Xbox Physint

1physint.png
و اینک جنگ سرد جدیدی آغاز میشود

سازنده: Kojima Productions
ناشر: Xbox Game Studios
سبک: action espionage
پلتفرم: Xbox نسل بعد, pc
تاریخ عرضه: TBA (حداقل 2030)​

هیدئو کوجیما به دنیای بازی های مخفی کاری باز خواهد گشت!, Physint بازی جدیدی است که به عنوان ادامه معنوی سری متال گیر عمل خواهد کرد.
براساس گفته کوجیما این پروژه که "نسل بعدی عناوین اکشن مخفی کاری است" هم یک بازی بوده و در عین حال فیلم هم هست, پروژه با همکاری کلومبیا پیکچرز ساخته شده و از بهترین تکنولوژی روز بهره میبرد, به گفته کوجیما وقتی که به تجربه بازی میپردازید اگر کسی از کنارتان رد شود خیال میکند که دارید فیلم میبینید, هرچند که هنوز مطمئن نیست این ایده تا کجا پیش خواهد رفت.

کوجیما در دو سال آینده سالگرد 40 سالگی اش در صنعت را جشن خواهد گرفت و توسعه کامل پروژه پس از اتمام ساخت دث استرندینگ 2 آغاز خواهد شد.
کوجیما درباره اینکه چرا تصمیم به ساخت این بازی گرفته توضیح داد که او در طی هشت سال گذشته درخواست های زیادی برای ساخت متال گیری دیگر دریافت کرده, و پس از اینکه در سال 2020 بیمار شد تصمیم به ساخت عنوان مخفی کاری دیگری گرفته است.
همانطور که در تصاویر مشخص است بازی از تکنولوژی پیشرفته ای برای ساخت صورت بازیگران استفاده میکند. تکنولوژی ای که هنوز به مرحله نهایی نرسیده.

لیک ها می گویند صحنه تستی از یک اتوبوس دزدی الهام گرفته شده از فیلم speed برای بازی ساخته شده که حظور داشتنش در نسخه نهایی مشخص نیست.
همچنین گفته شده که فیلم برداری های اصلی در ماه ژوئن آغاز می شود.

معنای فیزینت چیست؟
فیزینت یا هوش فیزیکی (physical intelligence) به توانایی سیستم ها اشاره داد, خصوصا سیستم های مصنوعی همچون روبات و ماشین برای درک و ارتباط با دنیای فیزیکی. که شامل یکپارچه سازی حسگر ها, محرک ها و سیستم های کنترل برای درک و دستکاری اشیا و محیط ها به طور موثر است. فیزینت ماشین ها را به سازگاری با شرایط متغییر باز میدارد تا تصمیمات مستقل بگیرد و به انجام عملیات های پیچیده در دنیای واقعی بپردازد.
البته با توجه به سبک بازی, کلمه intelligence میتواند به معنی اطلاعات نیز باشد که در نتیجه معناای دوگانه (هوش فیزیکی/اطلاعات فیزیکی) به نام بازی می بخشد.

هیدئو کوجیما اعلام کرد که در حال به علت قرار داشتن باز در مراحل اولیه به تنهایی برروی آن کار کرده . ممکن است در طول ساخت بازی, اقتباسی سینمایی نیز از آن ساخته شود.

بازیگران؟
با توجه به علاقه زیاد کوجیما به هالیوود و وضعیت فعلی صنعت گیم در استفاده از چهره هنرپیشگان, انتظاراتی از حضور چهره های سینمایی در این عنوان میرود و تاکنون حضور چهار هنرپیشه
تایید شده است. بازیگر ژاپنی مینامی هانابه, بازیگر محبوب کره ای دان لی (ما دونگ سوک) و بازیگر استرالیایی چارلی فریزر.
و بیل اسکارزگارد نیز نقش شخصیت اصلی را ایفا میکند.

