PlayStation از همه طرفداران و بازیسازان تشکر می نماید

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Sony-PlayStation-PS4-Thank-You-670x376.jpg

شرکت Sony فقط یک حرف را در رابطه با سازندگان و طرفداران خود دارد:
"متشکریم"
اتفاقات زیادی باعث شد تا پلی استیشن به چنین موفقیت هایی دست پیدا کند. به همین خاطر سونی از تمامی طرفداران و بازیسازان که باعث شدند Playstation به چنین موفقیتی دست پیدا کند تشکر می کند. شش میلیون مصرف کننده در بیش از 57 کشور مختلف که 13.7 قسمت آن مربوط به عرضه بازی ها در خرده فروشی ها و یا از طریق عرضه دیجیتالی در بیشتر نقاط جهان بوده است. 1000 بازیساز و توسعه دهنده دارای مجوز که قرار است عناوین خود را به عرضه جهانی منتشر نمایند. که تقریبا بیش از 200 آنها از آمریکای شمالی هستند و از زمان معرفی PS4 در ماه فوریه سال پیش مجوز خود را به ثبت رسانده اند. و قرار است که در سال 2014 بیش از 100 عنوان برای این پلتفرم عرضه شود.
این واقعا یک رکود فوق العاده برای PS4 به حساب می آید. به ویژه برای کنسولی که از زمان عرضه آن "نیم سال" هم نگذشته است. پس باید برای طرفداران باوفای Playstation بگوییم که:
از کنسول خود و بازی هایی که قرار است در آینده برای آن عرضه شود لذت ببرید. و به بازیسازان شگفت انگیز خود نیز می گوییم که باز هم بهترین ها را خلق نمایند و به این کار خود ادامه دهند.
برای تماشای ویدئو کلیک نمایید.

Last edited by a moderator:
در اینکه اکثر کار های سونی تا حال خوب بوده شکی نیست، ولی اگر فکر می کنی این کار ها رد فقط به خاطر حال دادن به من و شما انجام داده و انتظار سود دهی نداشته، داری تو یه دنیای خیالی زندگی می کنی داداش. یه کم قبل از فن بوی بازی چشم بسته فکر کن
خب خدارو شکر قبول داری که محصولات و خدماتش خوب بوده.
دیگه من مصرف کننده چی میخام جز این مسئله؟!
در واقع این شمایین که تو دنیای دیگه سیر میکنین ... کسی منکر سودی که هر شرکت باید داشته باشه نیست ولی بحث سره خدمات و کیفیت محصوله که سونی تو این مورد عالی کار کرده.
سونی میتونست از کیفیت بزنه و بزنه تو کار کمیت و شبکشو زوری پولی کنه یا موو و دوربینش رو تحمیلی به مشتری بفروشه و ... ایا این کار ها بنظرت براش سوداور نبود یا نمیتونست؟!
اینکه برای ps4 اومد واستفاده بازیهای دسته دوم و همیشه انلاین نبودن رو نگذاشت حتمن از دید شماها بازم وظیفش بوده که این کار رو کرده!
خوبه صدقه سره همین سیاست مایکرو تغییر داد برنامه هاشو.
در کل رابطه سونی و هواداراش همیشه با احترام بوده و هست و هر دو طرف از این رابطه سود بردن و از کیفیت راضی بودن.
حالا همیبشه یه عده هستن که نخان واقعیت رو ببین که چندان مهم نیست.

والا من 18 دلار ... پول دادم برای پلازه ... بد بینانه ترین حالت .. تو این 2 ماه نزدیک 600-700 دلار بازی رفت تو دانلود لیستم و کلا بازی هایی که ماهانه میگیری بیشتر خیلی بیشتر از اون 18 دلاره ... بعضی موقع ها میمونم پلاز واقعا سود داره برای سونی ... حالا مشوقی برای خرید و نگه داشتن کنسول سونی میتونه باشه ولی در کل من هیچ سودی توش برای سونی نمیبینم

من نمیدونم به شماها چه که یکی دیگه فنه (چه مایکرو چه سونی)؟ شرکت مورد علاقشه دوست داره آشغالم که ساخت بخره و بازی کنه، ربطی داره به شما؟ (منظورم اون عده ای هست که گیر میدن به فن بودن این و اون)
--------------------------------------
دمت گرم سونی با همون حرکتای اول نسل که انجام دادی و مایکروسافتو به غلط کردن انداختی (شوخی :d) و مجبور شد سیاستاشو عوض کنه مشتری مداریتو ثابت کردی! :d
برو که هواتو داریم :d
ناراحت نشید، منظوری ندارم :d یه شوخی کردم یکم حالتونو بگیرم :d

