Playstation 4 Pro معرفی شد!

Cloud Strife

Loyal Member
سونی دیشب طی گردهمایی که در نیویورک ترتیب داده بود از جزییات نسخه ارتقا یافته کنسول خود پرده برداشت.

کنسول جدید، PS4 Pro نام دارد و 10 نوامبر 2016 به قیمت 399 دلار عرضه خواهد شد.

در همایش GDC 2016 شایعاتی وجود داشت که کنسول جدید سونی (که آن زمان با نام PS4 Neo شناخته می شد) دارای 8 هسته 2.1 گیگاهرتزی، 36 GNC واحد محاسباتی 911 مگاهرتزی و مموری 8GB با توان 218 گیگابیت بر ثانیه است. همچنین قابلیت پشتیبانی از Dualshock 4های کنونی PS4 در کنار نسخه آپدیت شده آن را داراست.

معمار پلی استیشن آقای مارک سرنی توضیحاتی در خصوص جزییات PS4 Pro و توانایی آن در اجرای محتوای HDR و 4K، پردازشگر سریع‌تر آن (AMD Polaris) که توانایی اجرای بازی ها در رزولوشن 4K و 60 فریم بر ثانیه را داراست و البته 1 ترابایت هارد همراه کنسول داد. همچنین رابط کاربری PS4 Pro که دقیقا مشابه برادر بزرگ‌تر خود خواهد بود.

با این افزایش قدرت دارندگان PS4 Pro می توانند بازی های خود را در رزولوشن بالاتر (4K) و با فریم ریت بیشتر یا ثابت‌تر تجربه کنند. همچنین این کنسول قابلیت استریم ویدیوهای 4K از سرویس‌هایی نظیر Netflix و Youtube را دارد. افرادی که به تلوزیون‌های 4K دسترسی ندارند نیز می توانند از قابلیت‌های ارتقا یافته PS4 Pro استفاده کنند چون این کنسول تمامی بازی های PS4 را در رزولوشن 1080p و فریم ریت بالاتر یا ثابت‌تر اجرا می کند. سونی اعلام کرده است که تمامی PS4ها، چه مدل‌های قدیمی و چه مدل جدید، طی آپدیت Firmware جدید کنسول قابلیت پشتیبانی از HDR را بدست خواهند آورند.

files-news-ps4-pro-specs-email%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

حتی اگر شما تلوزیون HDR ندارید هم نگران نباشید چون بازی‌ها هنوز هم آپگرید شده به نظر می‌رسند. مارک سرنی در این خصوص گفت که PS4 به طور خودکار بهترین رزولوشن را برای بازی شما با توجه به مدل نمایشگرتان انتخاب می‌کند و بازی را در تنظیمات مشخص شده به اجرا در می‌آورد.

بازی‌های زیادی در آینده با عرضه پچ‌های جدید روی PS4 Pro اجرا خواهد شد و نیازی به خرید دوباره بازی‌ها نیست. یکی از قابلیت‌های مهم PS4 Pro این است که تمام بازی‌ها، چه بازی‌هایی که تا الان ریلیز شده و چه بازی‌هایی که در آینده ریلیز خواهد شد، بر روی هر دو کنسول قابل اجرا است. به عنوان مثال شما می‌توانید یک نسخه Battlefield 1 خریداری کنید و مطمئن باشید که هم روی PS4 و هم PS4 Pro اجرا می‌شود، حتی اگر بعدا قصد ارتقا به کنسول جدید را داشته باشید. این موضوع در مورد بخش چند نفره هم صدق می‌کند. سونی لیستی از عناوین PS4 که در آینده و در زمان عرضه PS4 Pro با این کنسول جدید همگام سازی شده منتشر کرد که به شرح زیر است:

• Deus Ex: Mankind Divided
  • Rise of the Tomb Raider
  • Watch Dogs 2
  • Call of Duty: Infinite Warfare
  • Killing Floor 2
  • Call of Duty: Modern Warfare Remastered
  • Call of Duty: Black Ops 3 (with day one patch)
  • FIFA 17
  • Battlefield 1
  • Dishonored 2
  • Mass Effect Andromeda
  • For Honor
  • Spider-Man
  • Horizon Zero Dawn
تمامی این عناوین در زمان عرضه کنسول، قابل اجرا هستند و نیاز به پچ ندارند.

