PhotoMode و PS4 | Screenshot

++N

یکی از اعتیادآورترین و سخت ترین بازی های قرن اخیر که متأسفانه اون طور که باید و شاید مطرح نشده. :( البته منتقدها خوب تحویلش گرفتن و اکثراً 8 به بالا دادن، ولی ملت زیاد سراغش نرفتن. توی ایران که هیچی، فکر کنم فقط خودم باشم و بس! :| ولی توی فرنگ هم بر اساس تاپیکش توی Neogaf و رنکینگ های بازی میشه فهمید زیاد فروش نرفته. به نظرم سونی هم در مورد بازی کم کاری کرد و زیاد تبلیغش نکرد. یعنی خیلی ها اصلاً نمیدونن چی هست و کِی اومده و ...
در نهایت هم باید بگم کسی که پلتفورمرباز باشه و ++N رو بازی نکنه، به مرگ جاهلیت مُرده! :| :دی

=====================

Sound Shapes

عالیه این بازی! :دی همون طور که حدس میزدم خیلی با سلیقه ـم جور هست. فقط دو تا مشکل داره که شاید هم بعداً برطرف بشن، چون نمیدونم دقیقاً چقدر بازی کردم. یکی اینکه زیادی آسون هست و هر تیکه کلی checkpoint داره، یکی هم اینکه گویا به شدت کوتاه هست. یعنی این طوری که دارم میبینم، شاید بازی به 2 ساعت هم نکشه. ولی در مجموع تجربه لذت بخشی هست و شاید اون 4 دلاری که ته حسابم مونده رو حروم DLCهاش کنم. :دی

اینو آریا رو PS3 رفتم ، اتفاقا مظلوم واقع نشد بازیش ، کلی همون زمان تعریفو تمجیدش روی مخصوصا ویتا به شدت بالا بود و کلیپای تبلیغاتیش محشر ، یکی از مهمترین عناوین شاخ ویتا همین بازی بود ، قسم خوردن نداره ولی یادمه بخاطرش میخواستم ویتا بخرم .
Sound Shapes که آره! جزو بهترین بازی های Vita بود (حالا مگه چند تا بازی داره! :-") و معروف هم شد، من منظورم ++N بود. :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kainé
++N

یکی از اعتیادآورترین و سخت ترین بازی های قرن اخیر که متأسفانه اون طور که باید و شاید مطرح نشده. :( البته منتقدها خوب تحویلش گرفتن و اکثراً 8 به بالا دادن، ولی ملت زیاد سراغش نرفتن. توی ایران که هیچی، فکر کنم فقط خودم باشم و بس! :| ولی توی فرنگ هم بر اساس تاپیکش توی Neogaf و رنکینگ های بازی میشه فهمید زیاد فروش نرفته. به نظرم سونی هم در مورد بازی کم کاری کرد و زیاد تبلیغش نکرد. یعنی خیلی ها اصلاً نمیدونن چی هست و کِی اومده و ...
در نهایت هم باید بگم کسی که پلتفورمرباز باشه و ++N رو بازی نکنه، به مرگ جاهلیت مُرده! :| :دی

--------

Sound Shapes

عالیه این بازی! :دی همون طور که حدس میزدم خیلی با سلیقه ـم جور هست. فقط دو تا مشکل داره که شاید هم بعداً برطرف بشن، چون نمیدونم دقیقاً چقدر بازی کردم. یکی اینکه زیادی آسون هست و هر تیکه کلی checkpoint داره، یکی هم اینکه گویا به شدت کوتاه هست. یعنی این طوری که دارم میبینم، شاید بازی به 2 ساعت هم نکشه. ولی در مجموع تجربه لذت بخشی هست و شاید اون 4 دلاری که ته حسابم مونده رو حروم DLCهاش کنم. :دی

اینو آریا رو PS3 رفتم ، اتفاقا مظلوم واقع نشد بازیش ، کلی همون زمان تعریفو تمجیدش روی مخصوصا ویتا به شدت بالا بود و کلیپای تبلیغاتیش محشر ، یکی از مهمترین عناوین شاخ ویتا همین بازی بود ، قسم خوردن نداره ولی یادمه بخاطرش میخواستم ویتا بخرم .

