PlayStation 4 پرفروش‌ترین کنسول Amazon آلمان با قیمت 599 یورو

RattleSnake

کاربر سایت
30367382147691661178.jpg

کنسول نسل جدید سونی PlayStation 4 در رده اول پرفروشترین وسایل بازی و سرگرمی Amazon آلمان قرار دارد. این خرده فروشی آلمانی کنسول را با قیمت 599 یورو و 772 دلار برای پیش خرید قرار داده است.

هنوز از قیمت این کنسول در بیشتر خرده فروشی‌ها اطلاعاتی دردسترس نیست. بی‌شک سونی قیمت اصلی کنسول خود را در کنفرانس E3 2013 خواهد گفت.

البته ممکن است برخی خرده فروشی‌ها در آمریکای شمالی کنسول را به قیمت 399 یورو و 450 یورو به فروش برسانند. به نظر 500 دلار قیمت زیادی برای طرفدارن این کنسول در آمریکای شمالی باشد. با توجه به قیمت و تکنولوژی بکار رفته در این کنسول چه قیمتی برای این کنسول خوب است؟

سونی می‌تواند کنسول را ارزان‌تر بفروش برساند تا به اتفاقات PlayStation 3 دچار نشود. باید تا E3 2013 صبر کرد.

منبع

سلام
ولی ps4 خداییش تا 5 میلیون هم ارزش داره براش خرج کرد من که اینطوری فکر میکنم
یه موتور پالس 220 دارم گذاشتم کنار به محض عرضه ps4 بفروشمش برم به دنیای سونی 4

سلام
کاملا مشخصه شما یه مغازه دارین توی توپخونه جعو سازی نکن آقا جان ! :d

کاملا مشخصه شما یه مغازه دارین توی توپخونه جعو سازی نکن آقا جان ! :d
نه والا من حاضرم واسه بازی و گیم تموم دارا و ندارما بدم واقعا معتاد بازی و گرافیکم خدا از سر بانیش نگذره که ما را به این راه کشوند فکر کنم با دیدن یه صحنه از بازی موتور استورم 1 که توی بیابون بود برو بچه سونی میدونن منظورم کدومه به این راه کشیده شدم واقعا از همون روز دیونه بازی شدم این وزیر جنگ هم مدام گیر میده ولی من همون لحظه که رفتم خر شدم:d باش طی کردم گفتم من معتاد بازی و اینجور کارام اونم قبول کرد
ببخشید زیاد حرافی کردم

ای بابا!!من بیجا میکنم 772 دلار میدم به یه کنسول!!ترجیح میدم با همون pcم بازی کنم فوقش انحصاری بی انحصاری!ps3 هم نمرده فعلا با همین بازی میکنیم تا قیمتش بیاد رو حول و حوش 399 دلار یا 499دلار!!772بدم ps4+70دلار یه بازی کلا فک کنم تقریبا یه 5تومنی باید پیاده شیم!!

شما اول ببینید ps4 با چه سخت افزاری عرضه خواهد شد بعد در مورد قیمت قضاوت کنید 772 دلار برای این سخت افزار چیزی نیست !
جدا از سخت افزار هم دسته های PS4 هر کدوم 100 دلار می ارزه !

X-PS4-Comparison%20-%20Copy.jpg

سلام
اون که صد در صد ارزششو داره ولی پولشو از کجا میاری؟:d

من يكي كه تا وقتي قيمت اُدلار :d برنگرده به زير 2 تومن (آرزوي محال) فكر نميكنم كلا برم سراغ كنسول. ميشينم بازي ها همين نسل رو دوباره همرو از اول ميرم . :d

الان اونور یه کیس بخوای به نزدیک به مشخصات ps4 جم کنی باید 2500 تا 3000 دلار خرجش کنی الان یه کیس برا منتاژ جم کرده دوستم 10 میلون شده فقط 1 تومن پوله کیسشه و

1 ت.منم سیتم خنک خندش شده اما بعید میدونم قدرت ps4 رو هم داشته باشه....با همون peak shader 1.84 ترافلاپ قدرت به نثبت 1.23 ترافلاپ xbox وان به زودی جای xbox one

رو توی کیفت بازی میگیره و به وضوح نشون میده خودش رو...............:d

اما این گرونی به خاطره قیمت دلار 3600 و پوند 5700 تومنی تو ایران بیاد زیر 4 ملیون نیستن هر 2 کنسول....:(

البته باید منتظر بود دید قیمت xbox one چنده اگه قیمت ps4 هم قیمت یا پایین تر از وان باشه مشکلی تو فروشش پیش نمیاد چون بالاخره ملت مجبورن بخرن طرف نیاز به next gen داره دیگه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or