هرچند پشتیبانی از رزولوشن 4K تنها به بازی‌ها و استریم خلاصه می‌شود؛ سونی اعلام کرده است که درایو بلوری PS4 Pro، قابلیت اجرای فیلم‌های 4K روی دیسک بلوری را ندارد. به نظر می‌رسد این قابلیت در بین کنسول‌ها در انحصار مایکروسافت و Xbox One S خواهد بود.

جزییات سخت افزاری Playstaion 4 Pro به شرح زیر است:

• Product code – CUH-7000 series
  • Manufacturer’s suggested retail price – JP44,980yen, US $399, EU €399, and £349
  • Main processor – Single-chip custom processor
  • CPU: x86-64 AMD “Jaguar”, 8 cores
  • GPU: 4.20 TFLOPS, AMD Radeon™ based graphics engine
  • Memory – GDDR5 8GB
  • Storage size – 1TB
  • External dimensions – Approx. 295×55×327 mm (width × height × length) (excludes largest projection)
  • Mass – Approx. 3.3 kg
  • BD/ DVD drive – (read only) – BD × 6 CAV, DVD × 8 CAV
  • Input/ Output – Super-Speed USB (USB 3.1 Gen.1) port × 3; AUX port × 1
  • Networking – Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T)×1; IEEE 802.11 a/b/g/n/ac; Bluetooth® 4.0 (LE)
  • Power – AC 100V, 50/60Hz
  • Power consumption – Max. 310W
  • Operating temperature – 5ºC – 35ºC
  • AV output – HDMI™ out port (supports 4K/HDR); DIGITAL OUT (OPTICAL) port

files-news-ps4-pro-2%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

همانطور که می‌بینید، کنسول از نظر ظاهری تنها یک لایه به آن اضافه شده وگرنه در مجموع حالت قبل را دارد. به اضافه اینکه یک پورت USB دیگر در کنار به آن اضافه شده است که افرادی که بعدا قصد خرید Playstaion VR را دارند با کمبود پورت مواجه نشوند.

مطمئنا تا زمان عرضه کنسول، جزییات بیشتری نیز از جدیدترین عضو خانواده سونی منتشر خواهد شد. با ما همراه باشید.

files-news-b5dce03ddb1521d2ddbb4f79b22aad4e%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

files-news-4da05cc66e4b46da2c56eba3762238ad%5B7774403971f78956532d8dce277b9488%5D.jpg

Last edited by a moderator:
در مورد انتقال اطلاعات که دوستان پرسیدن به 2 صورت می شه. ( از نقد دیجتال فاندری)

1 - با استفاده از هارد اکسترنال از بک آپ بگیرید و روی پرو ریستور کنید. که سریع تر ولی احتیاج به هارد دارید.
2- با استفاده از لن 2 کنسول رو به روتر وصل کنید و اطلاعات رو انتقال بدید که خب سرعتش کمتره ولی احتیاج به هارد دیگه نیست.

• Like
Reactions: Romell
آها پس کلا از بازار خبر نداری ، من خرید کالکتور زیاد میکنم ، day1هم اتفاقا میگیرم ، طرف میگه میخوای انقده زنگ بزنم بیارن برات !! نمیخوای یه هفته صبر کن خودم زیر قیمت میدم بهت ، اینا زورشونو هفته اول میزنن با سود بالا بفروشن تا توی بقیه هم اگر بعدا سود کمتری خوردن یه وقت بنده خداها ضرری متحمل نشن ، حالا این قیمتو من نمیدونم چی فرض کرده طرفو یا چی فکر کرده با خودش خدا عالمه . بحث ۲.۴۰۰ واقعیه میخرن ، ولی ۳.۵۰۰ فروشنده احتمالا دکتری چیزیه .
1700_ 1800 قیمت دارم.تحویل هم سه شنبه هفته دیگه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: amirone
1700_ 1800 قیمت دارم.تحویل هم شه شنبه هفته دیگه
گرونش الان اینیه که گفتم ، منظور این بود که ۳.۵۰۰ دروغ محضه و فقط فروشنده ها رو خوشحال میکنه قیمتا رو بکشن بالا ، که البته هم بعضیا بدشون نمیاد بره بالا

