Pid | PC

• Thread starter Thread starter raya2
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • برچسب ها برچسب ها
    pid
developer: Might and Delight
genre: 2D Platformer
platforms: PC - X360
release date: October 2012

وبسایت رسمی

تصاویر

تریلرها

Pid_Screenshot_sittingroom_3.jpg

Pid یک بازی پلتفرمر است که تصور شما را از بازیهای دوبعدی, دگرگون میکند. شما در نقش پسری جوان بازی خواهید کرد که در سیاره ای دور افتاده, تنها رها شده و باید با رباتهای بدجنسی که قصد جلوگیری از رسیدن او به خانه اش دارند, مبارزه کند و جلوی نقشه ی شومی که آنها برای سیاره کشیده اند را بگیرد.

پسرک باید با ترکیب و استفاده از قابلیتهای مختلف, در حل معماها و چالشهای پیش رویش تلاش کند. تلاشی که میتواند به طرق مختلف و با روشهایی گوناگونی انجام پذیرد. قابلیتهایی از قبیل جابجا کردن اشیاء و ربات ها, منحرف کردن جهت گلوله ها, فعال کردن ماشینها و حتی تغییر نمای مرحله. امکان بازی دونفره نیز در بازی گنجانده شده است...​

این بازی با حجم تقریبی 400 مگ چند روزی هست که منتشر شده. اگه به دنبال یه بازی دو بعدی پلتفرمر نو آورانه هستید, بد نیست یه امتحانی بکنید گرچه بازی تو کنترل کمی مشکل داره...

من بازیش کردم
بسیار سرگرم کنندس
بعضی جاهاش فکری میشه
بعضی جاهاش سرعت عمل میخواد
با کنترل بازی مشکلی نداشتم
گرافیک هنری بازی خوب از آب در اومده
کاراکترها روشون قشنگ کار شده
صدگذاری و گیم پلی بازی هم خیلی خوبه
من که باهاش حال کردم

با کنترل بازی مشکلی نداشتم

آخه میدونی چرا بنظرم کنترلش کمی مشکل داره. چون وقتی که میخوایم اون دو تا ستون نوری رو درست کنیم علامتی یا خط چینی براش مشخص نکرده و این کار باعث میشه اونارو جاهای اشتباهی بندازیم و مجبور بشیم بارها و بارها یه مرحله رو از نو شروع کنیم.
با بقیه ی مواردی که گفتی, موافقم مثل گرافیک خوب و زیبا, سرگرم کنندگی و کاراکترهای جالب...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or