Xbox Physint

1physint.png
و اینک جنگ سرد جدیدی آغاز میشود

سازنده: Kojima Productions
ناشر: Xbox Game Studios
سبک: action espionage
پلتفرم: Xbox نسل بعد, pc
تاریخ عرضه: TBA (حداقل 2030)​

هیدئو کوجیما به دنیای بازی های مخفی کاری باز خواهد گشت!, Physint بازی جدیدی است که به عنوان ادامه معنوی سری متال گیر عمل خواهد کرد.
براساس گفته کوجیما این پروژه که "نسل بعدی عناوین اکشن مخفی کاری است" هم یک بازی بوده و در عین حال فیلم هم هست, پروژه با همکاری کلومبیا پیکچرز ساخته شده و از بهترین تکنولوژی روز بهره میبرد, به گفته کوجیما وقتی که به تجربه بازی میپردازید اگر کسی از کنارتان رد شود خیال میکند که دارید فیلم میبینید, هرچند که هنوز مطمئن نیست این ایده تا کجا پیش خواهد رفت.

کوجیما در دو سال آینده سالگرد 40 سالگی اش در صنعت را جشن خواهد گرفت و توسعه کامل پروژه پس از اتمام ساخت دث استرندینگ 2 آغاز خواهد شد.
کوجیما درباره اینکه چرا تصمیم به ساخت این بازی گرفته توضیح داد که او در طی هشت سال گذشته درخواست های زیادی برای ساخت متال گیری دیگر دریافت کرده, و پس از اینکه در سال 2020 بیمار شد تصمیم به ساخت عنوان مخفی کاری دیگری گرفته است.
همانطور که در تصاویر مشخص است بازی از تکنولوژی پیشرفته ای برای ساخت صورت بازیگران استفاده میکند. تکنولوژی ای که هنوز به مرحله نهایی نرسیده.

لیک ها می گویند صحنه تستی از یک اتوبوس دزدی الهام گرفته شده از فیلم speed برای بازی ساخته شده که حظور داشتنش در نسخه نهایی مشخص نیست.
همچنین گفته شده که فیلم برداری های اصلی در ماه ژوئن آغاز می شود.

معنای فیزینت چیست؟
فیزینت یا هوش فیزیکی (physical intelligence) به توانایی سیستم ها اشاره داد, خصوصا سیستم های مصنوعی همچون روبات و ماشین برای درک و ارتباط با دنیای فیزیکی. که شامل یکپارچه سازی حسگر ها, محرک ها و سیستم های کنترل برای درک و دستکاری اشیا و محیط ها به طور موثر است. فیزینت ماشین ها را به سازگاری با شرایط متغییر باز میدارد تا تصمیمات مستقل بگیرد و به انجام عملیات های پیچیده در دنیای واقعی بپردازد.
البته با توجه به سبک بازی, کلمه intelligence میتواند به معنی اطلاعات نیز باشد که در نتیجه معناای دوگانه (هوش فیزیکی/اطلاعات فیزیکی) به نام بازی می بخشد.

هیدئو کوجیما اعلام کرد که در حال به علت قرار داشتن باز در مراحل اولیه به تنهایی برروی آن کار کرده . ممکن است در طول ساخت بازی, اقتباسی سینمایی نیز از آن ساخته شود.

بازیگران؟
با توجه به علاقه زیاد کوجیما به هالیوود و وضعیت فعلی صنعت گیم در استفاده از چهره هنرپیشگان, انتظاراتی از حضور چهره های سینمایی در این عنوان میرود و تاکنون حضور چهار هنرپیشه
تایید شده است. بازیگر ژاپنی مینامی هانابه, بازیگر محبوب کره ای دان لی (ما دونگ سوک) و بازیگر استرالیایی چارلی فریزر.
و بیل اسکارزگارد نیز نقش شخصیت اصلی را ایفا میکند.

