mohammadl021
کاربر سایت
مگه پشه کشه که شب تا صبح روشنش میزاری:dقرارم نیستش که آخ بگه,قراره بی سروصدا سکته بزنه:dfat بهتره از همه نظر من fat از شب تا صبح روشن میذارم اخ نمی گه
دقيقا تائئيد ميشهاگه پول و پله خوب داری که اسلیم بگیر :d
ولی اگه پول زیاد در بساطت نبود که همون فت رو بگیر
من خودم فت دارم ، مشکلی هم نداشته خدارو شکر ... ( گوش شیطون کر :d)
ولی خوب فت ( مشکل YLOD و Red Screen شدن داره که این موارد تا اونجایی که من میدونم توی اسلیم ها دیده و حداقل گزارش نشده !) و البته فت های Recondition در بازار در حال تمام شدن هستن و هرکی میخواد بخره باید سریعتر اقدام کنه. این جایی که من هستم که دیگه فت 40 تمام شده و 80 هست که اونهم به زودی تمام خواهد شد.
این حرف از اون حرف ها بودابن تاپیکو چجوری از زیر این همه خاک کشیدین بیرون!!
اوف اوف ببین چه خاکی داره !
آقا هر کی میخواد بگیره بره بازار فت هم ببینه اسلیم هم ببینه از هرکدوم خوشش اومد بخره
دیگه این همه دعوا نداره که !!
جفتشونم یکین
خالا اسلیم دارا میگن اسلیم بهتره
فت دارا هم میگن فت بهتره
اونایی که الان تو بازارن با هم هیچ فرقی ندارن
در کل بلهجفتشونم یکین
این حرف از اون حرف ها بود
در کل بله
ولی از لحاظ سخت افزاری و نوع ساخت پردازندها (45 نانو متری)(90 نانومتری) و سیستم کولینگ و غیره زمین تا آسمون با هم اختلاف دارند
خوب اگه جفتشونم یکین چرا سونی این همه هزینه میکرد و کنسولو دوباره طارحی میکرد؟؟؟؟
عزیزم شما دارین قیاس مع الفارق میکنید
اگر شما منظورتون بازی کردن با کنسوله که با هم فرقی ندارن همه بازیا رو یه جور میارن
اگه منظورتون شرکت سازندس که خو یکیه
اگه منظور کیفیت ساخته که الان فت های بازار دیگه 90 نانو متری نیستن
. در ضمن 45 نانو متری ها یه سری معایب فنی هم دارن که میشه به دمای بیشتری که ایجاد میکنن و اصطحلاک بیشترشون اشاره کرد
قابل توجه دوستان : سیستم کولینگ فت بخاطر داشتن دو تا فن بهتره و موفقتره ( کسانی که هم اسلیم و هم فت داشتن میدونن که اسلیم چقدر بیشتر داغ میکنه )
در مورد طراحی مجدد هم تقریبا همه کسانی که یه مقدار از اقتصاد اطلاع داشته باشن میدونن که فیس لیفت یکی از کارهای شایع جهت ایجاد شوک به بازار و بالاتر بردن فروشه وگرنه سونی در طراحی مجدد پی اس 3 هیچ خلاقیت یا سیستم یا فن آوذی نوینی بکار نبرد همونجور که پرشیا هم دقیقا همون 405 هستش و کسانی که میخرن فقط 4 تومن بیشتر پول اتاقو میدن
اینقدر هم به صدای فن فت گیر ندین : اگه کم صدا کار کنه و بعد از چند ساعت کنسولتون مثل 360 پاره آجر بشه خوبه ؟ خب داره کارشو میکنه دیگه ...
باید بتونه حرارت ناشی از بازی کیلزون 3 رو مهار کنه یا نه
صدای فن هم بخاطر بزرگتر بودن سایزش هست
اون دوستی که فرمودن هزینه بالای تولید فت بخاطر قیمت بلوری بود :
خیر اینجوری نبود
سونی سازنده و طراح بلوریه و با کمترین قیمت ممکن تولید میکرد
تمام مشکل اقتصادی فت بخاطر استفاده از بهترین منابع و مواد برای طراحی و تولید بود
قضیه رد اسکرین و یلو لود رو هم تموم کنین :
1 - این قضیه در اکثر قریب به اتفاق موارد در شرایط استفاده نا صحیح از کنسول بوده و ربطی به سازنده نداره
وقتی شما روزی 18 ساعت از یه کنسول کار بکشی همینه دیگه
2 - فت الان 5 ساله دست مصرف کنندس و اسلیم یک ساله
طبیعیه که آمار خرابی اسلیم خیلی کم باشه
من فرقی بین این دو کنسول نمیبینم
میدونم مثال درستی نیست ولی تقریبا مثل پراید هاچ بک و صندوقداره !