• Like
Reactions: mohsen2012
گرونش الان اینیه که گفتم ، منظور این بود که ۳.۵۰۰ دروغ محضه و فقط فروشنده ها رو خوشحال میکنه قیمتا رو بکشن بالا ، که البته هم بعضیا بدشون نمیاد بره بالا
آره اینا تخریب برند PS4 هست، اینجوری دیگه فن ندیده بودیم که دیدیم ماشالا!

ps4 pro
دوستان خيلي از سايتها ريويو هاي خودشون رو براي ps4pro منتشر كردن كه من مبحث مخصوص به checkerboard كه براي خودم مهم بود رو ترجمه كردم تا بقيه بچهاي فروم هم استفاده كنن قبل از خوندن چند تا نكته هست

١. بازي حتما حتما بايد براي ps4 pro پچ بده تا شما بتونيد از مزاياي پرو استفاده كنيد يعني اگه شما تلويزيون 4k داشته باشيد و مثلا بازي bloodborn كه هنوز پچي براش تاييد نشده رو روي tv 4k خودتون اجرا كنيد هيچ فرقي تاكيد ميكنم هيچ فرقي با ps4 معمولي نميبينيد نه داخل فريم ريت نه وضوح تصوير نه زمان لودينگ

٢.بازي ها پرو روي تلويزيون 1080p مزيت هاي خاص خودشو داره iq خيلي بهتر-فريم ريت با ثبات تر بعضي وقتها نرخ فريم بيشتر-option هاي گرافيكي بهتر مثل نور پردازي، سايه زني-lod و خيلي چيزهاي ديگه حتما تريلر rise of tomb rider رو ببينيد

٣.هر بازي روي پرو از تكنيك checkerboared استفاده نميكنه براي استفاده از اين تكنيك بايد بازي با رزوليشن 1800-2160p نيتيو اجرا بشه و بعد از اون به 4k رندر بشه براي مثال بازي u4 با رزوليشن 1440p native اجرا ميشه كه از اين تكنيك استفاده نميكنه ( كه خيلي هم بده )
:(

٤.بعضي از بازيسازها از تكنيك خاص خودشون براي اپ اسكيل استفاده ميكنن

٥. df بازي ها رو به صورت ويديو نقد كرده كه من ترجمش رو پايين ميذارم

bgr.com

Then I got around to installing Call of Duty: Infinite Warfare on the PS4 Pro and I suddenly understood why Sony thought the PS4 Pro would be a good idea. The new Call of Duty is one of the first games to feature PS4 Pro support on the disc, and it looks as close to a PlayStation 5 game as I’ve seen so far.

سپس من كال اف ديوتي رو نصب كردم و اونجا بود كه متوجه شدم چرا سوني فكر ميكرد pro ايده خوبيه ، cod:iw از اولين بازيهايي كه نسخه مخصوص پرو روي ديسك در روز اول موجود هست(نيازي به اپديت نيست) و بازي خيلي به ps5 نزديكه ( فكر كنم منظورش اينه كه انتظار داشت اين رزوليشن رو روي ps5 ببينه)

But if you want your PS4 games to look nearly as good as a PC game running at max settings, and you’re willing to pay a premium for it, the PS4 Pro is the console you should pick up this holiday season.
اگه شما يه ps4 ميخواهيد كه بازيها رو نزديك حالت max setting پي سي اجرا كنه پس بايد يه مبلغ premium براي اينكار كنار بذاريد و ps4 pro كنسوليه كه شما بايد داخل اين تعطيلات انتخاب كنيد

the lazygamer

the checkerboard technique that Sony has touted as an answer to non-native 4K game works incredibly well when implemented, with Rise of the Tomb Raider showing this off in spades. But surprisingly its a feature that seems tricky to achieve,
تكنيك chekerboard كه سوني در جواب native 4k رو كرده واقعا خارق العاده هست و تونسته به خوبي جواب گو باشه
psu

