PlayStation برای کریسمس چه برنامه ای دارد ؟

• Thread starter Thread starter PoPEye
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PoPEye

کاربر سایت
PS4 تاکنون شرایط بسیار خوبی داشته است، و اخیر با انتشار Bloodborne به این وضعیت خوبِ خود ادامه داده است. اما مسئله جای دیگری است، باتوجه به تاخیر عنوان بزرگ Naughty dog یعنی Uncharted 4 تا سال 2016، سونی در حال حاضر هیچ معرفی رسمی از عناوین استدیو های First-party خود برای تعطیلات اخر سال میلادی که دوره بسیار مهمی به شمار می اید نداشته است.

gois89q3z8ino6g0vp1n.jpg

سونی میتواند در E3 یک بازی بزرگ از طرف استدیو های First-party خود برای تعطیلات کریسمس معرفی کند، در واقع چه عنوانی میتواند برای این زمان حاضر باشد؟ Guerrilla Games در حال کار بر روی یک IP جدید است، Santa monica مشغول ساخت God of war جدید است، Polyphony digital نیز در حال ساخت عنوان Gran Turismo 7 می باشد همچنین دو استدیو Media molecule و Quantic Dream نیز در حال کار بر روی پروژه های معرفی نشده خود هستند. به نظر نمی رسد هیچ یک از این بازی ها بتوانند به طور ناگهانی در E3 معرفی شوند و به سرعت برای انتشار در 2015 اماده باشند.

شاید سونی در نظر داشته باشد تا با یک استدیو Third-party برای انتشار یک انحصاری زمانی به توافق برسد، همچنین عنوان No man's sky نیز وجود دارد اما تاکنون تاریخ انتشار دقیقی برای آن در 2015 مشخص نشده است و این امکان وجود دارد که سونی برنامه ای برای انتشار این عنوان در تعطیلات پایان سال داشته باشد.

قطعا سونی باید برای PS4 برنامه هایی برای روز های پایان سال داشته چرا که جدی ترین رقیب سونی یعنی ماکروسافت، دارای عناوین بزرگی مانند Halo 5 برای این زمان است.

ممکن است سونی بخواهد The last Guardian را به عنوان ناجی خود در این روز ها انتخاب کند!

Source
Source 2

آخرین ویرایش:
اگر ی بازی متاش از همه بالاتر میشه دلیل نمیشه بهترین بازی انحصاری بوده که تا الان رو نسل هشت عرضه شده.شما هم سعی خودت نکن جو راه بندازى و کل کل
حق با شماست منتقدین تعیین نمیکنند که کیفیت کدوم بازی بالاست , شمایی که تعیین میکنی ... 8-|

بحث روی تنوع بازیهای امساله. مایکرو بازیهای متنوع خوبی رو امسال منتشر میکنه ولی خب باز اگه در مقابل سونی قرارش بدیم میبینیم تنوع اونور خصوصا برای کسایی که از بازیهای ژاپنی خوششون میاد خیلی بیشتره.One Piece, Dragon Quest, Persona 5, Lost Dimension و یه عالمه بازی ژاپنی دیگه امسال قراره روی PS4 عرضه بشن که X1 هیچ معادلی براشون نداره. از اون طرف استدیو های خود سونی هم بیکار ننشستن. نمیدونم چرا بچه ها دوست دارن این مورد رو فراموش کنند ولی سونی همین تازگی دو تا انحصاری بزرگ و AAA عرضه کرده و در ادامه هم باز Until Dawn و Tearaway رو از استدیو های خودش داره و مطمئنا باز هم برای امسال بازی معرفی میکنه. حتی اگرم اینکار رو نکنه باز Third Party های غربی خوب هواش رو داشتن و قرار نیست امسال بی بازی بمونیم. Rime, R&C, NMS و Wild نمونه دیگه ای از عناوین انحصاری و Third Party سونی هستن که امسال عرضه میشن.
Halo 5 - Shooter
Forza 6 - Racing
Fable Legends - Action RPG
Ori and the Blind Forest - Platformer
Screamride - Simulation
Inside - Puzzle
Tomb Raider - Action/Adventure
Killer Instinct Season 3 - Fighting

دیگه چقدر تنوع؟ :دی حالا چون بازی ژاپنی پسند نداره (هر چند یه سری بازی مثل Psycho-Pass و اینا هم داره که من چون نمی دونم چی هستن فرض می کنیم که نداره! :دی) دلیل نمیشه که بگیم بازی هاش تنوع نداره :دی ضمن اینکه احتمالا تو E3 یه سری بازی دیگه هم واسه همین 2015 معرفی میشه و این لیست رو متنوع تر میکنه :دی

