PlayStation 3 Fat یا Slim

این عکس ماله آتیش سوزی خونه بوده ! وگرنه هیچ وقت دستگاه دیگه ذوب نمی شه ! :دی

مشخص هم هست که گرما از بیرون بوده

آقا چی چی ماله آتش سوزیه ؟ من با مدرک بهت ثابت می کنم ، فت دستگاه سال 2007 ، اسلیم 2010 ، معلومه کدومش بهتره ،
پژو 206 تیپ 1 بهتره یا تیپ 6 ؟

اینم منبع :
106v6gere98mejt1tzd.jpg

گویا مشکلات قصد ندارند دست از سر شرکت سونی و کنسول محبوبش PS3 بردارند.

اینبار دیگر خبری از هک شدن سایت نیست ، خبر از داغ شدن بیش از حد کنسول است.

در چند روز گذشته ریپورت هایی از سوی کاربران PS3 در بلاگ سونی ارسال شد که مضمون آنها این بود " کنسول ما پس از انجام L.A Noire داغ و خاموش شده است"

این مشکل فقط شامل حال کسانی شد که مدت زمان طولانی را صرف انجام این شاهکار جدید راکستار کردند.
اما به زودی معلوم شد ، کسانی هم که کنسولشان را به firmware 3.61 به روز رسانی کرده اند نیز دچار مشکل خاموش شدن ، چراغ قرمز و داغ شدن بیش از حد کنسول شده اند.

البته سونی و راکستار اعلام کردند که انی مشکل نه به بازی L.A Noire مربوط است نه به Firmware جدید.

بخش پشتیبانی سونی و راکستار نیز اعلام کردند در حال کار بر روی این موضوع و یافتن دلایل این مشکلات هستند.

اما خبر بدتر دیشب منتشر شد ، کاربران مدل های 60GB و 80GB بیشتر از سایرین دچار این مشکل شدند. آنها اعلام کردند ، هنگامی که مدت طولانی بازی L.A Noire را انجام میدهند کنسولشان فریز ، خاموش ، اورهیت و در موارد وخیمتر چراغ قرمزش روشن میشود.

در همین راستا راکستار پیشدستی کرده و این مشکلات را ناشی از فریمور دانسته نه بازی L.A Noire .

گزارش های اولیه نیز این اعلامیه راکستار را تایید می کنند. در آنها آمده است که کنسول پس از آپدیت به فریمور جدید دچار این مشکلات شده است ، اما با انجام این بازی مشکلات دوچندان می شود.

البته قول مساعد شرکت سونی مبنی بر حل کردن این مشکل در روز های آتی کاربران کنسول PS3 را دلگرم کرده است.

منبع

منبع

راکستار پس از چند روز از اعلام خبر فوق تصمیم بر به روز رسانی و رفع نواقص موجود در بازی L.A Noire گرفت.

این به روز رسان که ورژن 1.00 نام دارد ، پس از اتصال شما به شبکه های PlayStation Network یا Xbox LIVE به صورت خودکار بر روی بازی شما نصب و مشکلات زیر را رفع می کند:

- رفع نقص وارد کردن سن برای خرید DLC ها از درون بازی
- رفع باگ های کم یاب و مواردی از مشکلات گیم پلی
- رفع نواقصی خفیف در نقشه ها / اهداف / گفتگو ها
- بهبود وضعیت اطلاع رسانی های بخش Social Club

اگر هنوز هم مشکلی یا سوالی پیرامون نواقص یا ایراد های بازی دارید سوالتان را با ما (راکستار) در میان بگذارید.
با تشکر بخش پشتیبانی راکستار

منبع

حالا دفاع کنید :d>:d<:p)x

آقا چی چی ماله آتش سوزیه ؟ من با مدرک بهت ثابت می کنم ، فت دستگاه سال 2007 ، اسلیم 2010 ، معلومه کدومش بهتره ،
پژو 206 تیپ 1 بهتره یا تیپ 6 ؟

اینم منبع :
106v6gere98mejt1tzd.jpg

گویا مشکلات قصد ندارند دست از سر شرکت سونی و کنسول محبوبش PS3 بردارند.

اینبار دیگر خبری از هک شدن سایت نیست ، خبر از داغ شدن بیش از حد کنسول است.

در چند روز گذشته ریپورت هایی از سوی کاربران PS3 در بلاگ سونی ارسال شد که مضمون آنها این بود " کنسول ما پس از انجام L.A Noire داغ و خاموش شده است"

این مشکل فقط شامل حال کسانی شد که مدت زمان طولانی را صرف انجام این شاهکار جدید راکستار کردند.
اما به زودی معلوم شد ، کسانی هم که کنسولشان را به firmware 3.61 به روز رسانی کرده اند نیز دچار مشکل خاموش شدن ، چراغ قرمز و داغ شدن بیش از حد کنسول شده اند.

