PhotoMode و PS4 | Screenshot

سلام دوستان عزیز این عکس و فیلمهایی که از بازی میگیرید را اول باید روی سرور سونی اپلود شند؟ یا میشه مستقیم روی فلش ذخیره کرد؟

inFAMOUS first light

واقعا فتومد اعتیاد آور ترین و باحال ترین ویژگی بازی های نسل جدیده :دی

-----------
Little Big Planet 3
ظاهرا زیاد تو فروم طرفدار نداره ؟ :دی در خریدش به هیچ وجه شک نکنید !

آخرین ویرایش:
منم با اجازه از دوستان سری اول عکس هام رو بذارم، البته به بزرگی عکس های بالا که مسلما نخواهند بود :-s

Infamous First Light

چه آفتاب زیبایی :x

پرنده ... :bighug::d

Infamous Second Son

پیش به سوی هدف :d

سقوط آزاد زیر خورشید زیبا :x

شهربازی خوشگل محلمونه :bighug: (محلشونه :-/)

به یاد برنت ... =((

- - -ویرایش - - -

اینم از سری دوم عکس ها :-":d

Tomb Raider: Definitive Edition

لارا در دوردست ...

با تنی زخمی داره به افق نگاه میکنه ;;) (فقط نمیدونم چرا سرش پایینه تو عکس :-/:d)

لارای نسل بعدی :d

باگ، باگ، باگ; باگ از همه رنگ :|:d (البته این یدونه بیشتر نیست :d)

:d No One Leaves , huh? guess I did

یعنی واقعا فکر کردید تو زمستون، اونم تو بوران با رکابی دشمنام رو نفله میکنم؟! /:) نه، با تجهیزات کامل اومدم :d

Call of Duty: Advance Warfare

این دو عکس به خصوص عکس اولی چقدر شبیه TLoU هستند :-/>:) (عکس دومی رو بیشتر بخاطر پشه هاش گفتم =)):d)

خب ما هم اولین سری عکس هامون رو بذاریم. :دی

Flower
یکی از شاعرانه ترین بازی های تاریخ!

Infamous: First Light
اولین نسخه Infamous که دارم بازی میکنم. به شکل عجیبی از بازی خوشم اومده و دارم حسرت میخورم که چرا نسخه های PS3 رو تجربه نکردم. اون لذتی که توی دویدن سریع و پرواز و بخش های جانبی وجود داره، یه حس و حال محشری بهم میده و حال و هوای دوران قدیم رو برام زنده میکنه.

The Last of Us: Left Behind
این هم که نیاز به توضیح خاصی نداره. :دی توی اسپویلر میذارم تا اونایی که بازی نکردن مشکلی براشون پیش نیاد:
چقدر زیبا بود این بخش هایی که توی مغازه ها و نیمچه شهربازی و ... میچرخیدیم. :x واقعاً هنرمندانه و با ذوق طراحی شده بودن این بخش ها و از تک تک لحظاتشون لذت بردم. از اون ماسک ها گرفته تا عکس گرفتن و از همه جالب تر هم بازی Fighting که اوج کار بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or