والا من 18 دلار ... پول دادم برای پلازه ... بد بینانه ترین حالت .. تو این 2 ماه نزدیک 600-700 دلار بازی رفت تو دانلود لیستم و کلا بازی هایی که ماهانه میگیری بیشتر خیلی بیشتر از اون 18 دلاره ... بعضی موقع ها میمونم پلاز واقعا سود داره برای سونی ... حالا مشوقی برای خرید و نگه داشتن کنسول سونی میتونه باشه ولی در کل من هیچ سودی توش برای سونی نمیبینم

یه جمع بزن ببینیم چیا بهت دادن شده 600 700 دلار لطفا. واقعا دوست دارم بدونم.

- - -ویرایش - - -

خب خدارو شکر قبول داری که محصولات و خدماتش خوب بوده.
دیگه من مصرف کننده چی میخام جز این مسئله؟!
در واقع این شمایین که تو دنیای دیگه سیر میکنین ... کسی منکر سودی که هر شرکت باید داشته باشه نیست ولی بحث سره خدمات و کیفیت محصوله که سونی تو این مورد عالی کار کرده.
سونی میتونست از کیفیت بزنه و بزنه تو کار کمیت و شبکشو زوری پولی کنه یا موو و دوربینش رو تحمیلی به مشتری بفروشه و ... ایا این کار ها بنظرت براش سوداور نبود یا نمیتونست؟!
اینکه برای ps4 اومد واستفاده بازیهای دسته دوم و همیشه انلاین نبودن رو نگذاشت حتمن از دید شماها بازم وظیفش بوده که این کار رو کرده!
خوبه صدقه سره همین سیاست مایکرو تغییر داد برنامه هاشو.
در کل رابطه سونی و هواداراش همیشه با احترام بوده و هست و هر دو طرف از این رابطه سود بردن و از کیفیت راضی بودن.
حالا همیبشه یه عده هستن که نخان واقعیت رو ببین که چندان مهم نیست.

کسی زیر اینا نمی زنه ولی شما یه جوری پست زدی انگار سونی داره واسه دل من و شما زیر قیمت کنسول میده دستمون!

- - -ویرایش - - -

من نمیدونم به شماها چه که یکی دیگه فنه (چه مایکرو چه سونی)؟ شرکت مورد علاقشه دوست داره آشغالم که ساخت بخره و بازی کنه، ربطی داره به شما؟ (منظورم اون عده ای هست که گیر میدن به فن بودن این و اون)
--------------------------------------
دمت گرم سونی با همون حرکتای اول نسل که انجام دادی و مایکروسافتو به غلط کردن انداختی (شوخی :d) و مجبور شد سیاستاشو عوض کنه مشتری مداریتو ثابت کردی! :d
برو که هواتو داریم :d
ناراحت نشید، منظوری ندارم :d یه شوخی کردم یکم حالتونو بگیرم :d
انگار با این قضیه که فروم جای بحث و بررسی هست شما غریبه هستی شاکی هستی کسی انتقاد میکنه

از اونطرف اخراج - از اینطرف تشکر! تناقض هم حدی داره.
بجای تشکر از فن ها هم بیاد چند عنوان انحصاری جدید بده

الان فاز یه عده چیه؟مشکلتون چیه؟خوب شرکتن به فکر سود و در امد در راه رضای خدا که کار نمیکنن
اما یکی میاد مثل سونی تشکر میکنه و احترام میزاره به مشتری یکی هم میگه اینترنت نداری برو 360 بخر

چه ربطی دارن به هم الان بیا منو توجیح کن!!!!!

یه جمع بزن ببینیم چیا بهت دادن شده 600 700 دلار لطفا. واقعا دوست دارم بدونم.

- - -ویرایش - -

کسی زیر اینا نمی زنه ولی شما یه جوری پست زدی انگار سونی داره واسه دل من و شما زیر قیمت کنسول میده دستمون!

- - -ویرایش - - -

انگار با این قضیه که فروم جای بحث و بررسی هست شما غریبه هستی شاکی هستی کسی انتقاد میکنه

بعضی مواقع به سر به بعضی جاها بزنید بد نیست !!!

PlayStation®Plus - PlayStation® Latest Games, Huge Discounts & Memberships

همون اخرین بازی مجانی شده ویتا 19 دلار تو استور پولشه ...