لیک های اخیر می گویند که شخصیت منفی بازی شخصی ساکت و خشن با لهجه آلمانی است. که مانند مدس میکلسون در هانیبال بوده اما اورجینال است.
تصاویر
1physint.jpg 2physint.jpg
1000028684.jpg hideo-kojima.jpg
1000008516.jpg r1789645025198402.jpeg kojima.jpg

تریلرها
تریلر معرفی پروژه
آپدیت توسعه و معرفی شخصیت اصلی
View attachment 388260-2d3039e78946a32ac3c2d0280b1af360.mp4

آخرین ویرایش:
خانواده Skarsgård همشون بازیگرای خوب و کاربلدی هستن که هیچکدوم اونطور که باید دیده نشدن! جناب بیل هم میمیک صورت و بازیگرش خیلی خوبه ولی جز It فرصت چندانی برای خودنمایی نداشته!
اینکه توی همچین سبک و سیاقی ظاهر بشه باید چیز خفنی از اب دربیاد! خیلی دوست دارم بدونم کوجیما چه بازیی ازش میگیره.

من نمیدونم این بشر چه اصراری داره حتما بازیگر های هالیوودی بیاره خرج بزاره رو دست خودش. کدوم گیمری دیدید بگه عه این بازی فلان بازیگر توشه برم بازی رو بخرم؟
اسم خودش از بازیگرایی که میذاره بیشتر تاثیر داره تو فروش

من نمیدونم این بشر چه اصراری داره حتما بازیگر های هالیوودی بیاره خرج بزاره رو دست خودش. کدوم گیمری دیدید بگه عه این بازی فلان بازیگر توشه برم بازی رو بخرم؟
اسم خودش از بازیگرایی که میذاره بیشتر تاثیر داره تو فروش
البته اینها همیشه هالیوودی نیستن ، بیشتر بین المللی بازیگرهاش رو میچینه.

ولی خب همه تو هر شغلی که دارن دوست دارن اگه بتونن همیشه با بهترینها کار کنن.

یه مجری میخواد همیشه با معروفترین آدمها مصاحبه کنه.
یه مربی فوتبال عاشق اینه که بهترین بازیکنها زیر دستش باشن.
و...

تا وقتی این امکان وجود داره و ناشرها حمایتش میکنن خب چرا اینکار رو نکنه؟

یه نمونه تو ذهنت داری این بهترین ها تو ویدیوگیم شخصیت ماندگار و محبوبی خلق کرده باشن؟ :D

اینایی که گفتی بهترین ها تو حوزه خودشون هستن. کاری که کوجیما میکنه مثل اینه مربی فوتبال بره مثلا یه بازیکن معروف NBA بیاره بگه میخوام با بهترین ها کار کنم.

مثل اینکه استاد هنوز نمیخواد از این کاراش دست برداره :D وقتی تو ذهنت سینما رو بالاتر از ویدیوگیم بدونی همین میشه.
نه لزومن.
از اونجایی که بازیهای استاد کات سین زیاد دارن و تمامن موشن کپچر میشه و نیاز وافری هم به فیس اکسپرشن خوب داره، خب یه بازیگر خیلی بهتر میتونه خاسته های کوجیما رو برآورده کنه تا یه آدم رندم.
به نظرم اینجا بیشتر بحث توانایی های یک بازیگر نسبت به یک غیر بازیگره تا علاقه به سینما.

البته اینها همیشه هالیوودی نیستن ، بیشتر بین المللی بازیگرهاش رو میچینه.

و...

تا وقتی این امکان وجود داره و ناشرها حمایتش میکنن خب چرا اینکار رو نکنه؟
به چند دلیل
یک اینکه هزینه اینا زیاد میشه و اگه با فروش نتونه جبرانش کنه ناشر درشو میبنده و دیگه مایکرو هم از پروژه هاش حمایت نمیکنه.