هر کی هاچ بک داره میگه هاچ بک بهتره و برعکس !
بیاید به سلیقه هم احترام بزاریم
ودر آخر یه سوال :
اگه سونی اول اسلیمو طراحی میکرد و بعد از 4 سال فت رو طراحی میکرد الان هممون فتو بهتر نمیدونستیم ؟
یه ایده ایرانی غلط اینه که هر چی گرونه حتما بهتره که در این مورد صحیح نیست
سرریز اطلاعات به این میگن
دقیق آدرس بده ببییم اون فن دوم fat که گفتی کجاشه که ما 100 بار بازش کردیم ندیدیمش.
در ضمن سلیقه, ps3 fat سفید آبی صورتی قرمز زرد و... هستش نه ps3 fat وps3 slim.
جواب سوال : شما یقینا طراح سوالات تست هوش MIT هستین
در مورد قسمت آخر تحلیل هواییت هم بگم که هر چیزی که جدیدتره بهتره(نه تو ایران).
یه وقت ناراحت نشیها, دیدم سر شوخیرو باز کردی گفتم منم چنتا بپرونم
طبق تجربه خودم همیشه فت ها بهتر بودن و خر کار تر و کلا بهتر !
psp فت می گیری دستت حال می کنی ! psp اسلیم می گیری دستت می گی دکمش رو محکم فشار ندم ممکنه دستگاه از وسط ترک برداره ! :biggrin1:
پلی 1 ها ! به وضوح گرافیک خروجی از دستگاه های فت بیشتر و بهتر از اسلیم ها بود ! همچنین خر کار تر !
پلی 2 هم که فت هاش مثل یه قول خشمگین بودند که لنزهاشون مرگ نداره !
پلی 3 اسلیم هم شبیه این ماهی تابه ها میمونه ! :
مثل چی داغ می کنه ! :biggrin1: فقط اگه درش باز می شد می شد توی ps3 اسلیم سوسیس هم کباب کرد !
کلا سیاست های سونی این بوده که بعد از چند سال بازاریابی برای یک محصول یه ورژن هم با قیمت ارزانتر و قیمت ساخت و کیفیت پایین تر برای گدا گودولای آمریکا و اروپا بزنه ! تا از اون غشر هم سود بگیره !.. حالا همون دستگاه ارزونتر توی ایران چرا گرونتره ! برای اینه که ایران صاحاب نداره ! :biggrin1:
نظر من اینه که در هز ضمینه ای فقط فت !
طبق تجربه خودم همیشه فت ها بهتر بودن و خر کار تر و کلا بهتر !
psp فت می گیری دستت حال می کنی ! psp اسلیم می گیری دستت می گی دکمش رو محکم فشار ندم ممکنه دستگاه از وسط ترک برداره !
پلی 1 ها ! به وضوح گرافیک خروجی از دستگاه های فت بیشتر و بهتر از اسلیم ها بود ! همچنین خر کار تر !
پلی 2 هم که فت هاش مثل یه قول خشمگین بودند که لنزهاشون مرگ نداره !
پلی 3 اسلیم هم شبیه این ماهی تابه ها میمونه ! :
مثل چی داغ می کنه ! فقط اگه درش باز می شد می شد توی ps3 اسلیم سوسیس هم کباب کرد !
کلا سیاست های سونی این بوده که بعد از چند سال بازاریابی برای یک محصول یه ورژن هم با قیمت ارزانتر و قیمت ساخت و کیفیت پایین تر برای گدا گودولای آمریکا و اروپا بزنه ! تا از اون غشر هم سود بگیره !.. حالا همون دستگاه ارزونتر توی ایران چرا گرونتره ! برای اینه که ایران صاحاب نداره !
نظر من اینه که در هز ضمینه ای فقط فت !
دوست عزیز ، اولا اینکه سری فت چون از تکنولوژی قدیمی پردازنده 90nm که مثل یه کوره نونوایی داغ می کنه ، سونی مجبور شد مه یه فن بزاره روش که صدا جارو برقی میده.
دوم این که فت مثل کباب پز :
سوم هم اینکه شخی کردم ، ناراحت نشین. :d>:d<@};-@};-