Monster Hunter Freedom Unite

Thomas Was Alone

Unit 13

Dead Nation™: Apocalypse Edition برای ps4

Tomb Raider

ModNation™ Racers: Road Trip

Outlast برای ps4

STREET FIGHTER® X TEKKEN® PS Vita

Remember Me

PAYDAY™ 2

Metro: Last Light

LittleBigPlanet™ Karting

Brothers: a Tale of Two Sons Full Game

Wipeout 2048

Shadow of the Colossus

ICO

RESOGUN

Don't Starve: Console Edition

BioShock® Infinite

Borderlands 2

DmC Devil May Cry

Oddworld: Stranger's Wrath HD

Sonic & All-Stars Racing Transformed

UNCHARTED: Golden Abyss

Urban Trial Freestyle PS Vita

Gravity Rush

بازی های تخفیف خورده plus که بهترین معامله های زندگی هر فرده

Need for Speed™ Most Wanted PS Vita فقط 5 دلار
Escape Plan فقط 7 دلار کراس بای
Guacamelee! PS Vita فقط 7 دلار کراس بای
Machinarium PS Vita فقط 1 دلار کراس بای
Flower® PS Vita فقط 3 دلار کراس بای برای هر سه کنسول
Spelunky PS Vita فقط 2 دلار کراس بای
Sly Cooper®: Thieves in Time PS Vita فقط 7 دلار
Killzone™: Mercenary فقط 9 دلار
LIMBO PS Vita فقط 2 دلار

تازه میتونستم بازی های مثل

soul sacrifice
twd
mgs: Pw
و چند تای دیگه رو هم به ارزون ترین قیمت بگیرم حماقت کردم نگرفتم ... بازی هایی مثل انچارتد 3 هم هست ولی خب اصلا صرفه نداره با این نت مضخرف و گرون من بگیرمشون .... ولی جاهای دیگه .... کلا بازی های حجم بالا 7-8 گیگ رو بیخیال شدم تازه

خوب اسامی رو هم با دقت بخون ... این تازه فقط برای 2 ماهه ناقابله ... بعضی بازیها هم قیمتشون تغییر کرده مثلا گراویتی راش رو وقتی من گرفتمش 35 دلار قیمتش بود الان تخفیف خورده 13 دلار شده

آخرین ویرایش:
بحث و تبادل نظر در مورد بازی، مثلا من در مورد بازی ای نظری دارم و شما میگی نه اینطور نیست و دلیل میاری (البته با رعایت ادب)
ولی نه اینکه بگی تو چرا فلان کارو میکنی، یکی دوست داره فن یه بازی یا یه مارکی باشه به بقیه چه ربطی داره که بیان تیکه فارسی و انگلیسی بندازن بهش؟
در ضمن اسم این انتقاد نیست و تیکه انداختن:
واقعا این روحیه سلحشوری فن بوی بودن شما جای تقدیر داره، تا این شرکت ها شما رو دارن غم ندارن.
متاسفانه جنابعالی هنوز فرق این دو تا رو نمیدونی
---------------------------
بجای تشکر از فن ها هم بیاد چند عنوان انحصاری جدید بده
واقعا رو چه حسابی این حرفو زدی؟ :d

از فردا که کسی خبر نداره... ببینم پس فردا که بیشتر شد باز هم همین ـو میگی

همیشه سعی کن توی بحث ها نخوای نظره خودت رو تحمیل کنی.مسلما بیشتر میشه ولی اینطور نیست که شما وقتی سونی تشکر میکنه بیای بگی بجای تشکر 4 تا انحصاری جدید بدن :|
بعدشم انحصاریای سونی که مثل مایکرو نیست که.کار داره عزیز.تو به کیفیت انحصاریا نگاه کن(کیفیت محصول رو منظورمه نه حالا بازی)
بعدشم مگه سونی وظیفه داره از کاربراش تشکر کنه.همین که این کارو کرده نشان دهنده با شعوریشه.

همیشه سعی کن توی بحث ها نخوای نظره خودت رو تحمیل کنی.مسلما بیشتر میشه ولی اینطور نیست که شما وقتی سونی تشکر میکنه بیای بگی بجای تشکر 4 تا انحصاری جدید بدن :|
بعدشمانحصاریای سونی که مثل مایکرو نیستکه.کار داره عزیز.تو به کیفیت انحصاریا نگاه کن(کیفیت محصول رو منظورمه نه حالا بازی)
بعدشم مگه سونی وظیفه داره از کاربراش تشکر کنه.همین که این کارو کرده نشان دهنده با شعوریشه.
تحمیل کجا بود خودت تحمیلی برداشت میکنی

بیا اینم ورژن به همراه تشکرش:
تشکر سونی عزیز - چند انحصاری جدیدم رو کنی کَل همه خابیدست

به چه چیزهایی دلتون خوشه ها...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or