پ.ن: چون هر چی دم دستت رسید لیست کردی من هم همین کار رو کردم وگرنه مثلا Screamride و اینا انصافا چیز خاصی هم نیستن :دی
پ.ن2: بحث این نیست که کدوم بازی بهتری داره، صرفا بحث تنوع تو بازی های X1 بود که قضیه شفاف سازی (!) بشه :دی

آخرین ویرایش:
به نظر من سونی هم هر چی داشت رو کرد و الان واقعا تا آخر 2015 چیز دندون پر کنی نداره:d آخریش بلادبورن بود که خب عالی عمل کرد ولی قبلیا درست نتونستن موندگار بشن. الان تنها نماینده گنده سونی همین بلادبورن هست. این بازی هایی که علی (خائن) گفت هم توی اقلیت هستن:(
از اونطرف مایکروسافت حسابی پاتیلِ پر و پیمونی از بازی ها داره که تا آخر 2015 قشنگ خودشو ساپورت کنه:d
باید منتظر موند و دید توی E3 چی توی آستینشون دارن و بهتره چیزهای خیلی گنده و زیادی داشته باشه. در غیر این صورت 2015 بدون شک مال مایکروسافته.

آخرین ویرایش:
اگه بازی هایی که ماکان گفت امسال بیان تاخیر نخورن در کنار بلادبورن امسال اکثر سلایق رو پوشش میده انحصاریای PS4 با بازیای خوب با اینکه بازی زیاد نداره. به جز شوتر اول شخص که خوب واسه من شوتر اول شخص بدرد عمه ی فیل اسپنسر میخوره :دی شوتر دوستان همون کالاف مالاف بزنن دیگه :دی

برگرفته از تاپیک امتیازات COD AW ;)
وقتی متای بازی شده 85 اتوماتیک ینی هیسسسسسس.

دیگه نیازی به توضیحات نیست.

خودت هم از دوست داران شوتر اول شخص COD هستی ;)
حالا چون امسال سونی هم شوتر اول شخص نداره پس مهم نیست ;)
کسی هم خواست شوتر اول شخص بره همین کالاف مالاف ها رو بازی کنه ;)

فقط چون به نظر میاد خیلیا منظورم رو نفهمیدن یه توضیج اضافه میدم. من نمیگم X1 تنوع نداره، دارم میگم تنوع بازیهاش به نسبت PS4 کمتره. الان این سبکایی که ممد مثال زد برای همشون میتونی یه بازی مشابه توی همین سبک روی PS4 پیدا کنی (Third Party یا First Party) ولی خب بازی های ژاپنی رسما روی X1 وجود ندارن. بخاطر همین میگم تنوع سبکی توی بازی های PS4 بیشتره.

پ.ن: در ضمن ممد من اینا رو همینجوری هرچی دم دستم بود ننوشتم :دی سعی کردم بازی های معروف و خاص رو بنویسم، حتی با این وجود اینقدر که بازی های ژاپنی روی PS4 زیادن بازم بازی بزرگی مثل Disgaea 5 رو فراموش کردم :دی

به نظر من سونی یکم اوضاش بيريخت شده.به مراتب امسال که چیزی جلو هيلو نداره.فورتزا 6 هم میاد و بازم ريسينگ نداره.فکر کنم سال دیگه حسابی جبران کنه :دی

میتونم بگم حالا حالا انحصاری نمیتونه بیاد که فقط به گرد پای BB برسه.

به نظر من سونی هم هر چی داشت رو کرد و الان واقعا تا آخر 2015 چیز دندون پر کنی نداره:d آخریش بلادبورن بود که خب عالی عمل کرد ولی قبلیا درست نتونستن موندگار بشن. الان تنها نماینده گنده سونی همین بلادبورن هست. این بازی هایی که علی (خائن) گفت هم توی اقلیت هستن:(
از اونطرف مایکروسافت حسابی پاتیلِ پر و پیمونی از بازی ها داره که تا آخر 2015 قشنگ خودشو ساپورت کنه:d
باید منتظر موند و دید توی E3 چی توی آستینشون دارن و بهتره چیزهای خیلی گنده و زیادی داشته باشه. در غیر این صورت 2015 بدون شک مال مایکروسافته.
بروبچه های گوریلا مدیا مالیکیول (:دی) استودیو Bend و برادر داود قفس هنوز رونمایی نکردن و بعیده همشون با هم 2016 عرضه بشن یا سال بعدش!.
E3 و جوه "هرکی بیتر بود کنفرانسش برنده س" اگر نبود تا الان برنامه سونی برای 2015 رو میدونستیم :دی

