میشه و این وسط سونی هم تبرئه میشه چون میگه ما PS4 رو ساپورت میکنیم و این سازنده ها هستن که ساپورت نمیکنن و به همین راحتی چندین و چند هزار تا دو میلیون تومن توو جوب آب ریخته میشه! توو شرکت هایی که الان در زمینه ی گیمینگ فعالیت داشتن فقط سونی و مایکروسافت رو قبول داشتم که خب با این وضعیتی که در پیش گرفتن خیلی زود از دور رقابت خارج میشن! حداقل واسه ما ایرانیایی که مرفه بی درد نیستیم اینطوره!

• Like
Reactions: avannn
دزدی توو روز روشن! یادش بخیر 4 سال از زمان عرضه ی PS3 گذشته بود که من تازه رفتم PS3 خریدم و تا 4 سال هم توو اوج بود و ساپورت شد! 1 سال و نیم پیش PS4 خریدم حدود 2/100 واسم اب خورد. حالا پولش به درک! اینکه اینجوری با شعور و احساسات گیمرها بازی میکنن خیلی بده! موقع معرفی کنسول میان شیک و مجلسی میگن تا 10 سال این کنسول تنها کنسول خانگی سونی خواهد بود اونوقت بعد از 3 سال به خاطر پول و سود بیشتر قلقلکشون میاد که دوباره یه کنسول جدید عرضه کنن و پول بیشتری به جیب بزنن!

مثل روز واسم روشنه که PS4 نهایتا تا دو سال دیگه ساپورت میشه و بعدش سازنده ها میان میگن بازیهایی که میخوایم بسازیم از توان PS4 معمولی خارجه و به همین شیکی PS4 از رده خارج میشه و این وسط سونی هم تبرئه میشه چون میگه ما PS4 رو ساپورت میکنیم و این سازنده ها هستن که ساپورت نمیکنن و به همین راحتی چندین و چند هزار تا دو میلیون تومن توو جوب آب ریخته میشه! توو شرکت هایی که الان در زمینه ی گیمینگ فعالیت داشتن فقط سونی و مایکروسافت رو قبول داشتم که خب با این وضعیتی که در پیش گرفتن خیلی زود از دور رقابت خارج میشن! حداقل واسه ما ایرانیایی که مرفه بی درد نیستیم اینطوره!
از خرید ps4 توسط شما سود آنچنانی نصیب سونی نمیشه و چه بسا یه زمان سونی ps3 رو با ضرر عرضه می‌کرد. سود سونی از فروش بازی هست.
به زبان دیگه ps4k به قصد چاپیدن عرضه نمیشه.

از خرید ps4 توسط شما سود آنچنانی نصیب سونی نمیشه و چه بسا یه زمان سونی ps3 رو با ضرر عرضه می‌کرد. سود سونی از فروش بازی هست.
به زبان دیگه ps4k به قصد چاپیدن عرضه نمیشه.
شما مطمئن باش سونی بعد از عرضه ی این کنسول میاد 4 تا عنوان دهن پرکن واسه این کنسول در نظر میگیره که بقیه ترغیب بشن و به خاطر این عنوان های خفن برن کنسول جدید رو بگیرن! شما خودت داری میگی سود سونی از فروش بازی هست! خب طبیعیه که 4 تا عنوان شاخ فقط مخصوص اون کنسول در نظر میگیره که فروشش رو بالا ببره!

تا دو سال دیگه عمر این نسل میشه ۵ سال .. کمه ؟
همون اول هم اعلام کرده بودن که به دلیل سرعت تکنولوژی عمر کنسول های خونگی کمتر میشه

تا دو سال دیگه عمر این نسل میشه ۵ سال .. کمه ؟
همون اول هم اعلام کرده بودن که به دلیل سرعت تکنولوژی عمر کنسول های خونگی کمتر میشه
درسته سرعت تکنولوژی زیادتر میشه ولی خب دیگه نه در این حد که عمر PS3 ده سال باشه و عمر PS4 بشه 5 سال! :| کلا ما ایرانیا از همه لحاظ بدبخت ترین ادمای دنیاییم! کنسول جدید که میاد فقط باید تا یکسال صبر کنیم که قیمتش ثابت بشه که توو پاچمون نکنن و از اون طرف تا کنسول رو میخری و میخوای استفاده کنی یهو خبر میاد که سونی به نسل جدید فکر میکنه!

حالا بر فرض ما اومدیم این کنسول جدید رو هم خریدیم، سوال این که این جدیده تا کی ساپورت میشه؟ نزنه دو سال بعد بیاد ps5 معرفی کنه و بعد از سه سال از اون که گذشت بیاد ps5.5 معرفی کنه :| :-q
جالب این که بیشتر خارجیا با این اتفاق کنار اومدن و کمتر اعتراضی دیده میشه.

داداشم 4 سال بسشه دیگه.

مگه میخواین کنسول رو ترشی بندازین ؟

ما pc فنا هر سال داریم گرافیک عوض میکنیم شما از 7 ساله شدن کنسولتون خسته نمیشین ؟

عزیزم همچین میگی 2 تومن من فکر کردم 20 تومن میگی.

2 تومن برای 4 سال میشه سالی 500 تومن. این کجاش ناراحتی داره ؟

همین ملت دارن سالی یبار 3-4 تومن پول گوشی و خرت و پرتش رو میدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or