PlayStation از همه طرفداران و بازیسازان تشکر می نماید

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
Sony-PlayStation-PS4-Thank-You-670x376.jpg

شرکت Sony فقط یک حرف را در رابطه با سازندگان و طرفداران خود دارد:
"متشکریم"
اتفاقات زیادی باعث شد تا پلی استیشن به چنین موفقیت هایی دست پیدا کند. به همین خاطر سونی از تمامی طرفداران و بازیسازان که باعث شدند Playstation به چنین موفقیتی دست پیدا کند تشکر می کند. شش میلیون مصرف کننده در بیش از 57 کشور مختلف که 13.7 قسمت آن مربوط به عرضه بازی ها در خرده فروشی ها و یا از طریق عرضه دیجیتالی در بیشتر نقاط جهان بوده است. 1000 بازیساز و توسعه دهنده دارای مجوز که قرار است عناوین خود را به عرضه جهانی منتشر نمایند. که تقریبا بیش از 200 آنها از آمریکای شمالی هستند و از زمان معرفی PS4 در ماه فوریه سال پیش مجوز خود را به ثبت رسانده اند. و قرار است که در سال 2014 بیش از 100 عنوان برای این پلتفرم عرضه شود.
این واقعا یک رکود فوق العاده برای PS4 به حساب می آید. به ویژه برای کنسولی که از زمان عرضه آن "نیم سال" هم نگذشته است. پس باید برای طرفداران باوفای Playstation بگوییم که:
از کنسول خود و بازی هایی که قرار است در آینده برای آن عرضه شود لذت ببرید. و به بازیسازان شگفت انگیز خود نیز می گوییم که باز هم بهترین ها را خلق نمایند و به این کار خود ادامه دهند.
برای تماشای ویدئو کلیک نمایید.

Last edited by a moderator:
ما هم سپاس گذاریم که این همه اخراجی و استعفا رو در یک ماه برامون به ارمغان آورد

امیدوارم فقط E3 سونی دست پر بیاد تا نشون بده واقعن این خبرهای مزخرف اخراجی و کناره گیریو استعفا هیچ نقشی منفی ای تو برنامه های این شرکت نذاشته
خدا کنه همیمطور بشه

من برای تمام زحمات استودیوهای سونی تشکر میکنم مخصوصا مدیران آقای هیرای و یوشیدا بخاطر اینکه یک بازی 100 میلیون دلاریو هیچ استودیویی نمیاد کنسلش کنه حتی اگه شبیه قارچ خور باشه ! ولی شما همیشه به شعور گیمرها احترام گذاشتید و روی بازیهاتون نشون دادید از لحاظ کیفی بسیار حساسید . اخراجها هم بجا بوده چون باعث میشه حساب کار دست بعضیا بیاد و تلاششونو دو چندان کنن .

یقین دارم سال باشکوهی هم برای استودیوهای سونی خواهد بود هم برای ما . (2) :d

من برای تمام زحمات استودیوهای سونی تشکر میکنم مخصوصا مدیران آقای هیرای و یوشیدا بخاطر اینکه یک بازی 100 میلیون دلاریو هیچ استودیویی نمیاد کنسلش کنه حتی اگه شبیه قارچ خور باشه ! ولی شما همیشه به شعور گیمرها احترام گذاشتید و روی بازیهاتون نشون دادید از لحاظ کیفی بسیار حساسید . اخراجها هم بجا بوده چون باعث میشه حساب کار دست بعضیا بیاد و تلاششونو دو چندان کنن .

یقین دارم سال باشکوهی هم برای استودیوهای سونی خواهد بود هم برای ما . (3)

I am a BLACKBOARD!!!:d
سر در سايت اسمشو به چه زبونى نوشتن؟! زبان اصليه سايت چيه؟! الان خيلى احساس كول بودن بهت دست ميده مياى ٤ تا كلمه انگليسى تايپ ميكنى؟!؟ تو اگه ميخواى به انگليسى پست بدى برو يه سايت انگليسى زبان، اينجا يه سايت فارسيه، بايدم فارسى پست بدى!!! اشتباه اومدى...

