PlayStation 2 بیست ساله شد

بهترین بازی های که روی PS2 تجربه کردین ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
متولدین 65 تا75 در ایران بیشترین خاطرات رو با این کنسول دارن. من خودم بشخصه ساعت ها از عمرم رو در صف انتظار برای بازی کردن در ویدئو کلوب محل سپری کردم :))
شبایی که دستگاه کرایه می کردیم برام عین بهشت بود. من یه دایی دارم سه سال ازم بزرگتره. باهم بزرگ شدیم. روزایی که قرار بود شبش سونی کرایه کنیم بهترین روزای زندگی مون بود. خوش بودیم. میخندیدیم. هیچی حالیمون نبود. الان چقدر زندگی عوض شده.

هییی ادم غرق میشه تو خاطرات. واقعا که خاطره انگیز ترین کنسول هست و خواهد بود. نمیدونم ۱۵-۲۰ سال دیگه مثلا ps4 هم اینجوری تو خاطرمون میمونه؟ بعید میدونم. بازی خاطر ه انگیز برای من یکی devil may cry بود. در واقع اولین هک اند سلشی بود که بازی کردم و اون جذابیت فوق العاده دانته. ادم تو اون سن واقعا فکر میکرد خودشم از فک و فامیلای اسپارداست. درستهmafia رو هم اکثرا رو پیسی بازی کردن ولی من رو ps2 بازی کردم و واقعا هیچ وقت از یادم نمیره. به قول یکی از دوستان از انگیزه های یادگیری زبان بود واسم.دیگه اسم نمیبرم چون خیلی تعداد زیاده ولی باید از دوستی تشکر کنم که اسم بازی hunting ground رو اورد. مدت ها بود دنبال اسم این بازی بودم وقتی امروز چشمم بهش خورد انگار یهویی دوزاریم افتاد. ازینم خیلی خاطره دارم. سنم کم بود ازین بازی لعنتی مثل سگ میترسیدم نمیدونم چه اصراری داشتم بازیش کنم. تا اخرشم نتونستم برم. خیلی مشتاقم الان یه جوری پیدا کنم بازیشو ببینم تهش چی میشه. اینو اون fatal frame لعنتی

• Like
Reactions: residen
متولدین 65 تا75 در ایران بیشترین خاطرات رو با این کنسول دارن. من خودم بشخصه ساعت ها از عمرم رو در صف انتظار برای بازی کردن در ویدئو کلوب محل سپری کردم :))
شبایی که دستگاه کرایه می کردیم برام عین بهشت بود. من یه دایی دارم سه سال ازم بزرگتره. باهم بزرگ شدیم. روزایی که قرار بود شبش سونی کرایه کنیم بهترین روزای زندگی مون بود. خوش بودیم. میخندیدیم. هیچی حالیمون نبود. الان چقدر زندگی عوض شده.
آره خداییش خیلی چیزا عوض شد دیگه حس و حال اون موقع رو ندارم یه جوری شده بازی برام چند وقت پیش داشتم بهترین بازیه عمرم رو بازی میکردم MGS3 گفتم بزار به یاد قدیم‌ها بازی رو روی لول extreme برم بالاخره من کهنه بازی کنه این گیم هستم :D:Dخیر امواتم تا بازی رو شروع کردم همون پیچ اول مردم یعنی کشتنم :D:D:Dبعد به خودم گفتم پیر شدی مرد دیگه گذشت اون موقع که ۱ هفته از اتاقم بیرون نیومدم تا این بازی رو کامل کنم تازه اون دوران خبری از تروفی و اچیومنت نبود فقط و فقط عشق به بازی بود که ما داشتیم و قشنگ ریق بازی و درمیاوردیم :Dیادمه چقدر قبل اینکه کنسول بخرم از کلوپ سر کوچمون شبی ۲۰ هزار تومن دستگاه اجاره میکردیم برای تیکین و فوتبال با پسر عمه خودم الان یادم میافته خدا وکیلی دلم میگیره.الانیا بندگان خدا تو دوتا فریم اینور اونور تر یا دوتا پیکسل بالا و پایین گیر هستن اکثرا از بازی دنبال گرافیک بالا یا 4K بودن و فریم ریت بیشتر هستن.یادش بخیر چقدر زود دیر شد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Knigh_homi and WTF?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or