PlayStation 4 پرفروش‌ترین کنسول Amazon آلمان با قیمت 599 یورو

RattleSnake

کاربر سایت
30367382147691661178.jpg

کنسول نسل جدید سونی PlayStation 4 در رده اول پرفروشترین وسایل بازی و سرگرمی Amazon آلمان قرار دارد. این خرده فروشی آلمانی کنسول را با قیمت 599 یورو و 772 دلار برای پیش خرید قرار داده است.

هنوز از قیمت این کنسول در بیشتر خرده فروشی‌ها اطلاعاتی دردسترس نیست. بی‌شک سونی قیمت اصلی کنسول خود را در کنفرانس E3 2013 خواهد گفت.

البته ممکن است برخی خرده فروشی‌ها در آمریکای شمالی کنسول را به قیمت 399 یورو و 450 یورو به فروش برسانند. به نظر 500 دلار قیمت زیادی برای طرفدارن این کنسول در آمریکای شمالی باشد. با توجه به قیمت و تکنولوژی بکار رفته در این کنسول چه قیمتی برای این کنسول خوب است؟

سونی می‌تواند کنسول را ارزان‌تر بفروش برساند تا به اتفاقات PlayStation 3 دچار نشود. باید تا E3 2013 صبر کرد.

منبع

حتی اگر کنسول 499 یورو باشه میشه گفت باید منتظر لانچ ضعیف کنسول باشیم
سونی باید از قبل درس عبرت گرفته باشه و قیمت کنسول رو بیشتر از 400 یورو نذاره

تو amazon.de کنسول رو pre-order کردن . نه اینکه مثل xone بندازن تو wishlist .
تفاوت pre-order با wishlist هم زمین تا آسمونه
:))

چه ربطی داشت به حرف من ؟!:-/ حالت خوشه شما !
در ضمن بازار آلمان در مقابل بازار آمریکا اصلا عددی محسوب نمیشه که حالا بخواد پیش خریدش نسبت به علاقه مندی مهم باشه اونهم بدون حضور Xbox One ... الان مجموع فروش X360 توی آمریکا خیلی بیشتر از مجموع فروش این کنسول توی تمامی نقاط دنیاست این وسط آلمان برای ما نقش بوق رو بازی میکنه .... از این جهت دارم میگم آمازون داریم تا آمازون ....;;)

چه ربطی داشت به حرف من ؟!:-/ حالت خوشه شما !
در ضمن بازار آلمان در مقابل بازار آمریکا اصلا عددی محسوب نمیشه که حالا بخواد پیش خریدش نسبت به علاقه مندی مهم باشه اونهم بدون حضور Xbox One ... الان مجموع فروش X360 توی آمریکا خیلی بیشتر از مجموع فروش این کنسول توی تمامی نقاط دنیاست این وسط آلمان برای ما نقش بوق رو بازی میکنه .... از این جهت دارم میگم آمازون داریم تا آمازون ....;;)

ربطش به اینه اکه اگه ps4 تو بقالی سر کوچه ما هم pre-order میشد خیلی ارزشش از اون wishlist امازون که xone توش اوله بالا تر بود . pre-order یعنی ملت حاضر شدن بابتش پول بدن . درضمن اگه کالا محبوبی جدید بیاد یا تاریخ ریلیزش نزدیک باشه معمولا امار wishlistش بالاس .
بنده کاملا خوبم مثل اینکه شما ناراحتی

ربطش به اینه اکه اگه ps4 تو بقالی سر کوچه ما هم pre-order میشد خیلی ارزشش از اون wishlist امازون که xone توش اوله بالا تر بود . pre-order یعنی ملت حاضر شدن بابتش پول بدن . درضمن اگه کالا محبوبی جدید بیاد یا تاریخ ریلیزش نزدیک باشه معمولا امار wishlistش بالاس .
بنده کاملا خوبم مثل اینکه شما ناراحتی

بازم نگرفتی :-/ :| جریان مورچه و کله پاچش رو چطور، شنیدی ؟
--------------------------------------------------------------------------
من دیگه بحثی ندارم و اجازه بده تایپک کلا منحرف نشه ... هر چی تو بگی ;;)

بازم نگرفتی :-/ :| جریان مورچه و کله پاچش رو چطور، شنیدی ؟
--------------------------------------------------------------------------
من دیگه بحثی ندارم و اجازه بده تایپک کلا منحرف نشه ... هر چی تو بگی ;;)

مثل اینکه شما نگرفتی یا دوست نداری ....

تمام

هنوز معلوم نیست توی جعبه کنسولش چی کار گذاشته که برحسب اون قیمت گذاری صورت بگیره.
نمیدونم درد این سونی و ماکرو چیه که بعد از یه مدت حتماً باید یه کنسول بدن بیرون
شما اول از نهایت قدرت همین نسل حاضر بهره ببر بعد بیا بپر تو نسل بعد
حالا نسل بعد چیزی به غیر از گرافیک داره؟ به نظر من که نداره
تحولی اساسی رخ میده؟ به نظرم نه ( اگر هم رخ بده در مورد استفاده از سیستم های پردازش ابری و استفاده از ارتباطات و اینترنت هست که اون هم اصلاً مربوط به محدوده ما نمیشه:d)
حالا هم با این قیمت(اگر درست باشه یا حتی کمتر) مطمئناً چیزی جز ضرر برای سونی به بار نمیاد.

PS3 هم تو آلمان محبوب تر از X360 هست، کلا تو اروپا به جز بریتانیا PS3 بیشتر از X360 فروش داشته. نسل بعد هم بعید میدونم تغییر خاصی تو وضعیت پیش بیاد و احتمال زیاد PS4 تو اروپا بیشتر از XOne میفروشه. این قیمت هم حدودی هست و اینا یه چیزی میزنن، تا کالا واسه مشتری شیپ نشه چیزی از حساب مشتری کم نمیشه.

به نفع ماست که هر دو کنسول موفق بشن
من خودم با این که طرفدار PS4 ام ولی دوست دارم وان هم خوب عمل کنه (ولی PS4 بهتر :دی )
چون هم از بابت رقابتی که بین سونی و مایکرو پیش میاد برای ساختن بازی های انحصاری به نفع ماست
هم این که اگه کنسول مورد علاقمون هک نشد و اون یکی هک شد حداقل بتونیم اون یکی رو بخریم به عبارت دیگه شانس هک شدن یک کنسول از بین 2 تا کنسول بیشتر هست از هک شدن یک کنسول تنها ، یعنی اگه این نشد اون یکی شاید شد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or