checkerboard rendering” technique is touted as a highly efficient way of achieving 4K-quality results, it’s safest to assume you won’t be playing a lot of games in native 4K, but that the vast majority of players in the vast majority of living room setups won’t be able to tell a difference
تكنيك chekerboard يه را حل خيلي مفيد و با كيفيت براي رسيدن به رزوليشن 4k هست به فرض
اينكه شما همه بازيهارو به صورت 4k native بازي نميكنيد ولي با توجه به ( نوع چيدمان ) اتاق پذيرايي قادر به تشخيص تفاوت نيستيد
( چند جا ديگه هم خوندم اين مطلب رو شما تنها در صورتي متوجه تفاوت بين 4k نيتيو و chekerboard ميشيد كه به قول خودشون tv رو ببوسيد)
nextgengamingblog.com

image and apply some advanced processing techniques to upscale it to a resolution that is, so we’re told, almost indistinguishable from native 4k images. We’ll see how this pans out going forward, but the early signs are very promising. Images on 4k sets definitely do look sharper when either of the processes are being used, but when combined with HDR, it’s another story.

سيستم حرفه اي تكنيك اپ
اسكيل( checkerboard) به رزوليشن 4k مثل سابق كه گفتيم باعث شده تقريبا غير قابل تشخيص باشه .در اينده باعث ميشه بيشتر در مورد در اين تكنيولوژي نظر داد ولي چيزي كه همين اول ديديم باعث ميشه به اينده بيشتر اميدوار بود، تصوير روي 4k tv خيلي ترو تميزه ولي وقتي با hdr كنار هم قرار ميگيرن داستان ديگه ايه ( خيلي بهتر ميشه)
eurogamer

Checkerboarding takes many forms and can resolve to multiple resolutions too - the InFamous titles scale up to 1800p

تكنيك checkerboard به شكل هاي مختلفي در مياد( پيكسلها رو از ٤ ضلعي به اشكال مختلف در مياره) كه ميتونه خودش رو با رزوليشن ها مختلف وقف بده
digital foundry
بازي rotr رو df به صورت face of روي يه pc max setting titan x همزمان با pro اجرا كرده (هردو رو حالت 4k) واقعا از نتيجه رازي بوده و گفته كمو بيش از هر لحاظ باهم برابرن (به جز فريم ريت)

View attachment 68232

عكس هاي پايين از بازي cod:iw هست كه از تكنيك checkerboard استفاده كرده واقعا زيباست

http://gifyu.com/images/8gGwkxA4.png

http://gifyu.com/images/fTiYWpdu.png

http://gifyu.com/images/SrC7MFLA.png

http://gifyu.com/images/uSevjGE0.png

فعلا ٢تا بازيه cod و rotr از اين تكنيك استفاده كردن كه واقعا رازي كننده است

ويرايش: eurogamer زياد حرفي از تكنيك چكربورد نزده چون قبلا يه مقاله مفصل گذاشته و كامل توضيح داده ، اتفاقا داخل همين تاپيك گذاشتم چكيدش رو

The good (and the bad) surrounding the PS4 Pro

PS4 Pro review: So begins the resolution revolution

PS4 Pro games list, specs comparison and everything else we know about Sony's new hardware

PS4 Pro Review - Next-Gen Gaming Blog

ps4 pro
دوستان خيلي از سايتها ريويو هاي خودشون رو براي ps4pro منتشر كردن كه من مبحث مخصوص به checkerboard كه براي خودم مهم بود رو ترجمه كردم تا بقيه بچهاي فروم هم استفاده كنن قبل از خوندن چند تا نكته هست

١. بازي حتما حتما بايد براي ps4 pro پچ بده تا شما بتونيد از مزاياي پرو استفاده كنيد يعني اگه شما تلويزيون 4k داشته باشيد و مثلا بازي bloodborn كه هنوز پچي براش تاييد نشده رو روي tv 4k خودتون اجرا كنيد هيچ فرقي تاكيد ميكنم هيچ فرقي با ps4 معمولي نميبينيد نه داخل فريم ريت نه وضوح تصوير نه زمان لودينگ