لیک های اخیر می گویند که شخصیت منفی بازی شخصی ساکت و خشن با لهجه آلمانی است. که مانند مدس میکلسون در هانیبال بوده اما اورجینال است.
تصاویر
1physint.jpg 2physint.jpg
1000028684.jpg hideo-kojima.jpg
1000008516.jpg r1789645025198402.jpeg kojima.jpg

تریلرها
تریلر معرفی پروژه
آپدیت توسعه و معرفی شخصیت اصلی
View attachment 388260-2d3039e78946a32ac3c2d0280b1af360.mp4

آخرین ویرایش:
خب کو؟ :D بیشتر مثالات فقط صداشون بود. من دارم درمورد مدل کردن یه بازیگر هالیوودی صحبت میکنم. وجدانا حتی اسم اون کاراکترای alone in the dark تو بازیش رو یادته که تو مثالت آوردیش؟ :))

تو 20 تا از شخصیت های مورد علاقت تو ویدیوگیم رو بنویس ببینم چندتاشون مدل بازیگر هالیوودی هستن :D
عه مگه من گفتم حضور این بازیگرها نتیجش میشه خلق موندگارترین شخصیتها.
این نتیجه گیری خودت بود‌ که میگی باید اینطور بشه!

من میگم حضور این بازیگرها تو پروژه‌ها اگه درست انجام بشه میتونه سطح کیفی اثر رو چند پله بکشه بالا مثل Alone in the dark که بدون حضور اونها به لعنت خدا هم شاید نمی‌ارزید.

در مورد اینکه چرا در قدیم همچین شخصیتهایی خلق نشدن و حضور این بازیگرها رو تو صنعت به این شکل نداشتیم جواب سادست ، تکنولوژیش نبود که به این راحتی یه بازیگر رو بشه وارد بازیها کرد.

البته که تو گذشته هم راهکارش بود و میشد ولی نسبت به الان و پیشرفتهایی که حاصل شده و... از لحاظ هزینه به صرفه نبود.

رو همین حساب بود که ما نهایتا صدا و پرفورمنس بازیگرها رو روی شخصیتها داشتیم.

چه بسا تو بحثهای همون زمان تو نسلهای گذشته که بخش صداگذاری بازیها داشت متحول میشد هم کسی بوده که بگه خب چرا میرید این بازیگرهای گرون رو میارید که فقط از صداشون تو بازیها استفاده کنین؟
چندتا شخصیت نام ببرین که با این صداها ماندگار شدن و...

اما گذر زمان کاملا نشون داد که حرکت درستی بوده.
20-30 سال پیش با صدای بازیگرها شروع شد و الان با اکت کامل خود بازیگرها داره ادامه پیدا میکنه.
خیلی نباید جای سوال داشته باشه.

عه مگه من گفتم حضور این بازیگرها نتیجش میشه خلق موندگارترین شخصیتها.
این نتیجه گیری خودت بود‌ که میگی باید اینطور بشه!

من میگم حضور این بازیگرها تو پروژه‌ها اگه درست انجام بشه میتونه سطح کیفی اثر رو چند پله بکشه بالا مثل Alone in the dark که بدون حضور اونها به لعنت خدا هم شاید نمی‌ارزید.

در مورد اینکه چرا در قدیم همچین شخصیتهایی خلق نشدن و حضور این بازیگرها رو تو صنعت به این شکل نداشتیم جواب سادست ، تکنولوژیش نبود که به این راحتی یه بازیگر رو بشه وارد بازیها کرد.

البته که تو گذشته هم راهکارش بود و میشد ولی نسبت به الان و پیشرفتهایی که حاصل شده و... از لحاظ هزینه به صرفه نبود.

رو همین حساب بود که ما نهایتا صدا و پرفورمنس بازیگرها رو روی شخصیتها داشتیم.

چه بسا تو بحثهای همون زمان تو نسلهای گذشته که بخش صداگذاری بازیها داشت متحول میشد هم کسی بوده که بگه خب چرا میرید این بازیگرهای گرون رو میارید که فقط از صداشون تو بازیها استفاده کنین؟
چندتا شخصیت نام ببرین که با این صداها ماندگار شدن و...

