PlayStation برای کریسمس چه برنامه ای دارد ؟

• Thread starter Thread starter PoPEye
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

PoPEye

کاربر سایت
PS4 تاکنون شرایط بسیار خوبی داشته است، و اخیر با انتشار Bloodborne به این وضعیت خوبِ خود ادامه داده است. اما مسئله جای دیگری است، باتوجه به تاخیر عنوان بزرگ Naughty dog یعنی Uncharted 4 تا سال 2016، سونی در حال حاضر هیچ معرفی رسمی از عناوین استدیو های First-party خود برای تعطیلات اخر سال میلادی که دوره بسیار مهمی به شمار می اید نداشته است.

gois89q3z8ino6g0vp1n.jpg

سونی میتواند در E3 یک بازی بزرگ از طرف استدیو های First-party خود برای تعطیلات کریسمس معرفی کند، در واقع چه عنوانی میتواند برای این زمان حاضر باشد؟ Guerrilla Games در حال کار بر روی یک IP جدید است، Santa monica مشغول ساخت God of war جدید است، Polyphony digital نیز در حال ساخت عنوان Gran Turismo 7 می باشد همچنین دو استدیو Media molecule و Quantic Dream نیز در حال کار بر روی پروژه های معرفی نشده خود هستند. به نظر نمی رسد هیچ یک از این بازی ها بتوانند به طور ناگهانی در E3 معرفی شوند و به سرعت برای انتشار در 2015 اماده باشند.

شاید سونی در نظر داشته باشد تا با یک استدیو Third-party برای انتشار یک انحصاری زمانی به توافق برسد، همچنین عنوان No man's sky نیز وجود دارد اما تاکنون تاریخ انتشار دقیقی برای آن در 2015 مشخص نشده است و این امکان وجود دارد که سونی برنامه ای برای انتشار این عنوان در تعطیلات پایان سال داشته باشد.

قطعا سونی باید برای PS4 برنامه هایی برای روز های پایان سال داشته چرا که جدی ترین رقیب سونی یعنی ماکروسافت، دارای عناوین بزرگی مانند Halo 5 برای این زمان است.

ممکن است سونی بخواهد The last Guardian را به عنوان ناجی خود در این روز ها انتخاب کند!

Source
Source 2

آخرین ویرایش:
با خاک کوچه یکسان کردی بازی رفت مومن یکم مهلت بده همین تغیرات میتونه مفید بوده باشه ایده هم خیلی خوبه چند نفری هستیم که جون تک تکشون با انتخاب های ما بستگی داره

این UD به نظر منم چیز خاصی نداره. البته کلیت رو میگم و الا یه چیزای جالبی تو خودش داشته اما کافی نیست. مثلا به محض اینکه تو بازی تصمیم گیری میکنید، بازی سیو میشه و راه بازگشت ندارید و اگه انتخابتون اشتباه بود کاراکتر به F میره :دی اما اینا برای خوب بودنش کافی نیستن. افت فریم و ایرادات گرافیکی هم که توی نمایش ها ترکونه بود. با این حساب فکر هم نکنم که چیز زیاد بدی باشه. احساسم اینه که یه چیزی در حول عدد 7 باشه ارزشش.

خدایی اگه این UD رو دست یه استودیوی درست حسابی میدادن چیز خیلی خوبی می تونست ازش دربیاد ! :دی این کرکتر سم و Facial Animation ـش خیلی خوبه :( یه جور خیلی خاصیه ، پتانسیل کرکتر معروف شدنو داشت که به احتمال بسیار زیاد دود میشه میره هوا :( هر وقت اینو میبینم خودمم استرس وجودمو میگیره :دی

[video]http://www.supermassivegames.com/images/games/UntilDawnPS4/website_video5.webmhd.webm[/video]