البته سونی و راکستار اعلام کردند که انی مشکل نه به بازی L.A Noire مربوط است نه به Firmware جدید.

بخش پشتیبانی سونی و راکستار نیز اعلام کردند در حال کار بر روی این موضوع و یافتن دلایل این مشکلات هستند.

اما خبر بدتر دیشب منتشر شد ، کاربران مدل های 60GB و 80GB بیشتر از سایرین دچار این مشکل شدند. آنها اعلام کردند ، هنگامی که مدت طولانی بازی L.A Noire را انجام میدهند کنسولشان فریز ، خاموش ، اورهیت و در موارد وخیمتر چراغ قرمزش روشن میشود.

در همین راستا راکستار پیشدستی کرده و این مشکلات را ناشی از فریمور دانسته نه بازی L.A Noire .

گزارش های اولیه نیز این اعلامیه راکستار را تایید می کنند. در آنها آمده است که کنسول پس از آپدیت به فریمور جدید دچار این مشکلات شده است ، اما با انجام این بازی مشکلات دوچندان می شود.

البته قول مساعد شرکت سونی مبنی بر حل کردن این مشکل در روز های آتی کاربران کنسول PS3 را دلگرم کرده است.

منبع

منبع

راکستار پس از چند روز از اعلام خبر فوق تصمیم بر به روز رسانی و رفع نواقص موجود در بازی L.A Noire گرفت.

این به روز رسان که ورژن 1.00 نام دارد ، پس از اتصال شما به شبکه های PlayStation Network یا Xbox LIVE به صورت خودکار بر روی بازی شما نصب و مشکلات زیر را رفع می کند:

- رفع نقص وارد کردن سن برای خرید DLC ها از درون بازی
- رفع باگ های کم یاب و مواردی از مشکلات گیم پلی
- رفع نواقصی خفیف در نقشه ها / اهداف / گفتگو ها
- بهبود وضعیت اطلاع رسانی های بخش Social Club

اگر هنوز هم مشکلی یا سوالی پیرامون نواقص یا ایراد های بازی دارید سوالتان را با ما (راکستار) در میان بگذارید.
با تشکر بخش پشتیبانی راکستار

منبع

حالا دفاع کنید :d>:d<:p)x

الف ) لطفا مدرکتونو که فرموده بودین ارایه کنید که ثابت کنه این آتش سوزی خونه نبوده
هرکسی عقلشو یکم فشار بعش بیاره میفهمه که اگه کنسول داغ کنه و حتی آتیشم بگیره از تو میسوزه نه از بیرون !( در ضمن مگه توش زغاله که مث سر قلیون نیم ساعت بسوزه !؟ سوختن دستگاه یه ثانیهس یه بوی سوختگی سیم و والسلام !!)
ب ) 206 تیپ یک و 206 تیپ 6 هر دو 206 هستن و آپشن هاشون فرق داره ولی دقیقا من که تو ایران خودرو هستم میدونم کیفیت ساخت یکیه و حتی خرج و خرابی تیپ 6 خیلی بیشتر از تیپ 1 مرحوم و تیپ 2 فعلی هست اگر هم میخوای بگیری پول الکی نده همون تیپ 2 رو بخر تیونینگش کن بشه برات تیپ 9 !!
ج ) مشکل بازی لس آنجلس نویر با فریمور 3.61 هستش جدید و قدیمی هم نداره
همین بازی با همین گرافیک رو 360 که 10 مرتبه کولینگ سیستم ضعیفتری داره به راحتی اجرا میشه و در ضمن بازی گرافیک چشمگیر و خیره کننده ای هم نداره که بخاد خیلی فشار بیش از حد بیاره به سیستم
در حد همون آنچارتد2 و هوی رین و گاو 3!! هستش
و من همون موقع هم گفتم فت های قدیمی رو که 90 نانمتری هستن یکم اطرافشونو باز بزارین 10 بار از اسلیم براتون خنک تر کار میکنن !
بابا یه استند 5 تومنی که دیگه این حرفا رو نداره
بزارین آقاجان بزارین !!
والله یه فن این کنسول از زیر راحتتر هوا میکشه تا از بالا!
در ضمن همون جوری که راکستار میگه از کنسوله سونی هم میگه از بازیه !!
این که نشد حرف حساب ...