شاید تنها دلیلی که گیم امسال GOTY رو نتونه بگیره حضور GTA VI هست :دی وگرنه جا داشت داستان ـی که سال 2016 سر Uncharted 4 به خاطر Overwatch پیش اومد امسال با 007 First Light جبران بشه.
تا الان برای خود من یکی از متفاوت ترین تجربه‌ها بوده این گیم ولی سه تا مورد بیشتر از همه به شخصه نظرم رو حین پلی دادن جلب کرده:
- مورد اول بالاخره "به چشم اومدن" توان واقعی سخت‌افزاری نسل 9 به خصوص SSD داخل یه گیم حتی برای «پلیرهای عادی» هست. تا الان حذف loading screen ها و fast travel های بسیار سریع رو داخل گیم‌ها دیده بودیم، ولی با وجود اینکه First Light یه تجربه عملا linear و غیر open-world محسوب میشه، عوض شدن کامل لوکیشن و آب و هوا و حتی model character ها (در واقع تعویض کامل سکانس‌) طی هر cutscene به شدت جلوه می‌کنه. فکر میکنم دقیق‌ترین توصیف برای رسوندن منظورم، «پر شدن شکاف بین سینما و ویدیوگیم» باشه.
- موسیقی، موسیقی، موسیقی! اون یه دونه ترک Lana Del Rey به کنار که میخکوب شده بودم سر transition ـی که درست بعد از سکانس انفجار اتفاق افتاد، راجع به خود soundtrack/video game score ها (که ظاهرا کار The Flight بوده هرچند هنوز تو iTunes نتونستم چیزی پیدا کنم) نمیدونم چه جادویی کردن ولی شاید اولین گیم ـی باشه که با volume کم اصلا نتونستم پلی ـش بدم! تطبیق دقیق موسیقی با تک تک دیالوگ‌ها و اتفاقات طی روند داستان و ... صراحتا انگار بدون موسیقی همه چی بی معنا میشه.
- motion capture کارکترهای اصلی (چهره و بدن) فوق العادست. شاید تایتل‌های اخیر/آتی Naughty Dog و Rockstar (و به خصوص Quantic Dream) همچنان یه سر و گردن بالاتر باشن، ولی این مورد هم شدیدا جلوه می‌کنه و سر immersion وزن ـی برای خودش داره.
فقط میشه به IO Interactive برای خلق این شاهکار تبریک گفت. با موفقیت ـی که پیدا کرد قطعا پلن یه Trilogy از همین الان براش نهایی شد.
پ.ن: بدون photo mode و عدم امکان اینجکت camera tools و reshade مثل نسخه PC، یه مقدار درآوردن محتوا سخت ـه ولی این قدر همه چیز در مورد این گیم زیباست که باز تونستم لحظاتی که میخواستم رو حین پلی دادن از رو کنسول خودم ثبت کنم.
پ.ن 2: استثنائا تعداد اسکرین‌شات‌های خارج از تگ طی این پست بیش‌تر شد (همچنان حاوی اسپویل نیستند)، اما سعی شده که بدون بهم‌ ریختگی و با هدف خوانایی/شکیل بودن در نسخه دسکتاپ tile ها چیده بشن.
- اسکرین شات ها حاوی اسپویل از Story/Puzzle ها نیستند. سایر تصاویر جهت کاهش فضای صفحه و جلوگیری از به هم ریختگی در تگ قرار گرفتند.

BC | #screenshots | MR.1199

امروز تونستم از قابلیت Photo Mode نسخه PS4 گیم استفاده کنم :x یه تعداد اسکرین شات فان از خود گیم و DLC جدید Batgirl هم گرفتم که داخل همین پست قرار میدم. :دی

BC | #screenshots | MR.1199

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or