این یه سایت تنها فارسی زبان نیست و هیچ محدودیتی نداره هر وقت دوست داشته باشی میتونی چیزی رو انگیلیسی بنویسی و فارسی .الان انگیلیسی چیزی هست که همه جا و رو همه چیزی هست و چیزی رو کول نمیکنه شما اگه مشکلی داری یه مترجم بگیر برات هر چی انگلیسی دیدی فارسی کنه. نمیدونم تو چرا کول رو استفاده میکنی مگه فارسی زبان نبود ؟ ولی دوست دارم که فقط با یه خط انگلیسی میسوزین و ناخواسته با پست من به صورت چیریکی خودتون رو ترول میکنین. ;) شما برو همون black board باش رو دیوار. شما مثل این که کلا اشتباهی هستی.

آخرین ویرایش:
من به خاطر اینکه تعداد زیادی از زیباترین لحظه های دوران گیمریم با کنسول پلی استیشن و بازیهای سونی سپری شده احترام زیادی برای پلی استیشن و سونی قائل هستم و کمال تشکر رو ازشون میکنم امیدوارم توی راهشون موفق باشن.

ما هم سپاسگزاریم سونی عزیز :bighug:

موفق باشی در همه کارهایت:x

FanBoy ها منقرض نمی شوند ، بلکه از نسلی به نسل دیگر و از پلتفرمی به پلتفرم دیگر منتقل می شوند .
نمی تونم درک کنم که هرشرکتی از سونی و مایکروسافت و Valve و Nintendo گرفته تا Apple , Google چه نفعی به طرفدارانشون میرسونن ؟ :|
تمام خدماتی هم که ارائه میدن وظیفه شون هست ، حالا این وسط چند تا جوگیر ریخته فکر میکنن حلوا پخش میکنن :))
من هم از سایپا بابت ساخت خودرو پراید و آمار تصادف بالای اون کمال تشکر رو دارم =))

این یه سایت تنها فارسی زبان نیست و هیچ محدودیتی نداره هر وقت دوست داشته باشی میتونی چیزی رو انگیلیسی بنویسی و فارسی .الان انگیلیسی چیزی هست که همه جا و رو همه چیزی هست و چیزی رو کول نمیکنه شما اگه مشکلی داری یه مترجم بگیر برات هر چی انگیلیسی دیدی فارسی کنه. نمیدونم تو چرا کول رو استفاده میکنی مگه فارسی زبان نبود ؟ ولی دوست دارم که فقط با یه خط انگیلیسی میسوزین و ناخواسته با پست من به صورت چیریکی خودتون رو ترول میکنین. ;) شما برو همون black board باش رو دیوار. شما مثل این که کلا اشتباهی هستی.
بهتره در مورد كسى كه نميشناسى بيخودى نظر ندى عزيزم!!! به انگليسى نوشتنت ادامه بده تا رستگار بشى!

ما هم متشکریم
یه عده انگار یادشون رفته :))

شما هم باید از سونی متشکر باشید

FanBoy ها منقرض نمی شوند ، بلکه از نسلی به نسل دیگر و از پلتفرمی به پلتفرم دیگر منتقل می شوند .
نمی تونم درک کنم که هرشرکتی از سونی و مایکروسافت و Valve و Nintendo گرفته تا Apple , Google چه نفعی به طرفدارانشون میرسونن ؟ :|
تمام خدماتی هم که ارائه میدن وظیفه شون هست ، حالا این وسط چند تا جوگیر ریخته فکر میکنن حلوا پخش میکنن :))
من هم از سایپا بابت ساخت خودرو پراید و آمار تصادف بالای اون کمال تشکر رو دارم =))
حالا تو چرا حرص میخوری این وسط کسی حقتو خورده؟:d
فکر کنین اگه سونی هم چاه نفتی مثل windows داشت اونوقت چه سرویسی میداد... سونی جان مشتریهات از تو راضیترند:d به امید موفقیت بیشترت...

آخرین ویرایش:
بهتره در مورد كسى كه نميشناسى بيخودى نظر ندى عزيزم!!! به انگليسى نوشتنت ادامه بده تا رستگار بشى!

