Fenris Wolf کاربر سایت Mar 4, 2015 #196 نوشته شده توسط Fenris Wolf: من به طرز معجزه آسایی یادم رفت عکسای LBP3 رو بذارم انشالله بی حرف پیش فردا اگه فرصتش پیش اومد چندتا عکس جدید میگیرم و میذارم بیشتر... ... Little Big Planet 3 به چهره سک بوی تو این دو عکس توجه کنید Infamous First Light واقعا بعد تموم کردنشم نمیشه بیخیالش شد !!! عجب بازی خوبی بود
نوشته شده توسط Fenris Wolf: من به طرز معجزه آسایی یادم رفت عکسای LBP3 رو بذارم انشالله بی حرف پیش فردا اگه فرصتش پیش اومد چندتا عکس جدید میگیرم و میذارم بیشتر... ... Little Big Planet 3 به چهره سک بوی تو این دو عکس توجه کنید Infamous First Light واقعا بعد تموم کردنشم نمیشه بیخیالش شد !!! عجب بازی خوبی بود
moha112233 کاربر سایت Mar 4, 2015 #198 The Order 1886 پیشنهاد میکنم بازی رو حتما تهیه کنید و حداقل یکبار تمومش کنید. یکی از بهترین بازی های این نسل تا الان بود. (نظر شخصی :d) Last edited by a moderator: Mar 4, 2015
The Order 1886 پیشنهاد میکنم بازی رو حتما تهیه کنید و حداقل یکبار تمومش کنید. یکی از بهترین بازی های این نسل تا الان بود. (نظر شخصی :d)
parham_safa Rossonero مدیر انجمن Mar 6, 2015 #199 سلام marmolak_peer بیشتر... دلیل پاک شدن پستتون سایز و حجم بالای تصاویر بوده .
NINJѦ Kill em With Kindness کاربر فعال Mar 8, 2015 #201 تعداد زیادی عکس از Far Cry 4 گرفتم ولی این دوتا رو خیلی دوست درم بهم حسه رها بودن میدن
Dinosaur Loyal Member Mar 13, 2015 #202 تصاویری از The Order: 1886: جاهایی که ممکنه چیزی لو بده رو توی اسپویلر گذاشتم: Spoiler: The Order: 1886 این تیکه ادیسون عالی بود! نیازی به گفتن نیست که همه تصاویر از گیم پلی هست. ---------------- یه سری عکس هم از Infamous: Second Son بود: عکس هایی که شاید نیاز به اسپویلر داشته باشن: Spoiler: Infamous: Second Son
تصاویری از The Order: 1886: جاهایی که ممکنه چیزی لو بده رو توی اسپویلر گذاشتم: Spoiler: The Order: 1886 این تیکه ادیسون عالی بود! نیازی به گفتن نیست که همه تصاویر از گیم پلی هست. ---------------- یه سری عکس هم از Infamous: Second Son بود: عکس هایی که شاید نیاز به اسپویلر داشته باشن: Spoiler: Infamous: Second Son
victor hogo کاربر سایت Mar 13, 2015 #203 the order:d Spoiler Last edited by a moderator: Mar 14, 2015
Imaginative logician کاربر سایت Mar 24, 2015 #205 ** یادآوری میکنم تصاویر ثبت شده با قابلیت اسکرین شات کیفیت تصاویر رو بیش از 30 درصد کاهش میدن و کیفیت اصلی بسیار بیشتر از اینهاست.** _____________ FarCry 4 ________________ _______________ ASSASSIN'S CREED UNITY _______________ ; آخرین ویرایش: Nov 10, 2015
** یادآوری میکنم تصاویر ثبت شده با قابلیت اسکرین شات کیفیت تصاویر رو بیش از 30 درصد کاهش میدن و کیفیت اصلی بسیار بیشتر از اینهاست.** _____________ FarCry 4 ________________ _______________ ASSASSIN'S CREED UNITY _______________ ;
HIGH DEVS Blanc Loyal Member Mar 26, 2015 #207 Dragon Age Inquisition ---------------------------------------------------
victor hogo کاربر سایت Mar 27, 2015 #208 destiny :bighug::d گرافیک بازی واقعا از لحاظ فنی و هنری بالا و چشم نوازه که نورپردازی عالی سهم زیادی در این موفقت بصری بازی داره! تنوع محیطی بازی هم خیلی خوبه ( زمین و ماه و مارس و...) هر چند که مراحل کمی تکراری هستن! یکی از باس های خفن و سگ جون :d lets dance و این کارا وسط جنگ و درگیری :d اینجا خداییش میشه به معنای واقعی کلمه تو افق محو شد احسان خسته و من خسته تر :d بعد یه درگیری سخت با این همه آیتم و تروفی گلد خستگی از تن در میره!من تو اون لحظه :\:d/
destiny :bighug::d گرافیک بازی واقعا از لحاظ فنی و هنری بالا و چشم نوازه که نورپردازی عالی سهم زیادی در این موفقت بصری بازی داره! تنوع محیطی بازی هم خیلی خوبه ( زمین و ماه و مارس و...) هر چند که مراحل کمی تکراری هستن! یکی از باس های خفن و سگ جون :d lets dance و این کارا وسط جنگ و درگیری :d اینجا خداییش میشه به معنای واقعی کلمه تو افق محو شد احسان خسته و من خسته تر :d بعد یه درگیری سخت با این همه آیتم و تروفی گلد خستگی از تن در میره!من تو اون لحظه :\:d/
*ANOSHIRVAN* کاربر سایت Mar 30, 2015 #210 دوستان خواهشا از دو بازی BLOODBORNE و DYING LIGHT بیشتر عکس بزارید