PlayStation 2 بیست ساله شد

بهترین بازی های که روی PS2 تجربه کردین ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
ps2 slime سال 85
god of war1 2
gta sa
sims 2
bully
fifa street 2
pes 6
evil 4
black
raw danger
crash twinsanity
Final Fantasy 12
Tekken 5
Scarface
dmc3
گفتی Fifa Street ! خدااااا بود! عالی عالی! :x

بحث خیابون شد...
Def Jam Fight ، اینم عالی بود! یکی از بهترین فایتینگ هایی که زدم:x شدیدا چسبید! :x

اینجا کسی اونیموشا فن نیست؟:D چرا داره کم توجهی میشه بهش
یه بازی دیگه بود به اسم genji واقعا شاهکار و سخت بود هر چند فقط نسخه ژاپنی داشت. یه نسخه ps3 هم اومد بعدش بد نبود ولی کاش ادامش میساختن اسم شخصیت اولشم هیچوقت فراموش نکردم انقدر خفن بود «میناموتو یوشیتسونه»
این لیست بالا رو هر جور حساب میکنم زیر هشت تا نمیتونم انتخاب کنم پس رای نمیدم اصلا:D

ما با TEKKEN رو پی اس 2 زندگی کردیم :D فک نکنم از لحاظ متا یا پلیر هم چیزی از این لیست کم داشته باشه ولی خب نبود که انتخابش کنیم :D
ولی بجاش سن آندرس بود که هنوز نمیدونم چجوری اونقدر اون زمان باهاش عشق میکردم. جادویی داشت تو زمان خودش.
سری دی ام سی که باعث شد با محبوبترین کاراکترم تو دنیای گیم آشنا شم.
نیدفوراسپید آندرگرند هم نمیشه مثال نزد. این بازی باعث شد من عاشق ماشینای jdm و NFS بشم.
همچنین میدنایت کلاب راک استار که متاسفانه از یادش برده و فعلا به عرضه دی ال سی کازینو برای جی تی ای آنلاینش مشغوله.

همه میتونیم روی این موضوع توافق داشته باشیم که بازیهای اون موقع جادوی خاصی داشتن حالا شاید واسه این بوده که ما سنمون پایین بوده. جادویی که تو بازیای امروزی دیگه نیست!

@Akiba

من چرا احساس می‌کردم تو لیستت حتما ICO و Shadow of the Colossus هست؟ :-?
SOTC زدم، ولی تمومش نکردم:-" یکی دوتا باس مونده بود...
حال داد شدید! اصلا دیدن اون باس ها یه تجربه ی عجیب غریب بود:دی و زدنشون اون زمان چالش(با اینکه رو PS4 هیچی از بازی یادم نبود ولی زدنشون....نع! آب خوردن:| )

و Ico رو کلا نزدم!
بیشتر بازی هایی رو گفتم که پاشون خیلی وقت گذاشتم!
از لیست Tekken 5 هم که گفتن یادم اومد! عالی بود! اون بخش Survivalش هم حال میداد، چقدر با کینگ میرفتم و کاستومایز میکردم>:)
و Tekken 4 رو هم کلا ربع ساعت شاید بازی کردم...اون موی دم اسبی چی بود برای کینگ گذاشته بودن؟ سر همین طراحی و لباس و ... ، انگیزه م رفت:|
دو نسله تکن نزدم:(

• Sad
Reactions: Irisviel Ackerman
از لیست Tekken 5 هم که گفتن یادم اومد! عالی بود! اون بخش Survivalش هم حال میداد، چقدر با کینگ میرفتم و کاستومایز میکردم>:)
و Tekken 4 رو هم کلا ربع ساعت شاید بازی کردم...اون موی دم اسبی چی بود برای کینگ گذاشته بودن؟ سر همین طراحی و لباس و ... ، انگیزه م رفت:|
دو نسله تکن نزدم:(
متاسفانه تکن تبدیل شده به یه بازی Esports تا اون چیزی که ما میشناختیم. اگه به تجربه آنلاین و بالا بردن رنک و این صحبت ها علاقه ندارین همون بازی نکردن تکن 7 بهتره. البته وضع افتضاح نت ایران هم مزید بر علت شده که ما ایرانیا کلا تکن رو بذاریم کنار.
دهه 80 تقریبا 90 درصد گیم نتای ایران پر تکن بازهای حرفه ای بود. به شخصه به یاد نمیارم انقد از مورتال کامبت و بازیای فایتینگ دیگه تو کشورمون استقبال شده باشه. :دی

• Like
Reactions: IMANOKA
این بزرگوار فراموش نشه!:D
یادمه اون زمان که با پدیده مموری کارت آشنایی نداشتیم تابستونا هر روز صبح زود تمام اهل خونه بسیج میشدیم یه کله بازی میکردیم تا همه موتور و ماشینا و ... رو باز کنیم، بعدش که دیگه چشما طاقت نمیاورد بیخیال میشدیم و فردا صبح همه اینا دوباره تکرار میشد. :))
51TWP4R102L.jpg

قطعا SPLINTER CELL PANDOROW TOMORROW

این بازی غول اخر بازی های مخفی کاری حساب می شن و هنوزم روی دستش کسی نتونسته بلند بشه. ای کاش اینم REMAKE کنن.

SP1-2-3
VITIFULJOE اینم از اون بازی های خاص بود.
ONIMUSHA 2-3 البته 1 با 4 نزدم بعدا بازی کردم.
POP SANDS OF TIME
HEAD HUNTER
JAK 3
MAX PAYE
GTA VICE CITY
GOW 1
TEKKEN 5
DMC 1 با 3
BURNOUT
DEF JAM
18 WHEELERS
ENTER THE MATRIX
KLONOA 2

اینا بهترین هاش بودن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Jack cooper
ps2 هنوزم بنظرم کامل ترین و بمب ترین ارشیو ممکن و تو کل نسل ها داره و خیلی سخته که ادم بخواد فقط چند تا بازی رو شاخص دربیاره!

ولی واسه من FINAL FANTASY X همیشه اول بوده و باهاش خیلی خیلی خاطره دارم.
ابن بازی واسه من زندگی بود...

بعضی از بازیهایی که با PS2 در خاطرات ماندگار شدن : Rule of Rose ( 2006 ) - Clock Tower 3 ( 2002 ) - Haunting Ground ( 2005 )

متاسفانه از روی این بازیها دیگه ساخته نشدن ولی در جهان PS2 مثل ستاره میدرخشن ..

PS2 برای من اوج اشتیاق گیمریم بود و بیشترین پلی تایم زندگیم رو این کنسول بود گرچه بزرگترین پشیمونیم توی گیمینگ هم مربوط میشه به همین PS2 و نسل شش، از بس PES بازی میکردم اون موقع عملا دو جین از بازیای خوب رو از دست دادم :-<=((

• Like
Reactions: benjohn

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or