٢.بازي ها پرو روي تلويزيون 1080p مزيت هاي خاص خودشو داره iq خيلي بهتر-فريم ريت با ثبات تر بعضي وقتها نرخ فريم بيشتر-option هاي گرافيكي بهتر مثل نور پردازي، سايه زني-lod و خيلي چيزهاي ديگه حتما تريلر rise of tomb rider رو ببينيد

٣.هر بازي روي پرو از تكنيك checkerboared استفاده نميكنه براي استفاده از اين تكنيك بايد بازي با رزوليشن 1800-2160p نيتيو اجرا بشه و بعد از اون به 4k رندر بشه براي مثال بازي u4 با رزوليشن 1440p native اجرا ميشه كه از اين تكنيك استفاده نميكنه ( كه خيلي هم بده )
:(

٤.بعضي از بازيسازها از تكنيك خاص خودشون براي اپ اسكيل استفاده ميكنن

٥. df بازي ها رو به صورت ويديو نقد كرده كه من ترجمش رو پايين ميذارم

bgr.com

Then I got around to installing Call of Duty: Infinite Warfare on the PS4 Pro and I suddenly understood why Sony thought the PS4 Pro would be a good idea. The new Call of Duty is one of the first games to feature PS4 Pro support on the disc, and it looks as close to a PlayStation 5 game as I’ve seen so far.

سپس من كال اف ديوتي رو نصب كردم و اونجا بود كه متوجه شدم چرا سوني فكر ميكرد pro ايده خوبيه ، cod:iw از اولين بازيهايي كه نسخه مخصوص پرو روي ديسك در روز اول موجود هست(نيازي به اپديت نيست) و بازي خيلي به ps5 نزديكه ( فكر كنم منظورش اينه كه انتظار داشت اين رزوليشن رو روي ps5 ببينه)

But if you want your PS4 games to look nearly as good as a PC game running at max settings, and you’re willing to pay a premium for it, the PS4 Pro is the console you should pick up this holiday season.
اگه شما يه ps4 ميخواهيد كه بازيها رو نزديك حالت max setting پي سي اجرا كنه پس بايد يه مبلغ premium براي اينكار كنار بذاريد و ps4 pro كنسوليه كه شما بايد داخل اين تعطيلات انتخاب كنيد

the lazygamer

the checkerboard technique that Sony has touted as an answer to non-native 4K game works incredibly well when implemented, with Rise of the Tomb Raider showing this off in spades. But surprisingly its a feature that seems tricky to achieve,
تكنيك chekerboard كه سوني در جواب native 4k رو كرده واقعا خارق العاده هست و تونسته به خوبي جواب گو باشه
psu

checkerboard rendering” technique is touted as a highly efficient way of achieving 4K-quality results, it’s safest to assume you won’t be playing a lot of games in native 4K, but that the vast majority of players in the vast majority of living room setups won’t be able to tell a difference
تكنيك chekerboard يه را حل خيلي مفيد و با كيفيت براي رسيدن به رزوليشن 4k هست به فرض
اينكه شما همه بازيهارو به صورت 4k native بازي نميكنيد ولي با توجه به ( نوع چيدمان ) اتاق پذيرايي قادر به تشخيص تفاوت نيستيد
( چند جا ديگه هم خوندم اين مطلب رو شما تنها در صورتي متوجه تفاوت بين 4k نيتيو و chekerboard ميشيد كه به قول خودشون tv رو ببوسيد)
nextgengamingblog.com

image and apply some advanced processing techniques to upscale it to a resolution that is, so we’re told, almost indistinguishable from native 4k images. We’ll see how this pans out going forward, but the early signs are very promising. Images on 4k sets definitely do look sharper when either of the processes are being used, but when combined with HDR, it’s another story.