اما گذر زمان کاملا نشون داد که حرکت درستی بوده.
یعنی چی نتیجه گیری خودم بوده؟ اصلا فلسفه اینکه بازیگر شاخ هالیوودی بیاریم به قول خودت اینه که خروجی خیلی بهتری تو این زمینه دارن و کیفیت کارو بالا میبرن. خب قاعدتا باید کاراکتر خوبیم ازشون دربیاد دیگه. مگه واسه NPC های فرعی بازی مدل واقعی آوردن. پروتاگونیست و آنتاگونیست بازی هستن اینا.

قضیه صداپیشگی خیلی با بازیگری فرق میکنه. ذات صدا پیشگی تو سینما و ویدیوگیم یکیه. مارک همیل رو مثال زدی. اون از اول هم دوبلر کاراکتر جوکر بود نه بازیگرش. اگر بازیگرش بود و رو همین حساب میاوردنش قطعا با اونم من مشکل داشتم. اما صداپیشه کاراکتر جوکر تو انیمیشن هارو آوردن برای صداپیشه جوکر تو ویدیوگیم.

اگر یه بازی اقتباسی از یه فیلم یا سریال بسازن هیچ مشکلی ندارم از بازیگرای اصلی استفاده بشه چون به نظرم درستش همینه. اما تو یه کار اورجینال برداری بازیگر بیاری هیچ ارزشی به اون بازی اضافه نمیکنه.

خب توانایی نورمن ریداس رو داری با کی مقایسه میکنی؟ با یک بازیگر آماتور یا مثلن دنیل دی لوییس؟ :D
بخایم واقع بین باشیم دیگه کوجیما نمیتونه بره بازیگرهای تاپ سینما رو بیاره تو بازیش. جدا از بحث پول، خیلی از بازیگرها هنوز اعتقاد دارن ویدیوگیم برای کودکانه.

ولی به نظرم در حد و توان خودش و بودجه ای که داره، بازیگرهای خوبی رو در بازیهاش آورده.
بعد فکر نمیکنم اونقدری که توی بازیسنتر و سوشال مدیا ملت جو میدن، آوردن بازیگر حرفه ای هزینه بر باشه.
مثلن بازیهای Supermassive Games هم از بازیگرهای حرفه ای زیاد استفاده کرده. با اینکه بازیهاش هم زیاد فروش آنچنانی نداشتن هیچوقت.

کلن این موضوعات پیرامون بازیهای کوجیما بیشتر جو کاذبه که اتفاقن به هر دلیلی خود کوجیما هم در به وجود آمدن و ترند شدنشون هم نقش داره و هم دنده میده :D
خب اگه نمیتونه تاپ بیاره چه اجباریه بیاره اصلا؟ کسی اسلحه گذاشته رو سرش؟ بازیش اقتباسیه؟ مثل کارای کیج حالت فیلم تعاملی داره؟ من اصلا کاری به هزینه و این چیزام ندارم قطعا هزینه ساخت رو بیشتر میکنه ولی فکر کنم کلا خود اون موشن کپچر هزینه خیلی بیشتری داشته باشه اینکه طرف بازیگر باشه یا نباشه نمیدونم چقدر بخواد تاثیر داشته باشه تو هزینه نهایی.

==================
ولی خلاصه حرف من اینه که تو مدیوم ویدیوگیم یه کاراکتر ماندگار درجه یک، خلق میشه نه اسکن.

آخرین ویرایش:
نورمن ریداس تواناییش کجا بوده :D نمیدونم والا من اگه دنبال ظرافت فیس اکسپرشن و اکت صورت خفن بودم قطعا دنبال نورمن ریداس و بیل اسکارشگرد نمیرفتم. فلسفه کوجیما فقط سر حال کردنش با ایناس نه تسلطشون به بازیگری.