فقط یه نکته بگم اگه قراره کسی رو نمیشناسیم نظر ندیم تو که منو اصلا نمیشناسی و این که تو پست منو reply کردی شروع کردی نظر دادن. پس هیس !!! :x اول حرفایی که میزنی به خودت بزن به باورش برسی بعد به بقیه بگو :-*اگرنه جوکی بیشتر نیستی.

آخرین ویرایش:
FanBoy
یعنی ته طرز فکر رو داری!
تو مایه های دیگی که واسه من نجوشه میخام سره سگ توش بجوشه میزنی!
من نمیدونم این فرهنگی که از زحمت بقیه یه چیزی باید به ما برسه از کجا وارد فرهنگ ما شده که تا ملت از علایقشون میگن سریع این بحث چی میرسه به شما و فن ها درک درستی ندارن و ... مطرح میشه!!!
پسر خوب سونی تو هر 3 تا نسلش که پلی استیشن رو معرفی کرده به بهترین شکل ممکن با بازیهای تاپ انحصاری خدمات خوبی رو ارائه کرده ولو اینکه به ضررش بوده.
کنسولش رو با ضرر دست ملت داده در حالی که میتونسته این کار رو نکنه.
شبکه انلاینش رو مجانی کرد و یه حال اساسی داد به ملت با اینکه میتونست پولیش کنه.
به نسبت کنسول مشابه کمتر میزان خرابی داشت و با گذاشتن یه بلوری هم یه حال اساسی داد و ....
البته طبق دیدگاه امثال شما وظیفش بوده و کاره خاصی نکرده :-o
بعد طرف میگه یه عده جوگیر شدن /:)
حتمن انتظار داری شبها بیاد منوی غذا تو لحاف و تشک کابرا بندازه :|

یعنی ته طرز فکر رو داری!
تو مایه های دیگی که واسه من نجوشه میخام سره سگ توش بجوشه میزنی!
من نمیدونم این فرهنگی که از زحمت بقیه یه چیزی باید به ما برسه از کجا وارد فرهنگ ما شده که تا ملت از علایقشون میگن سریع این بحث چی میرسه به شما و فن ها درک درستی ندارن و ... مطرح میشه!!!
پسر خوب سونی تو هر 3 تا نسلش که پلی استیشن رو معرفی کرده به بهترین شکل ممکن با بازیهای تاپ انحصاری خدمات خوبی رو ارائه کرده ولو اینکه به ضررش بوده.
کنسولش رو با ضرر دست ملت داده در حالی که میتونسته این کار رو نکنه.
شبکه انلاینش رو مجانی کرد و یه حال اساسی داد به ملت با اینکه میتونست پولیش کنه.
به نسبت کنسول مشابه کمتر میزان خرابی داشت و با گذاشتن یه بلوری هم یه حال اساسی داد و ....
البته طبق دیدگاه امثال شما وظیفش بوده و کاره خاصی نکرده :-o
بعد طرف میگه یه عده جوگیر شدن /:)
حتمن انتظار داری شبها بیاد منوی غذا تو لحاف و تشک کابرا بندازه :|

در اینکه اکثر کار های سونی تا حال خوب بوده شکی نیست، ولی اگر فکر می کنی این کار ها رد فقط به خاطر حال دادن به من و شما انجام داده و انتظار سود دهی نداشته، داری تو یه دنیای خیالی زندگی می کنی داداش. یه کم قبل از فن بوی بازی چشم بسته فکر کن

در اینکه اکثر کار های سونی تا حال خوب بوده شکی نیست، ولی اگر فکر می کنی این کار ها رد فقط به خاطر حال دادن به من و شما انجام داده و انتظار سود دهی نداشته، داری تو یه دنیای خیالی زندگی می کنی داداش. یه کم قبل از فن بوی بازی چشم بسته فکر کن
معلومه که به فکر سود دهیه، همه شرکت های کوچیک و بزرگ به فکر درآمد هستند ولی مهم اینه که برای پول درآوردن کاربران رو از خودش نرنجونه و کالای با کیفیت به دست مشتری برسونه و مشتری ازش راضی باشه که به نظر من سونی تمام این ویژگی هارو داره.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or