سونی این نسل هرچقدر در زمینه بازی های فیزیکی ضعف داشته باشه، از اون طرف در بخش بازی های دانلودی داره عالی کار میکنه! این لیست بخشی از بازی های دانلودی (مستقل و غیر مستقل) هست که توی PS4 حضور دارن و توی X1 نه. (2،3 تاشون در آینده میان، ولی داریم در مورد زمان حال صحبت میکنیم! :دی) یه سری بازی دیگه هم بود که این نسل برای PS4 اومدن و X1 نه، ولی چون در اصل نسل قبلی هستن کاری باهاشون نداشتم.
The Binding of Isaac: Rebirth - 88
TowerFall Ascension - 87
Velocity 2X - 86
OlliOlli2 - 85
Axiom Verge - 85
Rogue Legacy - 85
Resogun - 84
The Swapper - 84
Transistor - 83
SteamWorld Dig - 82
Helldivers - 81
Grim Fandango Remastered - 80

میانگین 80 به بالا توی این دوران خیلی خوب محسوب میشه و کلی بازی 80+ به چشم میخوره که تنوع سبک هاشون هم عالیه. از بازی های Roguelike تا Adventure کلاسیک و ورزشی و مولتی پلیر و ... البته کسی که با PC هم بازی میکنه، نصف این بازی ها براش خط میخوره. ولی خب این موضوع برای یه سری از بازی های X1 هم صادق هست. :دی
یکی از بازی هایی که اگه بگم در حد Uncharted و GoW و GT منتظرش هستم اغراق نکردم هم جزو اینا هست، یعنی ++N. البته توی بازیسنتر بعید میدونم بیشتر از 10،11 نفر باشن که آشنایی خاصی با سری N داشته باشن. :دی ولی من به طرز فجیعی منتظر بازی هستم و اطلاعاتی که ازش میاد هم داره دیوانه ـم میکنه! 2000 مرحله، تنوع بالا، بخش Legacy که مراحل منتخب نسخه های قبلی رو در خودش داره و ... طبق گفته های سازنده هاش، احتمالاً سریع ترین Speed Runها حدود 20،30 ساعت طول میکشه تا بازی رو 100% کنه و در مجموع هم بازی بیشتر از 50 ساعت محتوا داره که عالیه! ولی خب ++N از اون بازی هایی نیست که بشه توی لیست بازی های عظیم کنسول ها آورد و مخاطب خاص خودش رو داره. :دی
---------------------------
در مورد Until Dawn، فکر نکنم خود مسئولین سونی هم ازش انتظار خاصی داشته باشن! :دی این نمایش هایی هم که ازش میدن بیشتر به خاطر این هست که چیز دیگه ای دم دستشون نیست! :-" بازی احتمالاً برای جمع های دور همی و لحظات فان جالب باشه (مثل همون اتفاقاتی که توی کنفرانس می افتاد)، ولی در مجموع بعیده چیز خاصی از آب دربیاد.
قیمتش هم به نظرم زیاد مناسب نیست. توی این دوره زمونه 60 دلار برای این مدل بازی ها زیاد به نظر میرسه و من جای سونی بودم 40 دلار میفروختم. هرچند طبق اخبار و اطلاعات باید ارزش تکراری خیلی بالایی داشته باشه، ولی باز هم با وضعیت فعلی 60 دلار براش زیاده. به نظرم باید مثل بعضی دیگه از این جور بازی ها، به صورت اپیزودی منتشرش میکردن.

بیاین یه نگاهی به استودیو های فرست پارتی سونی و برنامه هاشون بندازیم

N.aughty dog:
همونجور که میدونین ناتی دوتا تیمه، یکیشون که رو آنچارتد ۴ کار میکنه، اون یکی هم یه پروژه AAA معرفی نشده داره که بعید میدونم زودتر از اواخر ۲۰۱۶ یا ۲۰۱۷ بیاد.