البته نمیگم بیل اسکارشگرد بازیگر بدیه. خودم کلا این خاندان رو دوست دارم همشونو :D منتها اتفاقا اکت های موشن کپچر ممکنه لزوما یه بازیگر بهتر از کسی که تجربه اینکارو داشته تو این زمینه عمل نکنه.
خب توانایی نورمن ریداس رو داری با کی مقایسه میکنی؟ با یک بازیگر آماتور یا مثلن دنیل دی لوییس؟ :D
بخایم واقع بین باشیم دیگه کوجیما نمیتونه بره بازیگرهای تاپ سینما رو بیاره تو بازیش. جدا از بحث پول، خیلی از بازیگرها هنوز اعتقاد دارن ویدیوگیم برای کودکانه.

ولی به نظرم در حد و توان خودش و بودجه ای که داره، بازیگرهای خوبی رو در بازیهاش آورده.
بعد فکر نمیکنم اونقدری که توی بازیسنتر و سوشال مدیا ملت جو میدن، آوردن بازیگر حرفه ای هزینه بر باشه.
مثلن بازیهای Supermassive Games هم از بازیگرهای حرفه ای زیاد استفاده کرده. با اینکه بازیهاش هم زیاد فروش آنچنانی نداشتن هیچوقت.

کلن این موضوعات پیرامون بازیهای کوجیما بیشتر جو کاذبه که اتفاقن به هر دلیلی خود کوجیما هم در به وجود آمدن و ترند شدنشون هم نقش داره و هم دنده میده :D

یعنی چی نتیجه گیری خودم بوده؟ اصلا فلسفه اینکه بازیگر شاخ هالیوودی بیاریم به قول خودت اینه که خروجی خیلی بهتری تو این زمینه دارن و کیفیت کارو بالا میبرن. خب قاعدتا باید کاراکتر خوبیم ازشون دربیاد دیگه. مگه واسه NPC های فرعی بازی مدل واقعی آوردن. پروتاگونیست و آنتاگونیست بازی هستن اینا.

قضیه صداپیشگی خیلی با بازیگری فرق میکنه. ذات صدا پیشگی تو سینما و ویدیوگیم یکیه. مارک همیل رو مثال زدی. اون از اول هم دوبلر کاراکتر جوکر بود نه بازیگرش. اگر بازیگرش بود و رو همین حساب میاوردنش قطعا با اونم من مشکل داشتم. اما صداپیشه کاراکتر جوکر تو انیمیشن هارو آوردن برای صداپیشه جوکر تو ویدیوگیم.

اگر یه بازی اقتباسی از یه فیلم یا سریال بسازن هیچ مشکلی ندارم از بازیگرای اصلی استفاده بشه چون به نظرم درستش همینه. اما تو یه کار اورجینال برداری بازیگر بیاری هیچ ارزشی به اون بازی اضافه نمیکنه.
خب خودت گفتی 20تا از شخصیتهای ماندگار تو بازیها رو نام ببر که ببینیم کدومشون با حضور این بازیگرها بوده!

بالاخره بازیگرها رو میارن که از پرفورمنسشون استفاده کنن.
حالا یکی هم از صدا و تصویرش.
یکی فقط صدا یا تصویر.

من که کلی مثال زدم ، مارک همیل یدونش بود.

چرا این اصلا باید مهم باشه؟
این خوب نیست که بین صدا و مدل شخصیت ارتباط مستقیم باشه و نیاز نباشه که صداگذار زور بزنه و جای اون شخصیت صحبت کنه یا بخواد بهش نزدیک بشه؟
یا کارگردان و تیم بازیگرهای بدل زور بزنن که شخصیتی که تو ذهن کارگردانه رو بتونن بهش نزدیک بشن؟
خب بازیگر حرفه ای برای این تعلیم دیده ، اصلا شغلش همینه که تو کمترین زمان به بهترین شکل ممکن تو نقش فرو بره و به انتظار کارگردان جواب بده.