من یه قانونی برای خودم دارم اونم اینه :
New is Always Better!!!
من نمی دونم شما چرا هی میگین فت بهتره :d وقتی یه محصولی وارد بازار میشه چه سخت افزار چه نرم افزار ، برای بر طرف کردن باگ و مشکلات ورژن یا محصول جدید میدن بیرون .
مگه کنسول Xbox نبود سری اول اومد به بازار ، بیشتر از 2ساعت بازی می کردی 3 چراغه می شد ، شرکت ماکروسافت کنسول جدید داد بیرون .
توی همین سایت قسمت مشکلات ps3 رو نگاه کنید ، اکثرن دستگاه فت دارن که به مشکل می خورن.!

اصلا فت خیلی بهتر باشه...وقتی اکبند نداره چه فایده ای داره؟منم پارسال میخواستم فت بگیرم ولی هرچی گشتم اکبندش نبود.چند تا مغازه خواستن کارکردرو جایه اکبند بدن.....
واقعا شما دوس داری دستگاهه اکبند نگیری کار کرده بگیری؟
این تاپیکم ماله زمانی بود که هر دو مدل اکبندش تو بازار بود نه الان

من یه قانونی برای خودم دارم اونم اینه :
New is Always Better!!!
من نمی دونم شما چرا هی میگین فت بهتره :d وقتی یه محصولی وارد بازار میشه چه سخت افزار چه نرم افزار ، برای بر طرف کردن باگ و مشکلات ورژن یا محصول جدید میدن بیرون .
مگه کنسول Xbox نبود سری اول اومد به بازار ، بیشتر از 2ساعت بازی می کردی 3 چراغه می شد ، شرکت ماکروسافت کنسول جدید داد بیرون .
توی همین سایت قسمت مشکلات ps3 رو نگاه کنید ، اکثرن دستگاه فت دارن که به مشکل می خورن.!

خب قانونت ایراد داره :
پراید 76 کره ای بهتره یا پراید 90 ؟!
من میگم بهتره چون بهتر بودنشو دیدم
قضیه 360 کلا یه چیز دیگه بود اون دستگاه ایراد داشت ایرادشو برطرف کردن
پلی 3 چون مواد خیلی عالی مصرف میشد داخلش نمیصرفید این بود که ....

من هنوز هم میگم فت 90 نانو متری + هوا و فضای آزاد اطرافش = زندگی بدون چراخ زرد >:d<
فت 60 نانومتری + هیچگونه محدودت = همون بالایی >:d<

آخرین ویرایش:
اصلا فت خیلی بهتر باشه...وقتی اکبند نداره چه فایده ای داره؟منم پارسال میخواستم فت بگیرم ولی هرچی گشتم اکبندش نبود.چند تا مغازه خواستن کارکردرو جایه اکبند بدن.....
واقعا شما دوس داری دستگاهه اکبند نگیری کار کرده بگیری؟
این تاپیکم ماله زمانی بود که هر دو مدل اکبندش تو بازار بود نه الان

بیخیال ....:d
بابا بازار پر شده از این ریفرها !
شما از کجا فهمیدی اسلیمت آکه ؟
از روی پلمپ پیچ + سلفون دور کنسول + بوی خاص نویی دستگاه + نو بودن لوازم دیگه
اینم همونه:d
در ضمن خاستی میبرمت یه جا تو توپخونه دقیقا با چشمات ببینی چجوری کارکرده داعغونو قابشو عوض میکنن و ....
اسلیم و فت هم نداره
بسته به وجدان طرفه ...

بیخیال ....:d
بابا بازار پر شده از این ریفرها !
شما از کجا فهمیدی اسلیمت آکه ؟
از روی پلمپ پیچ + سلفون دور کنسول + بوی خاص نویی دستگاه + نو بودن لوازم دیگه
اینم همونه:d
در ضمن خاستی میبرمت یه جا تو توپخونه دقیقا با چشمات ببینی چجوری کارکرده داعغونو قابشو عوض میکنن و ....
اسلیم و فت هم نداره
بسته به وجدان طرفه ...
من چی میگم شما چی میگی؟
من میگم دیگه فت تولید نمیشه و به جاش اسلیم تولید میشه و اسلیمه اک خیلی بهتر از فته کاردس
اونقد سرم میشه که بفهمم دستگاه کارکرده نیست یا قابش عوض شده.....
اگه %20 اسلیمایی که به اسمه اک میدنم کارکرده باشن فتها %100شون استوکن
من فتو به اسلیم ترجیح میدم ولی نه فته کارکردرو.اگه زمانی میگرفتم که هردو اکبندش موجود بود حتما فت میگرفتم
ولی شما جنسه اکبند و دسته دوم گویا براتون فرقی نمیکنه استدلاله جالبی هم دارین که میگین اسلیما هم کارکرده هستن!!!!!!
در ضمن من از رفیقم گرفتم که تو پشت شهرداری کار میکنه و خودش برچسبایه سونی سنترو بهم نشون داد که گفت رو فتا میزنیم......