Santa Monica:
سانتا هم که داره رو گاد آو وار جدید کار میکنه که اونم اگه خیلی خوشبینانه عمل کنیم اواخر ۲۰۱۶ میاد

Media Molecule:
مدیا داره رو یه عنوان AAA کار میکنه که هنوز معرفی نشده علاوه بر اون روی TearAway هم کار میکنه. با توجه به این که تعداد کارکنان مدیا زیاد نیست بعید میدونم اون عنوان معرفی نشده زود تر از ۲۰۱۶ بیاد

Sucker punch:
ساکر پانچ هم که ۲۰۱۴ کار اینفیمس جدید رو تموم کرد و اگر پروژه جدیدی رو استارت زده باشن بعید میدونم زودتر از ۲۰۱۷ بیاد.
Guriela Games:
گوریلا بعد از تموم کردن کیلزون: شدو فال داره روی یه ip جدید کار میکنه و بعید میدونم این عنوان بزرگشون زود تر ۲۰۱۷ یا ۲۰۱۸ بیاد!

Japan Studio:
استودیو ژاپن به ۳ استودیو کوچکتر تقسیم میشه: Team ICO, Team Gravity و خود استودیو ژاپن!
تیمIco که از عهد بوق داره رو TLG کار میکنه. از اونجایی که تایید نکردن که بازی کنسل شده احتمال داره E3 نمایش داشته باشه و اواخر سال عرضه بشه چون سونی واقعا به همچین چیز غولی نیاز داره
تیم Gravity هم، تیم بزرگی نیست و داره روی گراویتی راش ۲ کار میکنه که اونم عنوانی نیست که بخواد در مقابل عناوین مایکرو در اواخر سال رقابت کنه.
خود استودیو ژاپن بیشتر کمک رسان و ناشر بازی های شرقی سونی هست، آخرین بازی ای که خودشون ساختن هم نک بوده!

Polyphony digital:
این استودیو هم داره رو گرن توریزمو ۷ کار میکنه، بعید میدونم این بازی امسال بیاد، چون سازندش خیلی خسته و تنبله :d

Evolution games:
این استودیو هم چند ماه پیش درایو کلاب رو بیرون داده، فک نکنم هنوز پروژه جدیدشون رو استارت زده باشن.

Bend Studio:
بند با سری سافون فیلت ر معروف شده و استودیوی پرکار و سریعی هست ، یه عنوان معرفی نشده هم داره که بنظر میاد بتونه اونو برای اواخر امسال آماده کنه.

Quantic dream:
این استودیو هم که خیلیا میشناسنش روی یه پروژه AAA معرفی نشده کار میکنه، بعید میدونم این بازی امسال عرضه بشه. ۲۰۱۶ روش حساب کنید

پ.ن: چه سالی بشه ۲۰۱۶ :d

پ.ن۲: یه چن تا استدیو دیگه هم بودن که بزرگترین کارهاشون روی کنسول های دستی بوده، اونارو حساب نکردم

پ.ن۳: کوانتیک دریم هنوز فرست پارتی نیس

آخرین ویرایش:
Untill Dawn بنظرم با توجه به سبکش خیلی جالب بود. C&P خیلی خوبی داشت. با آلمان های DS4 هم عالی میشه تو این سبک. فقط تنها چیزی که نیاز داره یک داستان عالیه که هر چند با توجه به یک بار کنسل شدنش و ایدش خیلی محتمل نیست ولی باز هم امیدمون رو از دست ندیم بهتره. یجیزی مثل بازیای QD ه دیگه. مخصوصا که کاراکتر قابل بازیش بر حسب تریلرش عالی بود :-"
:-"

ولی تنها مشکلی که با توجه به تریلر به نظرم رسید این بود که بازی کم محتواست. حس می کنم یک {سری} صحنه خیلی خیلی خیلی مهم و بزرگ بازی رو تو تریلر اسپویل کردن.