ممظورت از مال ماکروسافته یعنی چی دقیقا؟:-/
اگر بحث فروش و بازاره که تا همین الان که ۳ ماه سال گذشته وان هیچ حرفی نداشته جلوی 4 و این روالم احتمالا تا نزدیکای کریسمس ادامه داره.اگر بحث کیفیته که مشخص‌ نیس چیزی هنوز و تا آخر سال باید وایسیم ببینیم بقیه ی بازی ها چطوری عمل میکنن.ولی اگر بحث کمیته که خب حرفت میتونه درست باشه :d

بروبچه های گوریلا مدیا مالیکیول (:دی) استودیو Bend و برادر داود قفس هنوز رونمایی نکردن و بعیده همشون با هم 2016 عرضه بشن یا سال بعدش!.
E3 و جوه "هرکی بیتر بود کنفرانسش برنده س" اگر نبود تا الان برنامه سونی برای 2015 رو میدونستیم :دی

گوریلا با اون ip غول آساش عمرا بخواد 6 ماهه تبلیغ کنه و منتشرش کنه. حتی خوندم بین اون اطلاعات لیک شده ازش تا 2017 نباید منتظرش موند. مدیا هم که ip جدید داره و کلا ip های جدید نیاز به تبلیغ بیشتری دارن. خیلی محتمل نیست. bend هم نظر خاصی ندارم ولی طبق گفته هاشون عنوان بزرگیه. با گرافیک عظیم. بعیده امسالی باشه.

در ضمن کلا بازیایی که همون سال معرفی و عرضه میشن بازیایی هستن مثل little big planet و sony all stars و این جور سبکا.

فقط چون به نظر میاد خیلیا منظورم رو نفهمیدن یه توضیج اضافه میدم. من نمیگم X1 تنوع نداره، دارم میگم تنوع بازیهاش به نسبت PS4 کمتره. الان این سبکایی که ممد مثال زد برای همشون میتونی یه بازی مشابه توی همین سبک روی PS4 پیدا کنی (Third Party یا First Party) ولی خب بازی های ژاپنی رسما روی X1 وجود ندارن. بخاطر همین میگم تنوع سبکی توی بازی های PS4 بیشتره.

پ.ن: در ضمن ممد من اینا رو همینجوری هرچی دم دستم بود ننوشتم :دی سعی کردم بازی های معروف و خاص رو بنویسم، حتی با این وجود اینقدر که بازی های ژاپنی روی PS4 زیادن بازم بازی بزرگی مثل Disgaea 5 رو فراموش کردم :دی
علی ما حرف تو رو فهمیدیم و قبول داریم که X1 کلا توی زمینه بازی های ژاپنی صفره ولی تو منظور ما رو نگرفتی:d ما میگیم برای امسال سونی جیبش خالی شده:d تو میگی این سبک بازی هایی که ممد مثال زد، مشابه دارن ولی در حال حاضر وجود خارجی ندارن و باید معرفی بشن:d و هنوز معلوم نیست که توی E3 معرفی میشن یا نه و بعد از اون هم معلوم نیست که اصن توی 2015 عرضه میشن یا نه!:d گرفتی قضیه چی شد؟:d
100% هنوز چرخ دنده های استودیوهای اصلی راه نیوفتادن و حرفت کاملا درسته:d
E3 همه چی رو مشخص میکنه و من دوست دارم مثل PS Experience یا اون کنفرانس مایکروسافت، پر از بازی باشه و ثانیه ای 4تا بازی نشون بدن:d
ممظورت از مال ماکروسافته یعنی چی دقیقا؟:-/
اگر بحث فروش و بازاره که تا همین الان که ۳ ماه سال گذشته وان هیچ حرفی نداشته جلوی 4 و این روالم احتمالا تا نزدیکای کریسمس ادامه داره.اگر بحث کیفیته که مشخص‌ نیس چیزی هنوز و تا آخر سال باید وایسیم ببینیم بقیه ی بازی ها چطوری عمل میکنن.ولی اگر بحث کمیته که خب حرفت میتونه درست باشه :d
بحث فروش و بازار نیست و اون که تکلیفش مشخصه:d بحث کیفیت هم هر کدوم توی پلتفرم خودشون و با معیارهای طرفدارهای خودشون تعیین میشه و اون تکلیفش مشخصه:d بحث دقیقا کمیّت هست:d

Guerrilla Games و Quantic Dream فعلا بیشتر به‌ دنبال جذب افراد برای پروژه جدیدشون هستن. خیلی خیلی بعیده امسال بازی‌هاشون منتشر بشه. ته ته ـش تو E3 نمایش gameplay داشته باشن!
پ.ن: داشتم به این فکر می‌کردم که عجب جایگاه و منزلتی داره Naughty Dog نزد Sony!! :دی تو این شرایط که Sony بدجور Uncharted 4 لازمه، خیلی راحت بنا به درخواست ND بازی رو انداخت سال بعد تا راحت به کارشون برسن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or