دو اینکه جامعه گیمر ها به این چیزا اهمیت نمیدن. حتی یه گیمر هم نمیتونی پیدا کنی بگه چون چمیدونم رابرت دانی جونیور تو این بازی بازی کرده پس منم میخوام بازیش کنم. الان تو جامعه گیمر ها یکی مثل اسپید یا کای سنت یا ازمن گلد از یه بازی تعریف کنه بیشتر تاثیر داره رو فروش تا فلان بازیگر معروف توش بازی کرده

• Like
Reactions: He!n3ger
تا وقتی نتیجه خوب از اب دربیاد چه ایرادی داره؟! ۲تا نسخه DS مگه ایرادی داشت توی حیطه بازیگراش و کاراکترا؟ شخصیت سم که یه بازیگر به تصویر کشیده بودتش مگه ایرادی داشت؟!
بعد طرف بازیسازه! دیگه بابت اینکه شخصیتهای بازیش رو چه کسی ایفا کنن که میتونه تصمیم بگیره. :D
ناشرشم که شده مایکروسافت و برای کوجیما حداقل خوب بریز و بپاش میکنن. حالا اینکه هزینه کم یا زیاد میشه به ما ربطی نداره غصشو بخوریم. طرف عشقشو داره گیم و سینما رو به همدیگه پیوند بزنه نتیجه کاراشم که همیشه خوب بوده و جفت DSها جزو بهترین بازیای نسل ۸ و ۹ بودن.

نه لزومن.
از اونجایی که بازیهای استاد کات سین زیاد دارن و تمامن موشن کپچر میشه و نیاز وافری هم به فیس اکسپرشن خوب داره، خب یه بازیگر خیلی بهتر میتونه خاسته های کوجیما رو برآورده کنه تا یه آدم رندم.
به نظرم اینجا بیشتر بحث توانایی های یک بازیگر نسبت به یک غیر بازیگره تا علاقه به سینما.
نورمن ریداس تواناییش کجا بوده :D نمیدونم والا من اگه دنبال ظرافت فیس اکسپرشن و اکت صورت خفن بودم قطعا دنبال نورمن ریداس و بیل اسکارشگرد نمیرفتم. فلسفه کوجیما فقط سر حال کردنش با ایناس نه تسلطشون به بازیگری.

البته نمیگم بیل اسکارشگرد بازیگر بدیه. خودم کلا این خاندان رو دوست دارم همشونو :D منتها اتفاقا اکت های موشن کپچر ممکنه لزوما یه بازیگر بهتر از کسی که تجربه اینکارو داشته تو این زمینه عمل نکنه.

• Like
Reactions: FERYGAMER
بیل اسکاشگورد هم بازیگر بااستعدادیه و هم صدای مناسبی داره و می‌تونه انتخاب خوبی برای یه بازی باشه. :دی
کاش باباش یعنی استاد استلان رو هم (حتی اگه شده در یه نقش فرعی) وارد بازی می‌کردن! :دی خیلی باهاش حال می‌کنم و جزو بازیگرهای محبوبمه.

یه نمونه تو ذهنت داری این بهترین ها تو ویدیوگیم شخصیت ماندگار و محبوبی خلق کرده باشن؟ :D

اینایی که گفتی بهترین ها تو حوزه خودشون هستن. کاری که کوجیما میکنه مثل اینه مربی فوتبال بره مثلا یه بازیکن معروف NBA بیاره بگه میخوام با بهترین ها کار کنم.
تا دلت بخواد.
اصلا خیلی وقتها حضور این بازیگرها کیفیت اثر رو چند پله میکشه بالا و بعضا حتی بازی رو نجات میده ، مثل:
Alone in the Dark که اگه اون دوتا بازیگر نبودن معلوم نبود کیفیت بازی چقدر بیشتر از این افت میکرد.

خود DSهای کوجیما کم نمونه ندارن ، مثل مدز میکلسن که دیگه تهشه.
حضور خود نورمن ریداس.
من واقعا نمیتونم sam رو مس دیگه‌ای تو ذهنم تصور کنم چون کارش رو عالی انجام داد.

حالا خیلی وقتها حضور این بازیگرها مستقیما به موشن کپچر نمیرسه ولی از صدا و پرفورمنسشون استفاده میشه ، مثل کاری که کوجیما تو MGS V برای بیگ باس کرد.

مارک همیل برای جوکرهای راکستدی حضور نداشت؟
Garry Oldman برای Cod world at war و...

یا کاری که داوود قفس تو بازیهاش انجام داد.
از همه بازیهاش میشه مثال زد.
حضور Valorie Curry تو دیترویت خیلی نمونه خوبیه.