اخر سر هم بنظرم اگه بازی هایپ نکنه، و قیمتش رو بیاره پایین خیلی میتونه موفق شه. بنظرم از order بهتر عمل می کنه

- - -ویرایش - - -

ولی باز هم بنظر من محتمل ترین قضیه و بهترین اتفاق ممکن بنظرم دقیقا کاریه که ماکرو سافت پارسال تو E3ش کرد. اینه که سونی امسال قبل تریلر و نمایش U4 بیاد U collection رو معرفی کنه

Guriela Games:
گوریلا بعد از تموم کردن کیلزون: شدو فال داره روی یه ip جدید کار میکنه و بعید میدونم این عنوان بزرگشون زود تر ۲۰۱۷ یا ۲۰۱۸ بیاد!

Polyphony digital:
این استودیو هم داره رو گرن توریزمو ۷ کار میکنه، بعید میدونم این بازی امسال بیاد، چون سازندش خیلی خسته و تنبله :d
GG خودش Shadow Fall رو نساخت که. یه تیم دیگه ساخته. خودش خیلی وقته بعد از KZ3 داره روی این پروژه به ظاهر RPG کار میکنه. حالا اگه بخوایم بگیم بعد از KZ3 شروع به ساختش کردن (که بعید میدونم و معمولا زودتر استارت میزنن) الان دقیقا 5 ساله در دست ساخته.

Polyphony هم سر GT5 به خاطر حساسیت زیادی روی موتور بازی و محتویات تنبل عمل کرد اما بعد از اون دیدیم که GT6 چقدر سریع آماده شد چون موتورشون آماده بازدهی شده. قبلا هم یامائوچی گفته بود که مثل نسل قبل زیادی منتظر GT7 نمیمونین چون همه چی آماده برای ساخته.

N.aughty dog:
همونجور که میدونین ناتی دوتا تیمه، یکیشون که رو آنچارتد ۴ کار میکنه، اون یکی هم یه پروژه AAA معرفی نشده داره که بعید میدونم زودتر از اواخر ۲۰۱۶ یا ۲۰۱۷ بیاد.

Santa Monica:
سانتا هم که داره رو گاد آو وار جدید کار میکنه که اونم اگه خیلی خوشبینانه عمل کنیم اواخر ۲۰۱۶ میاد
دوتا بازی که تو یک سال نمیده ND ! فکر 2016 رو نکن! 2017 شاید! گرچه اونم ممکنه نباشه:-"

سانتا هم انقدر اواخر فلان سال روش حساب نکنید:-" کلا سانتا رو میخواید حدس بزنید، بگید March 201X ! :-"
==> احتمالا March 2017 خواهد بود! :-" :d

بلادبورن شاخ نیست؟!
شاخ هست ولی خیلی سلیقه ای هست خیلی زیاد برای من سونی هنوز هیچی ر شروع کرده چون بازی با سلایق من نمیخوره
فکر نمیکنم بالای ۲.۵ میلیون بفروشه
شاید خیلی از بازی های ژاپنی پسند عالی باشند ولی به درد ما میخورن(قشر محدودی شاید خوششونبیاد)

شاخ هست ولی خیلی سلیقه ای هست خیلی زیاد برای من سونی هنوز هیچی ر شروع کرده چون بازی با سلایق من نمیخوره
فکر نمیکنم بالای ۲.۵ میلیون بفروشه
شاید خیلی از بازی های ژاپنی پسند عالی باشند ولی به درد ما میخورن(قشر محدودی شاید خوششونبیاد)
پس بهتره بگید بازی ای متناسب سلیقه ی من هنوز نیومده نه اینکه چون شما bb رو دوست ندارید پس سونی ضعیف عمل کرده!
این وسط هم infamous:ss و ایضا lbp3 نقش شلغم رو بازی می کنه ( این رو کلی گفتم)
--------------
اصلا نیازی نیست نگران عرضه نشدن عنوان aaa در پاییز باشید!
همین bb ‌که تا حالا بهترین بازی نسل ۸ بوده در کمتر از یک سال معرفی و عرضه شد!
تابستون و پاییز می تونیم منتظر حداقل دو عنوان باشیم ( به غیر از until down و هر چی که معرفی شده)
نظر خودم:
gt7
new ip from gg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or