خب قانونت ایراد داره :
پراید 76 کره ای بهتره یا پراید 90 ؟!
من میگم بهتره چون بهتر بودنشو دیدم
قضیه 360 کلا یه چیز دیگه بود اون دستگاه ایراد داشت ایرادشو برطرف کردن
پلی 3 چون مواد خیلی عالی مصرف میشد داخلش نمیصرفید این بود که ....

من هنوز هم میگم فت 90 نانو متری + هوا و فضای آزاد اطرافش = زندگی بدون چراخ زرد >:d<
فت 60 نانومتری + هیچگونه محدودت = همون بالایی >:d<

سلام . حرفات خیلی به دل میشینه ;)

یه سوال از کجا میشه فهمید پردازنده کنسول 90 نانو متری هست یا 60 ؟

جنس ایرانی با کره ای مقایسه می کنی ؟
بهت یه ps3 ساخت ایران بدن قبول می کنی ?

بین پراید کره ای 2011 با 1995 کدومو انتخاب می کنی ؟

خو منم همینو میگم دیگه
اشما میگی من یه قانونی دارم که هر چی نو تره بهتره !
اینم دلیل من بود برای اینکه شما بدونی قانونت از ریشه ایراد داره

من چی میگم شما چی میگی؟
من میگم دیگه فت تولید نمیشه و به جاش اسلیم تولید میشه و اسلیمه اک خیلی بهتر از فته کاردس
اونقد سرم میشه که بفهمم دستگاه کارکرده نیست یا قابش عوض شده.....
اگه %20 اسلیمایی که به اسمه اک میدنم کارکرده باشن فتها %100شون استوکن
من فتو به اسلیم ترجیح میدم ولی نه فته کارکردرو.اگه زمانی میگرفتم که هردو اکبندش موجود بود حتما فت میگرفتم
ولی شما جنسه اکبند و دسته دوم گویا براتون فرقی نمیکنه استدلاله جالبی هم دارین که میگین اسلیما هم کارکرده هستن!!!!!!
در ضمن من از رفیقم گرفتم که تو پشت شهرداری کار میکنه و خودش برچسبایه سونی سنترو بهم نشون داد که گفت رو فتا میزنیم......

من نگفتم اسلیمها همه کارکرده هستن ولی اکثر قریب به اتفاق ...
شما از همون رفیقت ! :d تو توپخونه بپرس رنگارنگ قضیش چیه بهت میگه:d

من به جنسی میگم آکبند که آخرین کسی که کردتش تو کارتن تو کارخونه سازنده بوده !
شما به چیزی میگی آکبند که نو باشه !
اینا خیلی فرق دارن
مطمین هم باش اون کارکرده ای که من بهت میگم نوش میکنن من و شمای خریدار 175 سال دیگه هم نمیتونیم تشخیصش بدیم
بازم میگم
خاستی میبرم اونجا ببینی چه میکنه
اگه من که آشناشم بگم یه کنسول میخوام میگه آکبند میخای یا آکبند شده!!

خو منم همینو میگم دیگه
اشما میگی من یه قانونی دارم که هر چی نو تره بهتره !
اینم دلیل من بود برای اینکه شما بدونی قانونت از ریشه ایراد داره

ببخشید منظورتونو متوجه نمیشم ، چرا حرفتو عوض میکنی ؟
میگی پراید 76 بهتره !

منم میگم معلومه بهتره ولی اگه پراید 90 کره ای باشه ، من 90 رو بر میدارم ، جنس جدید بهتر از قدیمه .

سلام . حرفات خیلی به دل میشینه ;)

یه سوال از کجا میشه فهمید پردازنده کنسول 90 نانو متری هست یا 60 ؟

اوچیکتم دااش !!
حرف حق به دل میشینه !

اگه جلوی کنسول 4 تا پورت USB داره 90 و اگه 2 تا داره 60 نانومتریه.
راه دیگش هم ترازو !
90 نانومتری ها دقیقا 5 کیلو و 60 نانومتری سبکتر از 4 کیلو هستن

اوچیکتم دااش !!
حرف حق به دل میشینه !

اگه جلوی کنسول 4 تا پورت USB داره 90 و اگه 2 تا داره 60 نانومتریه.
راه دیگش هم ترازو !
90 نانومتری ها دقیقا 5 کیلو و 60 نانومتری سبکتر از 4 کیلو هستن

برای من 2 تا جا داره ;)

اما وزنش ماشالا زیاده :d

راستی من کنسولم رو همیشه عمودی میزارم اشکالکه نداره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or