فرقی که کوجیما با بعضی از مثالهای بالا داره اینه که تو بازیهای جدیدش سعی میکنه بازیگری رو که دعوت کنه که از لحاظ فیزیکی هم به نقش بخوره که بتونه از مدل خود بازیگر و اکتش کاملا تو بازی استفاده کنه.
اگه کارگردانی تو بازیش این کار رو انجام بده شخصیت جذابی امکان خلق شدن نداره؟
این چه حرفیه؟

برای درک بهتر تو یوتوب پر از ویدیوهاییه که صحنه های مختلف فیلمها رو از بازیگرهای مبتدی ، نیمه حرفه‌ای و کاملا حرفه‌ای کنار هم میزارن و پرفورمنسشون رو مقایسه میکنن.
مثل اینها:

تو یه همچین بازیهایی که دیالوگ محوره و سینماتیک زیاد داره اتفاقا حضور این بازیگرهای حرفه ای میتونه هزینه ساخت رو هم بهتر مدیریت کنه و به پروسه ساخت بازی سرعت بیشتری هم بده.

حالا نه اینکه الزاما با حضور بازیگر حرفه‌ای بودجه بیشتر یا کمتر بشه.
منظورم اینه که به خاطر موشن کپچر حرفه‌ای هزینه بخش انیمیت کردن ، facial expression و حضور بازیگر بدل برای اجرای همه صحنه ها و... خیلی بهتر امکان مدیریت شدن داره.

اینکه بگیم فلان کارگردان این اسامی از بازیکرها رو میاره و خرج روی دست ناشر میزاره که کاملا درست نیست ، کل تصویر رو باید با هم دید.

اگه کارگردانی تو بازیش این کار رو انجام بده شخصیت جذابی امکان خلق شدن نداره؟
این چه حرفیه؟
خب کو؟ :D بیشتر مثالات فقط صداشون بود. من دارم درمورد مدل کردن یه بازیگر هالیوودی صحبت میکنم. وجدانا حتی اسم اون کاراکترای alone in the dark تو بازیش رو یادته که تو مثالت آوردیش؟ :))

تو 20 تا از شخصیت های مورد علاقت تو ویدیوگیم رو بنویس ببینم چندتاشون مدل بازیگر هالیوودی هستن :D

به چند دلیل
یک اینکه هزینه اینا زیاد میشه و اگه با فروش نتونه جبرانش کنه ناشر درشو میبنده و دیگه مایکرو هم از پروژه هاش حمایت نمیکنه.

دو اینکه جامعه گیمر ها به این چیزا اهمیت نمیدن. حتی یه گیمر هم نمیتونی پیدا کنی بگه چون چمیدونم رابرت دانی جونیور تو این بازی بازی کرده پس منم میخوام بازیش کنم. الان تو جامعه گیمر ها یکی مثل اسپید یا کای سنت یا ازمن گلد از یه بازی تعریف کنه بیشتر تاثیر داره رو فروش تا فلان بازیگر معروف توش بازی کرده
خب اشتباه اینجاست که فکر میکنیم هدف یکی مثل کوجیما اینه که میره بازیگر اسمی میاره که بازیش فروش بره.
مگه سینمای ایرانه که برن چندتا چشم رنگی بیارن و دختر/پسر بچه‌ها بدو بدو برن سینما که اینها رو ببینن؟

اونهم در مورد این آدم بیمار که روی انتخاب تک تک موسیقیهای بازیهاش مدتها تحقیق میکنه یا موارد جزیی دیگه...

هدف اینه که یه شخصیتی تو ذهنش داره و چون به سینما هم آشناست میره دنبال اون بازیگری که بتونه تو اون نقشی که میخواد بشینه .

البته بخشی از جواب این نظرت رو تو کامنت بالا دادم که الزاما حضور یه بازیگر حرفه‌ای برابر نیست با بالارفتن بودجه بازی.
اینکه قدرت بالای یه بازیگر حرفه‌ای تو مال خود کردن شخصیتها و کیفیت بالایی که از خودشون نشون میدن خودش میتونه نوعی مدیریت وقت و بودجه هم باشه.

خلاصه اینکه همیشه حضور بازیگر حرفه‌ای/گرونتر برابر نیست با بودجه و رسیک بیشتر.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or