PlayStation 2 بیست ساله شد

بهترین بازی های که روی PS2 تجربه کردین ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    72
یادش به خیر.. مثل یك رویا بود، حالا 20 سال گذشت و منتظر نسل پنجم پلی استیشن هستیم،

God bless sony

Prince of persia: the sands of time
Grand theft auto: vice city & san andreas
Silent Hill 2
Resident evil 4
God of war
Gran turismo 4
Need for speed: underground 1 & 2 & most wanted

آخرین ویرایش:
به شرطی که بخش های مخفی کاریش رو حذف کنه که خیلی رو مخ بودند :D
واسه اون زمان بد نبود :D یعنی اتفاقا بیشتر دوست داشتم حتی :D البته کلا بازی اسونی نبود iywim :D

ولی بی شوخی مثلا مرحله ساختمون سنا و ایناش لول دیزاینش واسه اون موقع همین بود. بعید میدونم بیشتر کاری میشد کرد. ولی داستانی به جز اواخر، خیلی روند خوبی داشت. که با علاقه رفتم حتی همون قسمت هاشو

• Like
Reactions: 619
درود
یادش بخیر سال دوم دانشگاه (85) بودم و فقط سر خاطر GOW کنسولو خریدم:D
بعد از اون واسه من RE4 بود که هیچوقت تکراری نمیشد
یه بازی بود اسمش بلک بود یا یه همچین چیزی ، عکس کاورش پوکه های گلوله بود اونم خیلی بازی میکردم:D
ولی خب نیدفور اسپید کربن+اسپلینتر سل+مکس پین+فارانهایت+جی تی ا+پی اس الون+سایلنت هیل+تیکن و دویل و... رو هم یادمه همیشه دم دستم بودن
لامصب انگار همین دیروز بود!x_x

از نظر من هیچ بازی رو PS2 بد نبود کلا حتی از Terminator 3 هم لذت میبردم :D
اما بهترین بازی هایی که هیچوقت فراموش نمیکنم

Resident Evil 4
God of War 1 , 2
Spartan Total Warrior
Black
Grand Theft Auto San Andreas
Grand Theft Auto Liberty City Stories
Prince of Persia 1 , 2 , 3
Jurassic: The Hunted

بهترین بازی ها....هممممم....

GOW I و GOW II
سر GOW II تا پیدا کردن نسخه کامل صاف شدم! نمیدونستم قضیه چیه که:)) هی فکر میکردم دبسک خرابه، و جایی بودم که کلا یک مغازه GOW II رو داشت، رسما همه موجودیش رو چک کردم، دو سه بار از اول بازی رو تا اون پل رفتم و هیچ که هیچ! تا چند ماه بعد یکی از دوستان بهم نسخه کامل رسوند:))

دیگه...
Samurai Warriors 1 Xtreme Legends
مخصوصا بعد از اینکه با نسخه عادی SW1 مخلوطش میکردی ، رسما یه حرکت DLC مانندی زده بودن، یه گزینه داشت میزدی میگفت دیسک نسخه اول رو بزار
.. اون رو میزاشتی، بعد دوباره XL رو میزاشتی و یهو میدیدی چند برابر محتوای SW1 یا XL ، محتوای کاملا جدید باز میشد!
در کل عاشق این بازی بودم:دی
آخرین بازیم هم پای PS2 دقیقا SW2 XL بود که یکی دو روز قبل فروش کنسولم و خرید PS3 گرفتم، و تا لحظه خداحافظی پای بازی بودم که بخش داستانیش رو تموم کنم:))
در کل سری های Warriors رو دوست داشتم، DW

دیگه... GTA SA ... واقعا خیلی پاش بودم! ولی دیگه هیچ علاقه ای به امتحان کردن GTA IV و V نداشتم هنوز:|

Mortal Kombat Deception طراحی هاش، بخش داستانیش،شطرنج!!! همه چیش حال داد:دی

Mortal Kombat Shaolin Monks
میشه گفت بازیی بود که باعث شد به فکر یاد گرفتن انگلیسی بیفتم:))
سر باز کردن کاراکترها توی مدرسه کَل داشتیم، و یادمه تو GS و بخش Cheat آموزشش رو نوشته بود، منم دیکشنری به دست کلمه به کلمه ترجمه میکردم ببینم چی میگه:))

یه بازی موتوری بود که... اسمش رو یادم نمیاد، ولی حس خرکیه MotorStorm رو داشت! با گرز و زنجیر و فلان میشد همدیگه رو زد:دی حال میداد! :دی یادمه اینو خیلی دور همی بازی میکردیم!

یه بازی هم بود در نقش یه سگ بازی میکردیم، کلا شبیه ساز سگ بود، اونم خیلی دوست داشتم:))

Sims هم زیاد میزدم:-"

از سری Jack ، روی PS2 فقط شماره سوم رو زدم و به نظرم فوقالعاده بود! تریلوژی رو که زدم، بازم مطمئن شدم شماره سوم از همش بهتره:دی
Sly cooper هم دقیقا داستان بالا! (البته این بعدا Sly4 برام بهترین تو سری شد)

POP3 ... تمومش نکردم، اما طرح دیسکی که داشتم عالی بود! بست دیسک اِوِر ! علامت یوبی و فونت اسن بازی یه حالت 3D مانندی داشت، خیلی چیز خفنی بود! هنوز که هنوزه فراموشش نکردم:|

آها! یکی از عشقام بازی Champions بود(فکر کنم شماره دومش)، یه RPG ایزومتریک، یه نژاد گربه سان(ببر و ...) هم داشت باهاشون خیلی حال میکردم!
یادمه از PS2 که اومدم PS3 جای جایگزین میگشتم براش، دوستان گفتن Oblivion بزن نژاد گربه سان هم داره... زدم و ... نع! هم کلا خیلی فرق داشت، هم اون زمان هنوز زبانم داغون بود...هم طراحی گربه سان هاش بد بود:p اول شخص هم بود که من تا قبلش فقط Black اول شخص بازی کرده بودم(سوم شخصش هم به لعنت خدا نمی ارزید:| )

و در آخر KH II ... شاید طولانی ترین بازیی که روی PS2 تمومش کردم:دی ، یک سالی هم سر یکی از باس ها وقفه افتاد چون گیر بودم، بعد یکسال برگشتم بار اول ردش کردم، کالکشن رو که بازی میکردم رو PS4 به خودم میگفتم: واقعا رو چه حسابی من سر این باس گیر بودم؟ از این آسون تر آیا؟

هممم... دیگه فعلا حافطه م یاری نمیکنه! اینا شاید برام جذاب ترین بازی ها بودن...کراش ها و اسپایروها، خیلی از فیلم-بازی ها و چیزای دیگه هم بازی کردم، ولی مثل بازی های بالا نبودن برام:دی

در کل دوران خوبی بود:دی چقدر بازی:-" ولی خیلی هاشم تموم نمیکردم:)) گیر میکردم؟ دیسک بعد:|

داستان اینا هم تو دیوار...زبان بلد نبودم، نهایت مطلبی تو سایت ها پیدا میکردم...
اون موقع از بای های PC با دوبله دارینوس، و داستان اون ها لذت میبردم:دی روی PS2 ، فقط آدم بدها رو میزدیم و حالا اتفاقاتی که می افتاد، نه حرفایی که زده میشد:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or