سيستم حرفه اي تكنيك اپ
اسكيل( checkerboard) به رزوليشن 4k مثل سابق كه گفتيم باعث شده تقريبا غير قابل تشخيص باشه .در اينده باعث ميشه بيشتر در مورد در اين تكنيولوژي نظر داد ولي چيزي كه همين اول ديديم باعث ميشه به اينده بيشتر اميدوار بود، تصوير روي 4k tv خيلي ترو تميزه ولي وقتي با hdr كنار هم قرار ميگيرن داستان ديگه ايه ( خيلي بهتر ميشه)
eurogamer

Checkerboarding takes many forms and can resolve to multiple resolutions too - the InFamous titles scale up to 1800p

تكنيك checkerboard به شكل هاي مختلفي در مياد( پيكسلها رو از ٤ ضلعي به اشكال مختلف در مياره) كه ميتونه خودش رو با رزوليشن ها مختلف وقف بده
digital foundry
بازي rotr رو df به صورت face of روي يه pc max setting titan x همزمان با pro اجرا كرده (هردو رو حالت 4k) واقعا از نتيجه رازي بوده و گفته كمو بيش از هر لحاظ باهم برابرن (به جز فريم ريت)

View attachment 68232

عكس هاي پايين از بازي cod:iw هست كه از تكنيك checkerboard استفاده كرده واقعا زيباست

http://gifyu.com/images/8gGwkxA4.png

http://gifyu.com/images/fTiYWpdu.png

http://gifyu.com/images/SrC7MFLA.png

http://gifyu.com/images/uSevjGE0.png

فعلا ٢تا بازيه cod و rotr از اين تكنيك استفاده كردن كه واقعا رازي كننده است

ويرايش: eurogamer زياد حرفي از تكنيك چكربورد نزده چون قبلا يه مقاله مفصل گذاشته و كامل توضيح داده ، اتفاقا داخل همين تاپيك گذاشتم چكيدش رو

The good (and the bad) surrounding the PS4 Pro

PS4 Pro review: So begins the resolution revolution

PS4 Pro games list, specs comparison and everything else we know about Sony's new hardware

PS4 Pro Review - Next-Gen Gaming Blog

ممنون بابت این اطلاعات مفید:دی پس خریدش صد درصد نه هزار درصد واجب شد.

سلام دوستان من میترسم پرو بخرم تلویزیونم جواب نداد بعد الکی پول داده باشم
چون تلویزیونم فول اچ دی هست از
1080p 50ghz
بیشتر ساپورت نمیکنه مثلا کلیپ فورکی روش میزارم اصلا play نمیکنه اما رو گوشیم با اینکه ماله 3سال پیشه نشون میده ولی با کیفیت فول اچ دی

Sent from my SM-N9200 using Tapatalk

بنظرتون اسلیم یک ترابایتی بخرم؟ خیلی دوس داشتم پرو داشته باشم و ۶۰ فریم بازی کنم فول اچ دی اما نمیدونم کار میده روی تلوزیون من یا نه
Samsung 6980
هست تی وی 4 ساله دارمش

بنظرتون اسلیم یک ترابایتی بخرم؟ خیلی دوس داشتم پرو داشته باشم و ۶۰ فریم بازی کنم فول اچ دی اما نمیدونم کار میده روی تلوزیون من یا نه
Samsung 6980
هست تی وی 4 ساله دارمش

چکیده ای از نقد های PS4 Pro

اگر کنسول داری که ارزش نداره، اگر هم نداری برای 1080 بازم زیاد ارزش نداره.

• Like
Reactions: Hamedesf
Samsung 6980
هست تی وی 4 ساله دارمش

اگر کنسول ندارین و میتونین صبر کنین به نظر من صد درصد پرو.با هارد یک ترابایت اختلاف قیمت این دوتا در حد 200 تومن (اگه قیمت پرو واقعی بشه) میشه که ارزشش رو داره کاملا.

اختلاف قیمتشون 100 دلار حداقل 370 هزار تومن اختلاف دارن با هم که با اومدن تو ایران احتماب زیاد بیشتر هم خواهد شد.

پرو 1 ترابایت هارد داره.با نسخه 1 ترابایتی اسلیم باید مقایسه شه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Hamedesf
اگر کنسول ندارین و میتونین صبر کنین به نظر من صد درصد پرو.با هارد یک ترابایت اختلاف قیمت این دوتا در حد 200 تومن (اگه قیمت پرو واقعی بشه) میشه که ارزشش رو داره کاملا.
اختلاف قیمتشون 100 دلار حداقل 370 هزار تومن اختلاف دارن با هم که با اومدن تو ایران احتماب زیاد بیشتر هم خواهد شد.

• Like
Reactions: sadegh93

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or