این چرا اینقدر باید مهم باشه؟
همونطور که خودت اشاره میکنی که ذات صداپیشگی تو سینما و ویدیوگیم همینه...
خب از ابتدا که اینطور نبود که سلبریتیهای میلیون دلاری بیان و صداگذاری کنن.
از یه جایی شروع شده که الان میگی ذاتش اینه.
نه از ابتدا این ذاتش نبود.

بحث اینه که اصلا چرا باید مشکل داشته باشیم؟
حضور این بازیگرها باعث میشه نتونیم با شخصیتهای بازی ارتباطی که باید رو بگیریم؟
این بازیگرها یک بار مصرف هستن و چون تو سینما حضور داشتن دیگه نمیشه جای یه شخصیتی تو ویدیوگیم اونها رو تصور کرد؟
من متوجه مشکل نمیشم.

• Like
Reactions: He!n3ger
من نمیدونم این بشر چه اصراری داره حتما بازیگر های هالیوودی بیاره خرج بزاره رو دست خودش. کدوم گیمری دیدید بگه عه این بازی فلان بازیگر توشه برم بازی رو بخرم؟
اسم خودش از بازیگرایی که میذاره بیشتر تاثیر داره تو فروش
کوجیما قبل از ویدیوگیم میخواسته کارگردان سینما بشه که نتونسته و به جاش وارد ویدیوگیم شده.
دلیل علاقه اش به سینما و بازیگرای هالیوودی و آوردنشون توی بازی هم همینه :D

مایکروسافت دیگه براش تور انتخاب انجین نزاشت؟ :D
حیف شد ، انجین بتسدا خیلی به کارش میومد.
مایکروسافت یکی از خفن‌ترین تیم‌های مسلط به UE رو داره
کوالیشن به نظرم کارش جزو بهینه‌ترین و روون ترین خروجی‌های UE بوده و هست.

اشکال نداره عوضش گوریلا داره با دسیما برامون Horizon Hunters Gathering میسازه! :D
برن گمشن!:دی امکانات رو ببین دادن دست کیا! یه کیلزون هم نمی‌سازن حداقل از اون پتانسیل استفاده کنن!
کاشکی دسیما اختصاصی نبود.
راجع به کستنیگ بازی!:دی هم اون Don Lee رفیق کوجیمائه! توی Death stranding 2 هم بودش خیلی خوبه!
شخصیت اصلی این بازی هم خیلی بازیگر خوبیه! مثلا یکی از فیلماش Boy Kills World خیلی خوبه! نمیتونه صحبت کنه خیلی خوب بازی کرده حتما ببینیدش.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
البته برچسب پلی‌استیشن هم می‌تونه بخوره، فقط به صورت Phyisn't 😆😁

برو دعا كن كوجيما نخواد نحوه انتشار بازياشو خاص بكنه يهو :D

مایکروسافت یکی از خفن‌ترین تیم‌های مسلط به UE رو داره
کوالیشن به نظرم کارش جزو بهینه‌ترین و روون ترین خروجی‌های UE بوده و هست.

ولى خروجى ue ايراد فنى هم نداشته باشه تهش يجور مدل خمير بازيه انگار :D
اون fox engine خودشون دست كوناميه؟

برو دعا كن كوجيما نخواد نحوه انتشار بازياشو خاص بكنه يهو :D

ولى خروجى ue ايراد فنى هم نداشته باشه تهش يجور مدل خمير بازيه انگار :D
اون fox engine خودشون دست كوناميه؟
اونکه مرد عملا و خاک شد.
خود کونامی هم کسی رو نداره که به روزش کنه.
تیم و خالق اون انجین کلا رفتن از کونامی.
بازیهاش رو هم الان کاملا با UE میسازه.

shhhhhhh :Silenced:
اسم کونامی رو نبر ولی اگه میبری بدش رو نگو.
الان دشمن استشهادیش نارنجک به دست وارد تاپیک میشه.
از این نوع کامنتها نیرو میگیره😱

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or